VVS MONTØR

VVS montør søges til at indgå i et team af andre faggrupper.

Du må gerne være selv tænkende og løsningsorienteret.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330020735Phoenix-42892aa012019-05-09T00:00:00VVS MONTØR

VVS montør søges til at indgå i et team af andre faggrupper.

Du må gerne være selv tænkende og løsningsorienteret.

 

VVS montør søges til at indgå i et team af andre faggrupper. Du må gerne være selv tænkende og løsningsorienteret.11jobnet42892aa0100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-04T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandHolbæk3523825Sandkær vvs v/Jesper Sandkær Andersen11Parallelvej 444300HolbækDKDanmark0faktura@sandkaervvs.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent757547JobNet4986355498635510009-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=42892aa0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=42892aa0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=42892aa0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=42892aa0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg361745977Charlotte Andersenfaktura@sandkaervvs.dkDKDanmarkDKDanmark330049521To erfarne VVSere søges for kunde i Holbæk.Basic Til snarest mulig tiltrædelse søger vi to VVSere til nybyg i Holbæk, - projektet varer ca. 6 mdr. Arbejdsopgaverne spænder bredt og der vil være både små og store opgaver. Vi søger to dygtige og erfarne VVS-montører, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Projektet varer ca. 6 mdr. og du vil indgå i et hold af dygtige og engagerede kollegaer. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Nybyg til industri Vand varme Spjældarbejde Forefaldende opgaver Faglige kompetencer: Du er faglært VVS er og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt eller ring til JKS Holbæk Tlf. 59 310 750. Ansøgninger behandles løbende.Til snarest mulig tiltrædelse søger vi to VVSere til nybyg i Holbæk, - projektet varer ca. 6 mdr. Arbejdsopgaverne spænder bredt og der vil være både små og store opgaver.

Vi søger to dygtige og erfarne VVS-montører, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Projektet varer ca. 6 mdr. og du vil indgå i et hold af dygtige og engagerede kollegaer.


Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Nybyg til industri
 • Vand/varme
 • Spjældarbejde
 • Forefaldende opgaver

 • Faglige kompetencer:
 • Du er faglært VVS’er og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest

 • Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt eller ring til JKS Holbæk Tlf. 59 310 750. Ansøgninger behandles løbende.

  ORS/Small/01e50548_logo.pngJKS A/SHolbæk2019-06-26T17:00:14.6172019-07-14T00:00:00
  330044507VVS-montørBasic Vi søger en VVS Montør og god kollega til blivende stilling. Vi kan tilbyde: Du bliver en del af et hold på 10 kollegaer som hjælper hinanden. Vi har en familiær stemning og en rigtig god omgangstone. Løn efter kvalifikationer. Vi ønsker: Uddannet vvs montør. Du er ærlig og ansvarlig og kan trives med at arbejde selvstændigt. At du har faglig stolthed, god ordensans er en fordel, og så skader det bestemt ikke hvis du har lidt humor. Kørekort er nødvendigt. Hvem er vi: Vi er en virksomhed som er beliggende i Hellerup og Stenløse. Vores arbejdsopgaver er større og mindre renoverings opgaver fortrinsvis i København omegn. Er du vores nye kollega ? Hvis du har spørgsmål eller vil søge jobbet, så send os en ansøgning via knappen Send ansøgning snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig Med Venlig Hilsen Jimmi Gramether Gramether Larsen ApS VVS Aut. vvs entreprenør Se mere på vores ansøgersite: https: grametheroglarsen.brandero.com
  Vi søger en VVS Montør og god kollega til blivende stilling.

  Vi kan tilbyde:
  Du bliver en del af et hold på 10 kollegaer som hjælper hinanden.
  Vi har en familiær stemning og en rigtig god omgangstone.
  Løn efter kvalifikationer.

  Vi ønsker:
  Uddannet vvs montør.
  Du er ærlig og ansvarlig og kan trives med at arbejde selvstændigt.
  At du har faglig stolthed, god ordensans er en fordel, og så skader det bestemt ikke hvis du har lidt humor.
  Kørekort er nødvendigt.

  Hvem er vi:
  Vi er en virksomhed som er beliggende i Hellerup og Stenløse.
  Vores arbejdsopgaver er større og mindre renoverings opgaver fortrinsvis
  i København & omegn.

