VVS mønter til mindre virksomhed

Vi er en mindre virksomhed på 2, som søger en uddannet vvs´er mere pga travlhed. Vi laver mest spjel arbejde, så som rep. af vandhaner, fejlfinding på fjernvarme, renovering af badeværelser og køkkener, osv, hovedsaglige hos private. Vi har et godt sammenhold i firmaet. 

Ved os er der ikke 2 arbejdsdage der er ens.

Vores mål er at det skal være sjovt at gå på arbejde hverdag.

 

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og fleksibel arbejdsdag
 • Faste arbejdstider
 • Egen firmabil
 • god løn, med mulighed for overskudsdeling

 

Vi forventer af dig:

Vi søger en VVS-montør, med nogen års erfaring inden for reperation af fjernvarmeanlæg i bolig.

Arbejdet indebære at du selvstændigt skal have kontakt med kunderne, derfor er det vigtigt at du er god til kundekontakt. Samt at du kan kommunikere med andre håndværker.

 • Mødestabil
 • Godt humør
 • Ud ad vendt
 • Lidt kendskab til IT


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945025Phoenix-8bd8787212019-01-21T00:00:00VVS mønter til mindre virksomhed

Vi er en mindre virksomhed på 2, som søger en uddannet vvs´er mere pga travlhed. Vi laver mest spjel arbejde, så som rep. af vandhaner, fejlfinding på fjernvarme, renovering af badeværelser og køkkener, osv, hovedsaglige hos private. Vi har et godt sammenhold i firmaet. 

Ved os er der ikke 2 arbejdsdage der er ens.

Vores mål er at det skal være sjovt at gå på arbejde hverdag.

 

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og fleksibel arbejdsdag
 • Faste arbejdstider
 • Egen firmabil
 • god løn, med mulighed for overskudsdeling

 

Vi forventer af dig:

Vi søger en VVS-montør, med nogen års erfaring inden for reperation af fjernvarmeanlæg i bolig.

Arbejdet indebære at du selvstændigt skal have kontakt med kunderne, derfor er det vigtigt at du er god til kundekontakt. Samt at du kan kommunikere med andre håndværker.

 • Mødestabil
 • Godt humør
 • Ud ad vendt
 • Lidt kendskab til IT
Vi er en mindre virksomhed på 2, som søger en uddannet vvs er mere pga travlhed. Vi laver mest spjel arbejde, så som rep. af vandhaner, fejlfinding på fjernvarme, renovering af badeværelser og køkkener, osv, hovedsaglige hos private. Vi har et godt sammenhold i firmaet. Ved os er der ikke 2 arbejdsdage der er ens. Vores mål er at det skal være sjovt at gå på arbejde hverdag. Vi kan tilbyde: En spændende og fleksibel arbejdsdag Faste arbejdstider Egen firmabil god løn, med mulighed for overskudsdeling Vi forventer af dig: Vi søger en VVS-montør, med nogen års erfaring inden for reperation af fjernvarmeanlæg i bolig. Arbejdet indebære at du selvstændigt skal have kontakt med kunderne, derfor er det vigtigt at du er god til kundekontakt. Samt at du kan kommunikere med andre håndværker. Mødestabil Godt humør Ud ad vendt Lidt kendskab til IT11Jobnet8bd87872100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-03T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3439487Kolding VVS ApS11Birkedam 12N6000KoldingDKDanmark0
koldingvvs@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent696829JobNet492615149261511000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8bd87872https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8bd87872https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8bd87872&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8bd87872&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/6.jpgSom VVS-montør hos Kolding VVS ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg360258772Kim Siigkoldingvvs@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329943407VVS / energimontør til smede- og VVS-firma i Stakroge søges. ( Herning kommune )Robot Bemandingskontoret Danske Billund søger Rørlægger, VVS- eller Energimontør til projektansættelse i et VVS og Smedefirma. Der vil være mulighed for fast ansættelse, for den rette. Projektet vil bestå af vekslende opgaver indenfor vvs-faget. Der skal påregnes en del selvstændigt arbejde. Erfaring vil derfor være en fordel. Hvor der kræves, vil der være team-arbejde. Projektet forventes afsluttet maj 2019, og en fastansættelse kan derefter eventuelt forhandles på plads for den rette. Start omgående. Vi forventer: Du er faglært og kan dokumentere dette. Du er stolt af dit fag. Du er hold spiller. Du forstår vigtigheden af et godt håndværk. Du kan arbejde selvstændigt. Vi tilbyder: Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær. Mangeartede opgaver. Et job med mulighed for fastansættelse. Løn efter kvalifikationer. Info: spørgsmål om ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as

Bemandingskontoret "Danske Billund" søger Rørlægger, VVS- eller  Energimontør  til projektansættelse i et VVS og Smedefirma. Der vil være mulighed for fast ansættelse, for den rette.

 Projektet vil bestå af vekslende opgaver indenfor vvs-faget. Der skal påregnes en del selvstændigt arbejde. Erfaring vil derfor være en fordel. Hvor der kræves, vil der være team-arbejde.

