Vuggestuepædagog til Isbjørnen (barselsvikariat)

Klynge VVK C søger en pædagog til et barselsvikariat på 35 timer ugentligt i Isbjørnens vuggestueafdelinger.
 
VVK C er en 0-9 års klynge, der breder sig ud over midten af Valby. VVK C består af ni enheder, ca. 350 medarbejdere og ca. 1500 børn.    
 
En institution med høj faglighed og høj trivsel
Isbjørnen er en stor integreret institution med 280 børn fordelt i otte vuggestuegrupper og otte børnehavegrupper, men opdelt i flere små hyggelige huse og stuer samt et stort hus til udflyttergruppen. Vuggestuen er opdelt i to afdelinger med fire stuer i Isbjørnens gamle afdeling og fire stuer i Mosestykket.
 
Mosestykket og Isbjørnen blev officielt sammenlagt den 1. januar 2017. Vi er i fuld sving med denne spændende sammenlægningsproces og mødes bl.a. til morgenmøder og andre udvalg på tværs af alle afdelinger i hele huset. 
 
I vuggestuegrupperne er der 13-14 børn pr. stue og 3-4 voksne. Du skal forvente en arbejdstid i tidsrummet fra kl. 06.45 til 17.00 og 06.45 til 16.00 om fredagen.
 
Vi er et dynamisk hus med over 65 ansatte, hvilket er med til at give en nuanceret personlig sparring og gode muligheder for personlig udvikling. Vi er således et hus med masser af liv.   
 
Som medarbejder i Isbjørnen bliver du en del af en fantastisk personalegruppe og arbejdsplads. Vi lægger stor vægt på trivsel og arbejdsglæde.  Det gør vi gennem et stort fokus på det faglige, både på individplan og som et organisatorisk mål.   
 
Vi bruger meget tid på dokumentation og planlægning via smittemodeller af de forskellige forløb og læreplanstemaer samt evaluering af praksis igen via vores smittemodel og praksisfortællinger. Det sikrer vi med en struktureret mødepraksis, og ved at alle medarbejdere har forberedelsestid. Fokusområder i 2018 er sprogudvikling, kostpolitik og selvhjulpenhed.  
 
Vi er stolte af, at Isbjørnen – ud over det faglige – er præget af en god og humoristisk omgangstone, stor fleksibilitet, en høj arbejdsmoral og en lav fraværsprocent.        
 
Vi søger en pædagog, som  
  • brænder for vuggestuepædagogik  
  • vægter den anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer højt  
  • er fagligt stærk, ekstrovert og god til at kommunikere med andre 
  • har erfaring med sprogarbejde og udsatte børn  
  • sætter pris på en struktureret hverdag og har styr på sine ting     
  • har mod på at være praktikvejleder, da vi har mange lønnede pædagogstuderende i Isbjørnen  
  • har en høj arbejdsmoral og kan arbejde sammen med mange gode og forskellige kollegaer  
Vi vægter MUS – MedarbejderUdviklingsSamtaler, GRUS – GruppeUdviklingsSamtaler og efteruddannelse/kurser højt. Desuden skal du være indstillet på at deltage og bidrage i samarbejde på tværs af huset og i klyngen, hvor vi har forskellige netværk som Pædagogik, Sprog, Madudvalg, MarteMeo m.m.   
 
Ansættelsesforhold
Tiltrædelse den 6. april 2018 med mulighed for fastansættelse efter barselsvikariatet.  
 
Yderligere information
Du kan få yderligere information ved at kontakte pædagogisk leder Tina Bach Larsen på 2477 0232.  
Det vil være en fordel at besøge Isbjørnens vuggestue inden samtalerne. Ring og aftal en tid for rundvisning med pædagogisk leder Tina Bach Larsen.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 28. februar 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Pædagog 37 timer

TRYLLEFLØJTEN

Tryllefløjten - et eventyr for børn og voksne Til fagligt dygtigt team søges en pædagog Til en børnehavegruppe med 11-17 børn i alderen 2,5-3,5 år og et team bestående af 2 pædagoger og 1 medhjælper søger vi en pædagog 35-37 timer ugentligt snarest ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Pædagog 30 t/u søges til lille hyggelig vuggestue i Gentofte kommune

gENTOFTE HOSPITALS VUGGESTUE

Har du lyst til at få en hverdag i en lille hyggelig vuggestue og samtidig være en del af et velfungerende team på 7 engagerede og imødekommende kollegaer. Gentofte Hospitals vuggestue er en selvejende institution tilknyttet Gentofte Børnevenner og ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Pædagog

KOLLEKTIVHUSET BELLA

Den integret institution Kollektivhuset Bella søger 2 pædagog på 34-37 timer henholdsvis til et barselsvikariat og til vores ny startet vuggestue. Vi er en integret institution med en børnehave normeret til 62 børn fordelt på 2 teams med 2 grupper a...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Pædagog i udflytterbørnehave

Valdes børnehus S/I

Vil du være med til at videreudvikle noget stort? Vi er en selvejende integreret institution på Vesterbro med børn fra 1-6 år. Vi har 21 vuggestuebørn i Valdemarsgade 27 og 2 udflytterbørnegrupper på 48 børn, som hver dag kører til Kobbelvænget 65 i...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Genopslag: Børnehavepædagog til delvis skovbørnehave på Frederiksberg

Børnehuset Dalgashave

Børnehuset Dalgashave på Frederiksberg søger pr 1. januar 2018 (eller hurtigst muligtherefter) en pædagog til vores børnehave, som er en delvis skovbørnehave. 2 uger i skov og 1 uge hjemme. Vi er en kombineret institution med 55 vuggestuebørn på 5 s...