VVS - Silkeborg

Er du uddannet VVS'er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger VVS'er for virksomhed i Silkeborg kommune. Stillingen vil i første omgang være et vikariat med henblik på fast ansættelse. Du vil indgå i et team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig.

Kvalifikationer:

  • Du er faglært VVS'er
  • Du har erfaring med at etablere gulvvarme
  • Du har god tegningsforståelse
  • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
  • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner
  • Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

 

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”VVS - Silkeborg”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

vvs-montør søges

Work4all Vejle

Ikast-Brande
For en af vores virksomheder, liggende i Tørring, søger vi en vvs-montør, til et Try Hire forløb, men henblik på efterfølgende fastansættelse. Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder. Arbejdstiden er liggende hovedsageligt...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:16. februar 2018

Faguddannet VVS montør søges

SALTEN SMEDE- OG VVS A/S

Vi søger en faguddannet VVS montør til alle former for opgaver inden for VVS branchen. Krav: A-certifikat. Vi har rigtig travlt og håber på at finde en person, som har et godt humør og gode samarbejdsevner. Vi tilbyder varierende arbejdsopgaver og g...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

VVS-montør med A-certifikat søges for kunde i Them/Silkeborg

Jobteam Byg - Emil Kviesgaard

Silkeborg
Vores kunde har rigtig travlt og håber på at finde en person, som har et godt humør og gode samarbejds evner, samt erfaring med spjæld- servicearbejde. Virksomheden tilbyder: Varierende arbejdsopgaver og god løn. Derudover stilles ny bil IPhone og t...