Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VVS- intern sælger som brænder for høj kundeservice

Brænder du for at yde høj kundeservice og kan du sælge samt skabe tillid gennem telefonen 
- så er det måske lige dig vi søger, som intern sælger VVS.


Du motiveres af god kundeservice og telefonisk salg af VVS-opgaver samt en arbejdsdag med mange bolde i luften på en gang.

I stillingen, som intern sælger, modtager du kundens ordre samtidig med, at du yder rådgivning undervejs. Din rådgivning betyder at kunden får en individuel tilpasset løsning, som dækker kundens behov.

Din fornemmeste opgave er at servicere kunden så han/hun er tilfreds og naturligt vender tilbage – både for at handle men også for at få din vejledning.

Derudover vil dine opgaver være udarbejdelse og opfølgning af tilbud, indgåelse af aftaler om kundebesøg, heraf planlægning og koordinering af besøg for montøren samt daglig kontakt med montørerne med henblik på mersalg.

Din uddannelse er ikke afgørende, dog kræver stillingen at du er VVS-uddannet eller har erfaring med VVS-branchen, samt et solidt kendskab til VVS- og energiinstallationer.

Personligt er du kendetegnet ved at være proaktiv, pligtopfyldende, lyttende og stræber altid efter den løsning, hvor kunden får lige det ekstra.

Du får en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst, det er derfor vigtigt at du kan bevare overblikket, selv i travle perioder. Du begår dig naturligt på alle niveauer i organisationen. Sidst men ikke mindst er du en god kollega, der bidrager til at skabe et godt samarbejde i teamet.

Vores nye interne sælger er vant til at anvende IT som arbejdsredskab og kan lide en ofte hektisk arbejdsdag med mange ind- og udgående telefonopkald. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og har altid en konstruktiv og løsningsorienteret adfærd. Du har et højt drive og kan gå foran.

Du tager ansvar for dine opgaver, der løses professionelt og med høj kvalitet, og du er fokuseret på at overholde deadlines.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan Niki Bøgh kontaktes på tlf. 51373607.

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt via knappen "send ansøgning"

Søberg teamet
Som ansat i Søberg Gruppen er du med i et team af dygtige medarbejdere med stor erfaring inden for VVS- og energiservice. Vi har energi og en stor kærlighed til faget og for os er kunden altid i centrum – hvad enten det drejer sig om store opgaver eller mindre reparationer. I teamet bygger vi vores samarbejde op omkring vores fem værdier ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet. Vi arbejder løbende på at udvikle hinanden og i fællesskab give vores kunder en god oplevelse.

I Søberg Gruppen tilbyder vi service og installationsløsninger inden for energi, bad, sanitet samt øvrige VVS-opgaver.

Søberg Gruppen, som er grundlagt i 1990 består af VVS Søberg og af energiservicevirksomheden Energiservice. Der er samlet 180 medarbejdere i Søberg Gruppen. Hovedkontoret er beliggende i Hammelev lige ved motorvejen.


Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Niki Bøgh Pedersen
Tlf.: 70226160
Tlf.: 51373607

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.