VVS / energimontør til større VVS-firma i Tørring søges.

Bemandingskontoret "Danske Billund" søger Rørlægger, VVS- eller  Energimontør  til projektansættelse i et VVS-firma. Der vil være mulighed for fast ansættelse, for den rette.

 Projekterne vil bestå af vekslende opgaver indenfor vvs-faget. Der skal påregnes en del selvstændigt arbejde. Erfaring vil derfor være en fordel. Hvor der kræves, vil der være team-arbejde.

Projektet forventes afsluttet August  2019, og en fastansættelse kan derefter eventuelt forhandles på plads for den rette.

Start omgående.

Vi forventer:

 • Du er faglært og kan dokumentere dette.
 • Du er stolt af dit fag.
 • Du er hold spiller.
 • Du forstår vigtigheden af et godt håndværk.
 • Du kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

 • Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær.
 • Mangeartede opgaver.
 • Et job med mulighed for fastansættelse.
 • Løn efter kvalifikationer.

Info: spørgsmål om ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330020964Phoenix-dcdb4bb412019-05-09T00:00:00VVS / energimontør til større VVS-firma i Tørring søges.

Bemandingskontoret "Danske Billund" søger Rørlægger, VVS- eller  Energimontør  til projektansættelse i et VVS-firma. Der vil være mulighed for fast ansættelse, for den rette.

 Projekterne vil bestå af vekslende opgaver indenfor vvs-faget. Der skal påregnes en del selvstændigt arbejde. Erfaring vil derfor være en fordel. Hvor der kræves, vil der være team-arbejde.

Projektet forventes afsluttet August  2019, og en fastansættelse kan derefter eventuelt forhandles på plads for den rette.

Start omgående.

Vi forventer:

 • Du er faglært og kan dokumentere dette.
 • Du er stolt af dit fag.
 • Du er hold spiller.
 • Du forstår vigtigheden af et godt håndværk.
 • Du kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

 • Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær.
 • Mangeartede opgaver.
 • Et job med mulighed for fastansættelse.
 • Løn efter kvalifikationer.

Info: spørgsmål om ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as

Bemandingskontoret Danske Billund søger Rørlægger, VVS- eller Energimontør til projektansættelse i et VVS-firma. Der vil være mulighed for fast ansættelse, for den rette. Projekterne vil bestå af vekslende opgaver indenfor vvs-faget. Der skal påregnes en del selvstændigt arbejde. Erfaring vil derfor være en fordel. Hvor der kræves, vil der være team-arbejde. Projektet forventes afsluttet August 2019, og en fastansættelse kan derefter eventuelt forhandles på plads for den rette. Start omgående. Vi forventer: Du er faglært og kan dokumentere dette. Du er stolt af dit fag. Du er hold spiller. Du forstår vigtigheden af et godt håndværk. Du kan arbejde selvstændigt. Vi tilbyder: Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær. Mangeartede opgaver. Et job med mulighed for fastansættelse. Løn efter kvalifikationer. Info: spørgsmål om ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as11jobnetdcdb4bb4100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-04T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandBillund3524014DANSKE BILLUND ApS11Kløvermarken 1207190BillundDKDanmark0job@danske.asDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent757706JobNet4986135498613510009-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcdb4bb4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcdb4bb4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcdb4bb4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcdb4bb4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg361746194Jesper Sørensenjob@danske.asDKDanmarkDKDanmark330011084servicemontør/spjældmontørRobot Har du solide kompetencer inden for VVS-området? Og foretrækker du en varieret hverdag med frihed under ansvar, hvor du varetager en udadvendt position og indgår i et socialt team? Så er det måske dig, vi står og mangler. Du er uddannet VVS-montør og har kørekort, og du har erfaring med: Renovering af varmecentraler Energioptimering af fjernvarme installationer Renovering af badeværelser og køkkener Service Nybyg Du får en selvstændig hverdag, hjælper vores kunder og løser deres VVS-udfordringer med et smil. Du kommer hele vejen rundt om faget, når du løser alle former for VVS-opgaver såsom spjæld, service, energioptimering og renovering.

Har du solide kompetencer inden for VVS-området? Og foretrækker du en varieret hverdag med frihed under ansvar, hvor du varetager en udadvendt position og indgår i et socialt team? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Du er uddannet VVS-montør og har kørekort, og du har erfaring med:

 • Renovering af varmecentraler
 • Energioptimering af fjernvarme installationer
 • Renovering af badeværelser og køkkener
 • Service
 • Nybyg

 

Du får en selvstændig hverdag, hjælper vores kunder og løser deres VVS-udfordringer med et smil. Du kommer hele vejen rundt om faget, når du løser alle former for VVS-opgaver såsom spjæld, service, energioptimering og renovering.