  Er du vores nye kollega ?
  Hvis du har spørgsmål eller vil søge jobbet, så send os en ansøgning via knappen "Send ansøgning" snarest muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig

  Med Venlig Hilsen
  Jimmi Gramether

  Gramether & Larsen ApS VVS
  Aut./vvs entreprenør

   


  Se mere på vores ansøgersite: https://grametheroglarsen.brandero.com

  ORS/Small/ef4cac4e_logo.pngGramether & Larsen ApS VVSVeksø Sjælland2019-06-26T00:00:002019-07-21T00:00:00
  330047670Sjak til montage af varmepumper søgesRobot Vi har travlt - rigtigt travlt. Derfor søger vi et par dygtige og engageret teknikere til montage af varmepumper. Montage af varmepumper Brænder du for at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Og har du også en passion for fremtidens energiløsninger, så send din ansøgning, og bliv en del af af vores team. Vi søger et montagesjak på 2 personer. Dine primære arbejdsopgaver: Montage af varmepumper på Sjælland og øerne Opstart og indkøring af anlæg I mindre omfang også serviceopgaver og fejlretning Vi forventer, at du: har en uddannelse indenfor VVS og erfaring med varmepumper. er ansvarlig, fleksibel og løsningsorienteret. kan arbejde selvstændigt og struktureret. er en god kollega. har kørekort Vi kan tilbyde: en udfordrende og spændende stilling med gode udviklingsmuligheder en afvekslende hverdag og god mulighed for at udvikle og påvirke arbejdsmetoder gennem din erfaring og konstruktive løsningsforslag. ordnede forhold, pensionsordning og sundhedsforsikring. Der vil blive stillet bil og udstyr til rådighed. Stillingen kræver, at du kan arbejde selvstændigt, men også at du kan indgå i teams med vores andre gode montører. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på de rette. Ansøgning: Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til job@decas.dk Ønsker du yderligere oplysninger: Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anders Aakær på tlf. 70 26 50 00 eller på mail anders@decas.dk

  Vi har travlt - rigtigt travlt. Derfor søger vi et par dygtige og engageret teknikere til montage af varmepumper.

  Montage af varmepumper

  Brænder du for at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Og har du også en passion for fremtidens energiløsninger, så send din ansøgning, og bliv en del af af vores team. Vi søger et montagesjak på 2 personer.

  Dine primære arbejdsopgaver:

  • Montage af varmepumper på Sjælland og øerne
  • Opstart og indkøring af anlæg
  • I mindre omfang også serviceopgaver og fejlretning

  Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse indenfor VVS og erfaring med varmepumper.
  • er ansvarlig, fleksibel og løsningsorienteret.
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret.
  • er en god kollega.
  • har kørekort

  Vi kan tilbyde:

  • en udfordrende og spændende stilling med gode udviklingsmuligheder
  • en afvekslende hverdag og god mulighed for at udvikle og påvirke arbejdsmetoder gennem din erfaring og konstruktive løsningsforslag.
  • ordnede forhold, pensionsordning og sundhedsforsikring. Der vil blive stillet bil og udstyr til rådighed.

  Stillingen kræver, at du kan arbejde selvstændigt, men også at du kan indgå i teams med vores andre gode montører.

  Tiltrædelse:

  Snarest muligt, men vi venter gerne på de rette.

  Ansøgning:

  Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til job@decas.dk

  Ønsker du yderligere oplysninger:

  Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anders Aakær på tlf. 70 26 50 00 eller på mail anders@decas.dk

   