Projektet forventes afsluttet maj 2019, og en fastansættelse kan derefter eventuelt forhandles på plads for den rette.

Start omgående.

Vi forventer:

 • Du er faglært og kan dokumentere dette.
 • Du er stolt af dit fag.
 • Du er hold spiller.
 • Du forstår vigtigheden af et godt håndværk.
 • Du kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

 • Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær.
 • Mangeartede opgaver.
 • Et job med mulighed for fastansættelse.
 • Løn efter kvalifikationer.

Info: spørgsmål om ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as

DANSKE BILLUND ApSBillund2019-01-16T00:00:002019-03-12T00:00:00
329940108VVS BrandeRobot VVS er til Brande For vores kunde nær Brande, søger vi en vvs er til forskellige opgaver. Try Hire forløb, dvs. vikar-ansættelse med henblik på efterfølgende fastansættelse. Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder. Arbejdstiden er liggende hovedsageligt mellem 07.00-16.00, dog skal man være indstillet på, at der kan forekomme overarbejde. Virksomheden tilbyder en god løn, efter kvalifikationer og erfaring. Som person skal du være stabil og omstillingsparat. Desuden sætter virksomheden stor pris på, at man er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Virksomheden kan tilbyde gode kollegaer og ordnede arbejdsforhold. Lyder dette som noget for dig, er du meget velkommen at sende din ansøgning samt CV til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS Brande. Har du spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. 70223311

VVS'er til Brande

For vores kunde nær Brande, søger vi en vvs'er til forskellige opgaver. Try & Hire forløb, dvs. vikar-ansættelse med henblik på efterfølgende fastansættelse.

Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder.

Arbejdstiden er liggende hovedsageligt mellem 07.00-16.00, dog skal man være indstillet på, at der kan forekomme overarbejde.

Virksomheden tilbyder en god løn, efter kvalifikationer og erfaring.

Som person skal du være stabil og omstillingsparat. Desuden sætter virksomheden stor pris på, at man er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. 

Virksomheden kan tilbyde gode kollegaer og ordnede arbejdsforhold.

Lyder dette som noget for dig, er du meget velkommen at sende din ansøgning samt CV til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "VVS Brande.

Har du spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. 70223311

Work4all VejleBrande2019-01-10T00:00:002019-03-07T00:00:00
329936955Viktech søger dygtige VVS'ere til FredericiaRobot Vores kunde mangler 2 engagerede VVS ere til vores kunde i Fredericia. Vores kunde har brug for hjælp til trækning af PEX rør, demontering af gamle installationer samt montering af sanitet. Vi forventer: - Du er faglært VVS er - Kan arbejde selvtændigt og er motiveret for at gøre en god indsats - Er kvalitetsbevidst Vi tilbyder: - Faste rammer med din egen personlige kontaktperson - Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj - Arbejdskontrakt med en god løn, der følger overenskomsten - Sociale arrangementer med dine kollegaer Om Viktech: Hos Viktech får du din egen kontaktperson, der holder øje med at du trives. Så snart han ved at projektet slutter, arbejder han målrettet på at finde et nyt projekt til dig blandt sine mange kundekontakter. Vi lægger stor vægt på det faglige netværk samt sociale arrangementer for vores medarbejdere. Vi holder bl.a. sommerfest og julefrokost med julegaver til alle.

Vores kunde mangler 2 engagerede VVS'ere til vores kunde i Fredericia. Vores kunde har brug for hjælp til trækning af PEX rør, demontering af gamle installationer samt montering af sanitet.

Vi forventer:

- Du er faglært VVS'er

- Kan arbejde selvtændigt og er motiveret for at gøre en god indsats

- Er kvalitetsbevidst

Vi tilbyder:

- Faste rammer med din egen personlige kontaktperson

- Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj

- Arbejdskontrakt med en god løn, der følger overenskomsten

- Sociale arrangementer med dine kollegaer

Om Viktech:

Hos Viktech får du din egen kontaktperson, der holder øje med at du trives. Så snart han ved at projektet slutter, arbejder han målrettet på at finde et nyt projekt til dig blandt sine mange kundekontakter. Vi lægger stor vægt på det faglige netværk samt sociale arrangementer for vores medarbejdere. Vi holder bl.a. sommerfest og julefrokost med julegaver til alle.

 

 

Viktech P/S Kbh.Fredericia2019-01-04T00:00:002019-03-01T00:00:00
329946827VVS montør til FredericiaRobot Vi mangler 2 dygtige VVS montører til akkord arbejde, renovering af lejligheder timeløn efter aftale. Kvalifikationer: Du er uddannet inden for VVS faget. Du kan planlægge dit arbejde selvstændigt sammen med dine kollegaer og kunden. Du er stabil og kommer til tiden. Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid Du har ordenssans Du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, hvor det går stærkt i perioder. Send venligst din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation for uddannelse, kurser, arbejdserfaring osv. til Your Partner enten pr. mail til info@yourpartner.dk eller pr. post til adressen Your Partner, Falstervej 16, DK-5800 Nyborg. Your Partner er et 100 dansk ejet montagefirma, der udfører opgaver og leveret arbejdskraft inden for områderne: industri, el-installation, skibsbygning, tømrer og snedker, aptering og byggeri over hele verden

Vi mangler 2 dygtige VVS montører til akkord arbejde, renovering af lejligheder

timeløn efter aftale.

