VVS-ingeniør med 4-5 års erfaring søges til tegnestuen i Roskilde

Motiveres du af at arbejde med varierende opgaver inden for klassiske VVS-discipliner som VVS, ventilation, energi og indeklima i samarbejde med forskellige interessenter inden for byggeri, bygherrer og entreprenører – offentlige, almennyttige og private? Så læs videre her.

Om stillingen:
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af vores VVS-afdeling i Roskilde og kommer til at arbejde med klassiske VVS-discipliner som VVS, ventilation, energi og indeklima, der skal harmonere med bygbarhed og bæredygtighed. Samtidig vil du have direkte kontakt til bygherrer, arkitekter og entreprenører. Fagligt bliver du derfor en succes i stillingen, hvis du formår at sætte dig ind i kundernes virkelighed og udfordringer, ligesom du formår at argumentere for din egen faglighed på en saglig måde. Dine opgaver tæller blandt andet:

 • Projektering af VVS- og ventilationsinstallationer i en række projekter i varierende størrelse og kompleksitet inden for både private, offentlige og almennyttige projekter..
 • Disciplinleder gennem alle byggefaser.
 • Udførelse af fagtilsyn.
 • Koordinering med bygherre, myndigheder, entreprenører og producenter.
 • Kvalitetssikring af projekter.

Om dig:
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi, at:

 • Du er uddannet civil-, teknikum-, diplom- eller akademiingeniør eller VVS-tekniker eller VVS-installatør. 
 • Du har minimum 4-5 års erfaring fra en lignende stilling – gerne hos en rådgivende ingeniørvirksomhed.
 • Du er klar til at træffe de beslutninger, som understøtter projektet og bygherres visioner.
 • Du kan afgrænse og overskue komplekse projekter.
 • Du har erfaring med beregningsprogrammer, BIPS beskrivelsessystemer, ydelsesbeskrivelser ol.
 • Du har et godt kendskab til gældende lovgivning og standarder på området.
 • Du indgår naturligt i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner.
 • Du kommunikerer på forståeligt dansk – tale og skrift – til forskellige bygherrer, der har forskellige forudsætninger for at forstå ingeniørdisciplinen.
 • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til at føre egne initiativer igennem.

Vi tilbyder dig:
Hvis du kan sætte flueben ud for ovenstående, har du chancen for at komme med på holdet. Vi kan bl.a. tilbyde dig flg.:

 • En alsidig og spændende stilling i en uformel organisation med korte beslutningsveje.
 • Et behageligt og kollegialt arbejdsmiljø.
 • Berøring med både mindre og større projekter inden for det offentlige og det private.
 • En hverdag på et kontor med kompetente og imødekommende kolleger.
 • Tæt kontakt til samarbejdspartnere og bygherrer.
 • Et stærkt samarbejde med både kolleger og ledelse i Roskilde og i hele virksomheden generelt.

Som VVS-ingeniør hos Oluf Jørgensen A/S får du mulighed for at arbejde med både store komplekse byggerier og mindre sager. Vi er blandt landets førende rådgivere med mere end 70 års erfaring og +200 medarbejdere. Med en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på bedding, går vi en spændende fremtid i møde.
I de senere år har vi været på en spændende vækstrejse, både organisatorisk og i forhold til de projekter, vi beskæftiger os med. Vi varetager både små og store opgaver inden for en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver deres specifikke arbejdsområder. 
Hos Oluf Jørgensen A/S værdsætter vi det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Sådan ansøger du

Send os din ansøgning hurtigst muligt.
Lyder vi som et potentielt match? Så upload hurtigst muligt dit CV og din ansøgning, hvor du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til Oluf Jørgensen A/S. 
Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat. 
Du kommer til at referere til afdelingsleder Lars Bo Wagenblast. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Lars Bo på tlf.: 5379 3004.
Vi ser frem til at høre fra dig


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.