VVS-Montør

Vi søger en kompetent VVS og energispecialist med A-certifikat/Fjr-certifikat med kendskab til energioptimering og gerne med erfaring indenfor blikarbejde (blikarbejde ikke et krav).

Varme & Energi ApS er en mindre VVS virksomhed i rivende udvikling. I nærmeste fremtid, opstarter vi ny el-afdeling. Som VVS og energispecialist hos os har du mulighed for at være med fra begyndelsen. Du får en alsidig og spændende arbejdsdag i et kompetent ungt team med masser af drive. Du vil på sigt have mulighed for at skulle varetage egne kunder og få mere indflydelse med ansvar.

 Det er et krav at du:

-Har svendebrev

-Har god teknisk forståelse

-Kan arbejde selvstændigt og sammen med dine kollegaer

-Kan håndtere og dokumentere din daglige arbejdsgang samt timeregistrering på Tablet/Pc på et teknisk niveau.

 -Dine succeskriterier er glade og tilfredse kunder og du sætter en ære og selvtilfredshed i, at tage nye udfordringer op og få opgaven løst.

-Du er mødestabil

-Du har kørekort

Hvis du stadig er den vi søger, kan vi tilbyde: 

-Et job med frihed under ansvar med mulighed for personlig og faglig udvikling.

-Gode kollegaer.

-Gode, stabile arbejds-og ansættelsesvilkår. Evt. med mulighed for funktionær lignede forhold efter 6mdr.

 

Du kører hjemmefra i din firmabil direkte på kundebesøg/projekt eller møder på værkstedet i Espergærde.

 Varme & Energi ApS blev grundlagt i 2011. Snart vil vi være en VVS og EL virksomhed som leverer service samt totalløsninger til private og erhvervskunder, med fokus på energioptimering. Vores arbejde er på et højt kvalitetsmæssigt niveau og vi lægger særligt vægt på stor kundetilfredshed og gode engagerede medarbejdere. Vi løser et hav af opgaver store som små.

 Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at indgå i et dynamisk team og kan arbejde tæt sammen med både elektrikere og VVS´ere samt på tværs af andre faggrupper, så er du måske den rette for os.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

VVS montøt - god løn

FALSING VVS A/S

Gentofte
Falsing A S er mere end blot en VVS virksomhed. Vi har udviklet os til at kunne alt indenfor VVS, El, kloak, gasservice, kedelopsætning, badeværelser og har egen butik og nethandel. Vi er omkring 30 ansatte i Gentofte. STILLINGEN: Vi tilbyder dig en...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. juni 2018

VVS montør søges

LEIF IVERSEN VVS-INSTALLATIONER ApS

VVS montør søges til servivce samt mindre anlægsarbejder. Skal kunne arbejde selvstændigt. Tiltrædelse snarest
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Erfaren VVS-sjak søges til typehuse i Nordsjælland

UGGERLY INSTALLATION A/S

Har du evnerne - har vi opgaverne! Hos Uggerly Installation står vi over for mange spændende projekter, og vi har rygende travlt i den kommende periode. Vi søger derfor 2 dygtige VVS-montører, gerne som sjak, til arbejde med typehuse for vores Birke...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:25. april 2018

VVS-overmontør / vvs-installatør

VARME OG ENERGI ApS

Gentofte
Vi søger en kompetent VVS overmontør med A-certifikat eller lign. med kendskab til tekniske installationer og energioptimering, gerne også med erfaring indenfor blikarbejde (blikarbejde ikke et krav). Varme Energi ApS er en mindre VVS virksomhed i r...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

VVS montør

PERSONALE-MATCH ApS

Høje-Taastrup
Trives du i et firma, hvor der er planer for fremtiden, gode humoristiske kollegaer og en uformel omgangstone? Personale-match søger for vores kunde beliggende i Nordsjælland 1 dygtig VVS montør. Stillingen er et Try Hire forløb med henblik på fasta...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018