 

 Kvalifikationer: • Du er uddannet inden for VVS faget. • Du kan planlægge dit arbejde selvstændigt sammen med dine kollegaer og kunden. • Du er stabil og kommer til tiden. • Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid • Du har ordenssans • Du er ansvars- og kvalitetsbevidst. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, hvor det går stærkt i perioder.  Send venligst din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation for uddannelse, kurser, arbejdserfaring osv. til Your Partner enten pr. mail til info@yourpartner.dk eller pr. post til adressen Your Partner, Falstervej 16, DK-5800 Nyborg. Your Partner er et 100% dansk ejet montagefirma, der udfører opgaver og leveret arbejdskraft inden for områderne: industri, el-installation, skibsbygning, tømrer og snedker, aptering og byggeri over hele verden

your partner ApSFredericia2019-01-22T00:00:002019-03-19T00:00:00
329961113VVS-ERE TIL ARBEJDE PÅ FORSVARSLOKATIONERNE I SYDDANMARKRobot Til vores afdeling i Kolding søger vi to alsidige VVS-er, der har lyst til at servicere Forsvarets lokationer i Syddanmark Om stillingen Som VVS-er på lokationerne for Forsvaret vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende opgaver på Forsvarets lokationer. Din baggrund Du har en baggrund som faglært VVS. Du har et bredt kendskab til VVS-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver. Din person For at passe godt i jobbet forestiller vi os, at du trives i en travl hverdag, hvor der er tryk på kedlerne. er selvstændig og udadvendt, men samtidig er du en holdspiller er ikke bange for selv at tage en beslutning trives i en afdeling, hvor opgaverne er af meget forskellig karakter. har lyst til at arbejde i en tværfaglig afdeling, hvor der er mulighed for at udvikle sig. har kørekort og kan fremvise ren straffeattest. Vi tilbyder En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp Lauritzen A S tilbyder velordnede forhold. Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via & 39 Søg stillingen& 39 . Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet. Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Til vores afdeling i Kolding søger vi to alsidige VVS-er, der har lyst til at servicere Forsvarets lokationer i Syddanmark

Om stillingen

Som VVS-er på lokationerne for Forsvaret vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende opgaver på Forsvarets lokationer.

Din baggrund

Du har en baggrund som faglært VVS. Du har et bredt kendskab til VVS-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Din person

For at passe godt i jobbet forestiller vi os, at du

 • trives i en travl hverdag, hvor der er tryk på kedlerne.
 • er selvstændig og udadvendt, men samtidig er du en holdspiller
 • er ikke bange for selv at tage en beslutning
 • trives i en afdeling, hvor opgaverne er af meget forskellig karakter.
 • har lyst til at arbejde i en tværfaglig afdeling, hvor der er mulighed for at udvikle sig.
 • har kørekort og kan fremvise ren straffeattest.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold.

Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Kemp & LauritzenKolding2019-02-15T00:00:002019-03-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VVS / energimontør til smede- og VVS-firma i Stakroge søges. ( Herning kommune )

DANSKE BILLUND ApS

Billund
Bemandingskontoret Danske Billund søger Rørlægger, VVS- eller Energimontør til projektansættelse i et VVS og Smedefirma. Der vil være mulighed for fast ansættelse, for den rette. Projektet vil bestå af vekslende opgaver indenfor vvs-faget. Der skal ...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:12. marts 2019

VVS Brande

Work4all Vejle

Brande
VVS er til Brande For vores kunde nær Brande, søger vi en vvs er til forskellige opgaver. Try Hire forløb, dvs. vikar-ansættelse med henblik på efterfølgende fastansættelse. Jobbet vil bestå i forskellige projekter, hos virksomhedens kunder. Arbejds...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019

Viktech søger dygtige VVS'ere til Fredericia

Viktech P/S Kbh.

Fredericia
Vores kunde mangler 2 engagerede VVS ere til vores kunde i Fredericia. Vores kunde har brug for hjælp til trækning af PEX rør, demontering af gamle installationer samt montering af sanitet. Vi forventer: - Du er faglært VVS er - Kan arbejde selvtænd...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

VVS montør til Fredericia

your partner ApS

Fredericia
Vi mangler 2 dygtige VVS montører til akkord arbejde, renovering af lejligheder timeløn efter aftale. Kvalifikationer: Du er uddannet inden for VVS faget. Du kan planlægge dit arbejde selvstændigt sammen med dine kollegaer og kunden. Du er stabil og...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:19. marts 2019

VVS-ERE TIL ARBEJDE PÅ FORSVARSLOKATIONERNE I SYDDANMARK

Kemp & Lauritzen

Kolding
Til vores afdeling i Kolding søger vi to alsidige VVS-er, der har lyst til at servicere Forsvarets lokationer i Syddanmark Om stillingen Som VVS-er på lokationerne for Forsvaret vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kol...
Indrykket:15. februar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019