Jydskvvs.dk ApSHerning2019-06-03T00:00:002019-06-20T00:00:00
330030592Erfaren VVS-montørRobot Bliv en del af et stærkt team Erfaren VVS-Montør Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring. Hos Petrowsky tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag. Vi er en familievirksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende. Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling. Dine faglige kvalifikationer God ordenssans Engagement og godt humør Serviceminded Prioriterer kvalitet højt 3-4 års erfaring Om Petrowsky Petrowsky A S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 30 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder. Vil du søge jobbet hos Petrowsky? Du skal sende din ansøgning til direktør Lars Petrowsky på lars@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Lars på 75 72 04 44. Ansøgere indkaldes løbende til samtale.

Bliv en del af et stærkt team

Erfaren VVS-Montør

Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring. Hos Petrowsky tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag.

Vi er en familievirksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende. Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine faglige kvalifikationer

 • God ordenssans
 • Engagement og godt humør
 • Serviceminded
 • Prioriterer kvalitet højt
 • 3-4 års erfaring

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 30 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet hos Petrowsky?

Du skal sende din ansøgning til direktør Lars Petrowsky på lars@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Lars på 75 72 04 44.

Ansøgere indkaldes løbende til samtale.

PETROWSKY A/SVejle2019-06-03T00:00:002019-06-28T00:00:00
330043563Ventilationsmontør /RejsemontørRobot Til Projekter Jylland og hele landet. Vi søger ansvarsbevidste,stalile,flexible og kundevenlige montører som kan arbejde selvstændigt og gode til tegningslæsning til at indgå i vores teams. Vi arbejder en del på bonus-akkord med gode indtjeningsmuligheder, Vi har professionelt værktøj til alle montør. Arbejder typisk i hold af 2 montører med firmabil og kørsel. Vi mangler også en god ventilationsmontør i Bramming området til fast rejsearbejde 4 dags uge. Eventuelle makkerpar er også velkomne. Vi er ca. 50 medarbejder på landsplan og laver både små og helt store opgavet indefor komfort,renrum,medicinal,indrustri og spåntransport. Se evt. http: www.jkvent.dk

Til Projekter Jylland og hele landet.

Vi søger ansvarsbevidste,stalile,flexible og kundevenlige montører som kan arbejde selvstændigt og gode til tegningslæsning til at indgå i vores teams.

Vi arbejder en del på bonus-akkord med gode indtjeningsmuligheder,

Vi har professionelt værktøj til alle montør.

Arbejder typisk i hold af 2 montører med firmabil og kørsel.

Vi mangler også en god ventilationsmontør i Bramming området til fast rejsearbejde 4 dags uge.

Eventuelle makkerpar er også velkomne.

Vi er ca. 50 medarbejder på landsplan og laver både små og helt store opgavet indefor komfort,renrum,medicinal,indrustri og spåntransport.

Se evt. http://www.jkvent.dk

JK VENT VEST ApSVejen2019-06-14T00:00:002019-07-05T00:00:00
330038769VVS & energimontør søgesRobot Du kommer til at arbejde selvstændigt - derfor gerne nogle års erfaring i installations- servicearbejde. Du vil komme til at beskæftige dig med alle de forskellige opgaver, der er i en VVS virksomhed p.t. en del spændende opgaver indenfor nybyggeri. Vi tilbyder et job i et velfungerende team af dygtige kollegaer, med stor aktivitet.

Du kommer til at arbejde selvstændigt - derfor gerne nogle års erfaring i installations- & servicearbejde.

Du vil komme til at beskæftige dig med alle de forskellige opgaver, der er i en VVS virksomhed p.t. en del spændende opgaver indenfor nybyggeri.

Vi tilbyder et job i et velfungerende team af dygtige kollegaer, med stor aktivitet.

