VVS-energispecialistEr du teknisk velfunderet fra VVS-faget med flair for proaktivt at formidle og sælge varmepumpeløsninger? Og har du lyst til at bidrage til at Energi Fyn er en aktiv spiller i den grønne omstilling? Så er du måske den nye VVS-tekniker, som sammen et mindre team af kompetente kollegaer i Energibesparelser vil være med til at indfri en ambitiøs vækst strategi med en yderligere udvidelse og opbygning af forretningsområdet.

Energi Fyn er en ansvarlig organisation, der aktivt understøtter den grønne omstilling, og det gør vi blandt andet gennem energirådgivning og salg af varmepumper. I takt med markant flere aktiviteter vil der derfor være gode muligheder for kommerciel samt teknisk faglig udvikling i denne udadvendte og serviceorienterede rolle.

Opsøgende og kvalitetssikring af kunderejsen

Som Vvs-tekniker vil dit overordnede ansvar primært være at rådgive og sælge varmepumpeløsninger til privatmarkedet. Baseret på indgående kundehenvendelser vil din dagligdag ofte bestå af tæt telefonisk kontakt med vores kunder, aftalte kundebesøg i hele landet samt løbende dialog med leverandører og installatører. Du deltager aktivt i opbygningen af forretningsområdet, og det er din fornemmeste opgave i samarbejde med salgsback-up teamet, at kvalitetssikre alle trin i kunderejsen fra aftalens indgåelse til installation er foretaget.

Din succes afhænger af din evne til at konvertere indledende kundekontakt til fremtidige aftaler, og internt være en synlig bidragsyder til opbygning og fortsat udvikling af varmepumpeområdet.

Solid teknisk og kommerciel indsigt

Formentlig har du en baggrund som Vvs-energispecialist, installatør eller lignende. Det afgørende er dog, at du har en bred erfaring med varmeinstallationer, dimensionering samt tilbudsgivning, og at du er topmotiveret af at skabe professionelle værdiskabende kundeoplevelser.

Som person skaber du let og ubesværet stærke relationer såvel internt som eksternt. Du er energisk, handlingsorienteret og du drives af en varieret hverdag med mange forskellige opgaver, hvor du på en proaktiv og kvalitetsbevidst måde tager helt naturligt ansvar for opgaverne.

Vi tilbyder til gengæld

Gode kolleger, som tager udfordringer op og skaber resultater sammen. Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, hvor initiativ og ansvarsfølelse er i fokus, og vi tager hånd om egen og andres trivsel i teamet. Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde, og vi søger derfor en kollega, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.