VVS / energimontør til smede- og VVS-firma i Stakroge søges. ( Herning kommune )

Bemandingskontoret "Danske Billund" søger Rørlægger, VVS- eller  Energimontør  til projektansættelse i et VVS og Smedefirma. Der vil være mulighed for fast ansættelse, for den rette.

 Projektet vil bestå af vekslende opgaver indenfor vvs-faget. Der skal påregnes en del selvstændigt arbejde. Erfaring vil derfor være en fordel. Hvor der kræves, vil der være team-arbejde.

Projektet forventes afsluttet maj 2019, og en fastansættelse kan derefter eventuelt forhandles på plads for den rette.

Start omgående.

Vi forventer:

 • Du er faglært og kan dokumentere dette.
 • Du er stolt af dit fag.
 • Du er hold spiller.
 • Du forstår vigtigheden af et godt håndværk.
 • Du kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

 • Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær.
 • Mangeartede opgaver.
 • Et job med mulighed for fastansættelse.
 • Løn efter kvalifikationer.

Info: spørgsmål om ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329943407Phoenix-ff505a9312019-01-16T00:00:00VVS / energimontør til smede- og VVS-firma i Stakroge søges. ( Herning kommune )

Bemandingskontoret "Danske Billund" søger Rørlægger, VVS- eller  Energimontør  til projektansættelse i et VVS og Smedefirma. Der vil være mulighed for fast ansættelse, for den rette.

 Projektet vil bestå af vekslende opgaver indenfor vvs-faget. Der skal påregnes en del selvstændigt arbejde. Erfaring vil derfor være en fordel. Hvor der kræves, vil der være team-arbejde.

Projektet forventes afsluttet maj 2019, og en fastansættelse kan derefter eventuelt forhandles på plads for den rette.

Start omgående.

Vi forventer:

 • Du er faglært og kan dokumentere dette.
 • Du er stolt af dit fag.
 • Du er hold spiller.
 • Du forstår vigtigheden af et godt håndværk.
 • Du kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

 • Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær.
 • Mangeartede opgaver.
 • Et job med mulighed for fastansættelse.
 • Løn efter kvalifikationer.

Info: spørgsmål om ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as

Bemandingskontoret Danske Billund søger Rørlægger, VVS- eller Energimontør til projektansættelse i et VVS og Smedefirma. Der vil være mulighed for fast ansættelse, for den rette. Projektet vil bestå af vekslende opgaver indenfor vvs-faget. Der skal påregnes en del selvstændigt arbejde. Erfaring vil derfor være en fordel. Hvor der kræves, vil der være team-arbejde. Projektet forventes afsluttet maj 2019, og en fastansættelse kan derefter eventuelt forhandles på plads for den rette. Start omgående. Vi forventer: Du er faglært og kan dokumentere dette. Du er stolt af dit fag. Du er hold spiller. Du forstår vigtigheden af et godt håndværk. Du kan arbejde selvstændigt. Vi tilbyder: Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær. Mangeartede opgaver. Et job med mulighed for fastansættelse. Løn efter kvalifikationer. Info: spørgsmål om ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as11Jobnetff505a93100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-12T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3436719DANSKE BILLUND ApS11Kløvermarken 1207190BillundDKDanmark0
job@danske.asDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent694893JobNet493117849311781000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ff505a93https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ff505a93https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ff505a93&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ff505a93&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/5.jpgSom VVS-montør hos DANSKE BILLUND ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.169711311Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg360147787Jesper Sørensenjob@danske.asDKDanmarkDKDanmark329940108VVS BrandeRobot VVS er til Brande For vores kunde nær Brande, søger vi en vvs er til forskellige opgaver. Try Hire forløb, dvs. vikar-ansættelse med henblik på efterfølgende fastansættelse. Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder. Arbejdstiden er liggende hovedsageligt mellem 07.00-16.00, dog skal man være indstillet på, at der kan forekomme overarbejde. Virksomheden tilbyder en god løn, efter kvalifikationer og erfaring. Som person skal du være stabil og omstillingsparat. Desuden sætter virksomheden stor pris på, at man er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Virksomheden kan tilbyde gode kollegaer og ordnede arbejdsforhold. Lyder dette som noget for dig, er du meget velkommen at sende din ansøgning samt CV til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS Brande. Har du spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. 70223311

VVS'er til Brande

For vores kunde nær Brande, søger vi en vvs'er til forskellige opgaver. Try & Hire forløb, dvs. vikar-ansættelse med henblik på efterfølgende fastansættelse.

Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder.

Arbejdstiden er liggende hovedsageligt mellem 07.00-16.00, dog skal man være indstillet på, at der kan forekomme overarbejde.

