Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VVS-Montør

Vi søger en kompetent VVS og energispecialist med A-certifikat/Fjr-certifikat med kendskab til energioptimering og gerne med erfaring indenfor blikarbejde (blikarbejde ikke et krav).

Varme & Energi ApS er en mindre VVS virksomhed i rivende udvikling. I nærmeste fremtid, opstarter vi ny el-afdeling. Som VVS og energispecialist hos os har du mulighed for at være med fra begyndelsen. Du får en alsidig og spændende arbejdsdag i et kompetent ungt team med masser af drive. Du vil på sigt have mulighed for at skulle varetage egne kunder og få mere indflydelse med ansvar.

 Det er et krav at du:

-Har svendebrev

-Har god teknisk forståelse

-Kan arbejde selvstændigt og sammen med dine kollegaer

-Kan håndtere og dokumentere din daglige arbejdsgang samt timeregistrering på Tablet/Pc på et teknisk niveau.

 -Dine succeskriterier er glade og tilfredse kunder og du sætter en ære og selvtilfredshed i, at tage nye udfordringer op og få opgaven løst.

-Du er mødestabil

-Du har kørekort

Hvis du stadig er den vi søger, kan vi tilbyde: 

-Et job med frihed under ansvar med mulighed for personlig og faglig udvikling.

-Gode kollegaer.

-Gode, stabile arbejds-og ansættelsesvilkår. Evt. med mulighed for funktionær lignede forhold efter 6mdr.

 

Du kører hjemmefra i din firmabil direkte på kundebesøg/projekt eller møder på værkstedet i Espergærde.

 Varme & Energi ApS blev grundlagt i 2011. Snart vil vi være en VVS og EL virksomhed som leverer service samt totalløsninger til private og erhvervskunder, med fokus på energioptimering. Vores arbejde er på et højt kvalitetsmæssigt niveau og vi lægger særligt vægt på stor kundetilfredshed og gode engagerede medarbejdere. Vi løser et hav af opgaver store som små.

 Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at indgå i et dynamisk team og kan arbejde tæt sammen med både elektrikere og VVS´ere samt på tværs af andre faggrupper, så er du måske den rette for os.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her