VVS EXPERTEN ApSBrædstrup2019-06-08T00:00:002019-08-01T00:00:00
330030770Erfaren Service-montørRobot Vil du være en del af et stærkt team Erfaren Service-Montør Vi søger i øjeblikket en Service-montør til Horsens. Grib chancen og blev en del af et stærkt team hos os. Vi tilbyder, et selvstændigt og afvekslende arbejde med direkte kundekontakt - hvor ikke to dage er ens. Som servicemontør ..i vores afdelinger i Horsens og Vejle vil dine opgaver spænde vidt. Lige fra installation af energiløsninger, fejlfinding og serviceopgaver hos erhvervskunder til installationer i et nyt badeværelse eller udskiftning af en håndvask hos de private kunder. Du vil have den direkte kundekontakt, hvor du i dialog med kunden finder den rigtige løsning. God service og kvalitet kendetegner altid udførelsen af vores opgaver. Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring. Hos Chr. Beck Søn A S A S tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag. Vi er en familievirksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende. Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling. Dine kvalifikationer 3-4 års erfaring som service-montør God ordenssans Engagement og godt humør Serviceminded Du er kvalitetsbevidst Du brænder for dit fag, og har en positiv tilgang dit arbejde, dine kunder og dine kollegaer Chr. Beck Søn er en del af Petrowsky A S Petrowsky A S er en familieejet installationsvirksomhed med ca. 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky A S, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og afdeling i Horsens, og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder. Vil du søge jobbet hos Chr. Beck? Du skal sende din ansøgning til afdelingsleder Palle Hansen på ph@chrbeck.dk Har du spørgsmål, kan du kontakte Palle på 75 62 12 63. Ansøgere indkaldes løbende til samtale.

Vil du være en del af et stærkt team

Erfaren Service-Montør

Vi søger i øjeblikket en Service-montør til Horsens.

Grib chancen og blev en del af et stærkt team hos os. Vi tilbyder, et selvstændigt og afvekslende arbejde med direkte kundekontakt - hvor ikke to dage er ens.

Som servicemontør…

..i vores afdelinger i Horsens og Vejle vil dine opgaver spænde vidt. Lige fra installation af energiløsninger, fejlfinding og serviceopgaver hos erhvervskunder til installationer i et nyt badeværelse eller udskiftning af en håndvask hos de private kunder. Du vil have den direkte kundekontakt, hvor du i dialog med kunden finder den rigtige løsning. God service og kvalitet kendetegner altid udførelsen af vores opgaver.

Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

Hos Chr. Beck & Søn A/S A/S tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag.

Vi er en familievirksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende. Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine kvalifikationer

 • 3-4 års erfaring som service-montør
 • God ordenssans
 • Engagement og godt humør
 • Serviceminded
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du brænder for dit fag, og har en positiv tilgang dit arbejde, dine kunder og dine kollegaer

Chr. Beck & Søn er en del af Petrowsky A/S

Petrowsky A/S er en familieejet installationsvirksomhed med ca. 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky A/S, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og afdeling i Horsens, og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet hos Chr. Beck?

Du skal sende din ansøgning til afdelingsleder Palle Hansen på ph@chrbeck.dk Har du spørgsmål, kan du kontakte Palle på 75 62 12 63.

Ansøgere indkaldes løbende til samtale. 

CHR BECK & SØN A/SHorsens2019-06-04T00:00:002019-06-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

servicemontør/spjældmontør

Jydskvvs.dk ApS

Herning
Har du solide kompetencer inden for VVS-området? Og foretrækker du en varieret hverdag med frihed under ansvar, hvor du varetager en udadvendt position og indgår i et socialt team? Så er det måske dig, vi står og mangler. Du er uddannet VVS-montør o...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

Erfaren VVS-montør

PETROWSKY A/S

Vejle
Bliv en del af et stærkt team Erfaren VVS-Montør Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring. Hos Petrowsky tror vi på, at du...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Ventilationsmontør /Rejsemontør

JK VENT VEST ApS

Vejen
Til Projekter Jylland og hele landet. Vi søger ansvarsbevidste,stalile,flexible og kundevenlige montører som kan arbejde selvstændigt og gode til tegningslæsning til at indgå i vores teams. Vi arbejder en del på bonus-akkord med gode indtjeningsmuli...
Indrykket:14. juni 2019
Udløbsdato:5. juli 2019

VVS & energimontør søges

VVS EXPERTEN ApS

Brædstrup
Du kommer til at arbejde selvstændigt - derfor gerne nogle års erfaring i installations- servicearbejde. Du vil komme til at beskæftige dig med alle de forskellige opgaver, der er i en VVS virksomhed p.t. en del spændende opgaver indenfor nybyggeri....
Indrykket:8. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Erfaren Service-montør

CHR BECK & SØN A/S

Horsens
Vil du være en del af et stærkt team Erfaren Service-Montør Vi søger i øjeblikket en Service-montør til Horsens. Grib chancen og blev en del af et stærkt team hos os. Vi tilbyder, et selvstændigt og afvekslende arbejde med direkte kundekontakt - hvo...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:28. juni 2019