Virksomheden tilbyder en god løn, efter kvalifikationer og erfaring.

Som person skal du være stabil og omstillingsparat. Desuden sætter virksomheden stor pris på, at man er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. 

Virksomheden kan tilbyde gode kollegaer og ordnede arbejdsforhold.

Lyder dette som noget for dig, er du meget velkommen at sende din ansøgning samt CV til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "VVS Brande.

Har du spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. 70223311

Work4all VejleBrande2019-01-10T00:00:002019-03-07T00:00:00
329946827VVS montør til FredericiaRobot Vi mangler 2 dygtige VVS montører til akkord arbejde, renovering af lejligheder timeløn efter aftale. Kvalifikationer: Du er uddannet inden for VVS faget. Du kan planlægge dit arbejde selvstændigt sammen med dine kollegaer og kunden. Du er stabil og kommer til tiden. Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid Du har ordenssans Du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, hvor det går stærkt i perioder. Send venligst din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation for uddannelse, kurser, arbejdserfaring osv. til Your Partner enten pr. mail til info@yourpartner.dk eller pr. post til adressen Your Partner, Falstervej 16, DK-5800 Nyborg. Your Partner er et 100 dansk ejet montagefirma, der udfører opgaver og leveret arbejdskraft inden for områderne: industri, el-installation, skibsbygning, tømrer og snedker, aptering og byggeri over hele verden

Vi mangler 2 dygtige VVS montører til akkord arbejde, renovering af lejligheder

timeløn efter aftale.

 

 Kvalifikationer: • Du er uddannet inden for VVS faget. • Du kan planlægge dit arbejde selvstændigt sammen med dine kollegaer og kunden. • Du er stabil og kommer til tiden. • Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid • Du har ordenssans • Du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, hvor det går stærkt i perioder.  Send venligst din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation for uddannelse, kurser, arbejdserfaring osv. til Your Partner enten pr. mail til info@yourpartner.dk eller pr. post til adressen Your Partner, Falstervej 16, DK-5800 Nyborg. Your Partner er et 100% dansk ejet montagefirma, der udfører opgaver og leveret arbejdskraft inden for områderne: industri, el-installation, skibsbygning, tømrer og snedker, aptering og byggeri over hele verden

your partner ApSFredericia2019-01-22T00:00:002019-03-19T00:00:00
329945025VVS mønter til mindre virksomhedRobot Vi er en mindre virksomhed på 2, som søger en uddannet vvs er mere pga travlhed. Vi laver mest spjel arbejde, så som rep. af vandhaner, fejlfinding på fjernvarme, renovering af badeværelser og køkkener, osv, hovedsaglige hos private. Vi har et godt sammenhold i firmaet. Ved os er der ikke 2 arbejdsdage der er ens. Vores mål er at det skal være sjovt at gå på arbejde hverdag. Vi kan tilbyde: En spændende og fleksibel arbejdsdag Faste arbejdstider Egen firmabil god løn, med mulighed for overskudsdeling Vi forventer af dig: Vi søger en VVS-montør, med nogen års erfaring inden for reperation af fjernvarmeanlæg i bolig. Arbejdet indebære at du selvstændigt skal have kontakt med kunderne, derfor er det vigtigt at du er god til kundekontakt. Samt at du kan kommunikere med andre håndværker. Mødestabil Godt humør Ud ad vendt Lidt kendskab til IT

Vi er en mindre virksomhed på 2, som søger en uddannet vvs´er mere pga travlhed. Vi laver mest spjel arbejde, så som rep. af vandhaner, fejlfinding på fjernvarme, renovering af badeværelser og køkkener, osv, hovedsaglige hos private. Vi har et godt sammenhold i firmaet. 

Ved os er der ikke 2 arbejdsdage der er ens.

Vores mål er at det skal være sjovt at gå på arbejde hverdag.

 

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og fleksibel arbejdsdag
 • Faste arbejdstider
 • Egen firmabil
 • god løn, med mulighed for overskudsdeling

 

Vi forventer af dig:

Vi søger en VVS-montør, med nogen års erfaring inden for reperation af fjernvarmeanlæg i bolig.

Arbejdet indebære at du selvstændigt skal have kontakt med kunderne, derfor er det vigtigt at du er god til kundekontakt. Samt at du kan kommunikere med andre håndværker.

 • Mødestabil
 • Godt humør
 • Ud ad vendt
 • Lidt kendskab til IT
Kolding VVS ApSKolding2019-01-21T00:00:002019-03-03T00:00:00
329936955Viktech søger dygtige VVS'ere til FredericiaRobot Vores kunde mangler 2 engagerede VVS ere til vores kunde i Fredericia. Vores kunde har brug for hjælp til trækning af PEX rør, demontering af gamle installationer samt montering af sanitet. Vi forventer: - Du er faglært VVS er - Kan arbejde selvtændigt og er motiveret for at gøre en god indsats - Er kvalitetsbevidst Vi tilbyder: - Faste rammer med din egen personlige kontaktperson - Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj - Arbejdskontrakt med en god løn, der følger overenskomsten - Sociale arrangementer med dine kollegaer Om Viktech: Hos Viktech får du din egen kontaktperson, der holder øje med at du trives. Så snart han ved at projektet slutter, arbejder han målrettet på at finde et nyt projekt til dig blandt sine mange kundekontakter. Vi lægger stor vægt på det faglige netværk samt sociale arrangementer for vores medarbejdere. Vi holder bl.a. sommerfest og julefrokost med julegaver til alle.

Vores kunde mangler 2 engagerede VVS'ere til vores kunde i Fredericia. Vores kunde har brug for hjælp til trækning af PEX rør, demontering af gamle installationer samt montering af sanitet.

Vi forventer:

- Du er faglært VVS'er

- Kan arbejde selvtændigt og er motiveret for at gøre en god indsats

- Er kvalitetsbevidst

Vi tilbyder:

- Faste rammer med din egen personlige kontaktperson

- Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj

- Arbejdskontrakt med en god løn, der følger overenskomsten

- Sociale arrangementer med dine kollegaer

Om Viktech:

Hos Viktech får du din egen kontaktperson, der holder øje med at du trives. Så snart han ved at projektet slutter, arbejder han målrettet på at finde et nyt projekt til dig blandt sine mange kundekontakter. Vi lægger stor vægt på det faglige netværk samt sociale arrangementer for vores medarbejdere. Vi holder bl.a. sommerfest og julefrokost med julegaver til alle.

 

 

Viktech P/S Kbh.Fredericia2019-01-04T00:00:002019-03-01T00:00:00
329955121Chauffør og montør søgesRobot Diesel Transport I Horsens mangler 3 chauffør til udbringning af pakker for Elgiganten Både til privat og erhverv.Du skal også montere hårde hvidevarer ved kunder. 37 timer man-fre Mødetid kl 08:00Man skal kunne gøre sig forståelig på dansk Hvis dette er noget for dig, så kontakt virksomheden på tlf. 9152 9300 Kontaktperson Al-Tai.

Diesel Transport I Horsens mangler 3 chauffør til udbringning af pakker for Elgiganten Både til privat og erhverv.
Du skal også montere hårde hvidevarer ved kunder.

37 timer man-fre

Mødetid kl 08:00
Man skal kunne gøre sig forståelig på dansk

Hvis dette er noget for dig, så kontakt virksomheden på tlf. 9152 9300 
Kontaktperson Al-Tai.

Diesel Transport IVSHorsens2019-02-05T00:00:002019-04-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VVS Brande

Work4all Vejle

Brande
VVS er til Brande For vores kunde nær Brande, søger vi en vvs er til forskellige opgaver. Try Hire forløb, dvs. vikar-ansættelse med henblik på efterfølgende fastansættelse. Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder. Arbejds...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019

VVS montør til Fredericia

your partner ApS

Fredericia
Vi mangler 2 dygtige VVS montører til akkord arbejde, renovering af lejligheder timeløn efter aftale. Kvalifikationer: Du er uddannet inden for VVS faget. Du kan planlægge dit arbejde selvstændigt sammen med dine kollegaer og kunden. Du er stabil og...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:19. marts 2019

VVS mønter til mindre virksomhed

Kolding VVS ApS

Kolding
Vi er en mindre virksomhed på 2, som søger en uddannet vvs er mere pga travlhed. Vi laver mest spjel arbejde, så som rep. af vandhaner, fejlfinding på fjernvarme, renovering af badeværelser og køkkener, osv, hovedsaglige hos private. Vi har et godt ...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:3. marts 2019

Viktech søger dygtige VVS'ere til Fredericia

Viktech P/S Kbh.

Fredericia
Vores kunde mangler 2 engagerede VVS ere til vores kunde i Fredericia. Vores kunde har brug for hjælp til trækning af PEX rør, demontering af gamle installationer samt montering af sanitet. Vi forventer: - Du er faglært VVS er - Kan arbejde selvtænd...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

Chauffør og montør søges

Diesel Transport IVS

Horsens
Diesel Transport I Horsens mangler 3 chauffør til udbringning af pakker for Elgiganten Både til privat og erhverv.Du skal også montere hårde hvidevarer ved kunder. 37 timer man-fre Mødetid kl 08:00Man skal kunne gøre sig forståelig på dansk Hvis det...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:2. april 2019