  Dansk Energi Center A/SHaslev2019-06-25T00:00:002019-08-16T00:00:00
  330047433Dygtig VVS Montør (Energi) søgesRobot Vi har travlt - rigtigt travlt. Derfor søger vi en dygtig og engageret tekniker til montage og fejlfinding på varmepumper. Montage af varmepumper Brænder du for at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Og har du også en passion for fremtidens energiløsninger, så send din ansøgning, og bliv en del af af vores team. Dine primære arbejdsopgaver: Montage af varmepumper på Sjælland og øerne Opstart og indkøring af anlæg Serviceopgaver og fejlretning Vi forventer, at du: har en uddannelse indenfor VVS og erfaring med varmepumper. er ansvarlig, fleksibel og løsningsorienteret. kan arbejde selvstændigt og struktureret, og forstår at sætte dig ind i kundernes behov. er en god kollega. har kørekort. Vi kan tilbyde: en udfordrende og spændende stilling med gode udviklingsmuligheder en afvekslende hverdag og god mulighed for at udvikle og påvirke arbejdsmetoder gennem din erfaring og konstruktive løsningsforslag. ordnede forhold, pensionsordning og sundhedsforsikring. Der vil blive stillet bil og udstyr til rådighed. Stillingen kræver, at du kan arbejde selvstændigt, men også at du kan indgå i teams med vores andre gode montører. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Ansøgning: Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til job@decas.dk Ønsker du yderligere oplysninger: Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anders Aakær på tlf. 70 26 50 00 eller på mail anders@decas.dk

  Vi har travlt - rigtigt travlt. Derfor søger vi en dygtig og engageret tekniker til montage og fejlfinding på varmepumper.

  Montage af varmepumper

  Brænder du for at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Og har du også en passion for fremtidens energiløsninger, så send din ansøgning, og bliv en del af af vores team.

  Dine primære arbejdsopgaver:

  • Montage af varmepumper på Sjælland og øerne
  • Opstart og indkøring af anlæg
  • Serviceopgaver og fejlretning

  Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse indenfor VVS og erfaring med varmepumper.
  • er ansvarlig, fleksibel og løsningsorienteret.
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret, og forstår at sætte dig ind i kundernes behov.
  • er en god kollega.
  • har kørekort.

  Vi kan tilbyde:

  • en udfordrende og spændende stilling med gode udviklingsmuligheder
  • en afvekslende hverdag og god mulighed for at udvikle og påvirke arbejdsmetoder gennem din erfaring og konstruktive løsningsforslag.
  • ordnede forhold, pensionsordning og sundhedsforsikring. Der vil blive stillet bil og udstyr til rådighed.

  Stillingen kræver, at du kan arbejde selvstændigt, men også at du kan indgå i teams med vores andre gode montører.

  Tiltrædelse:

  Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

  Ansøgning:

  Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til job@decas.dk

  Ønsker du yderligere oplysninger:

  Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anders Aakær på tlf. 70 26 50 00 eller på mail anders@decas.dk

   

  Dansk Energi Center A/SHaslev2019-06-25T00:00:002019-07-02T00:00:00
  330037691Servicelederen, der brænder for VVS og som vil følge sagerne fra start til slutRobot Brænder du for at drive VVS projekter fra tilbudsfasen og hele vejen til udførsel af opgaven? Og ved du at planlægning og den rette håndtering af kunder og medarbejdere er en forudsætning for at du lykkes? Så grib muligheden hos John Jensen VVS og bliv Serviceleder i vores serviceerhverv afdeling. Du vil udvikle dig i lige så høj grad, som virksomheden har udviklet sig selv de sidste mange år. Lyder ovenstående spændende? Så læs med nedenfor, hvor vi har skitseret, hvordan vi forestiller os, at det næste år af din karriere kommer til at se ud. Du er en succes hos John Jensen VVS, når du: Sikrer at opgaverne udføres og færdiggøres Vægter fagligheden højt og er i stand til at yde VVS-teknisk support overfor montørerne Opsøger nye salgsmuligheder samt plejer eksisterende kunder Sikrer at opgaver i afdelingen udføres og færdiggøres indenfor aftalt tid og med bedst mulige kvalitet Med dit naturlige købmandskab etablerer en tillidsfuld relation til både dine kolleger, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. På trods af din selvstændighed er en god holdspiller Hos John Jensen VVS vægter man åbenhed, ærlighed og proaktivitet højt. Det gælder både på de interne og eksterne linjer. Du vil derfor også mærke, at mantraet Vi er her ikke for sjov, men det skal være sjovt at være her skinner igennem i din dagligdag hos John Jensen VVS. Dine ansvarsområder vil blandt andet være: Håndtering og opfølgning af kundehenvendelser samt løbende vedligeholdelse af kunderelationer Projekthåndtering, kalkulation og beregning af tilbud Planlægning og styring af servicesager samt mindre og mellemstore entreprisesager Koordinering og optimering af drift og bemanding på opgaverne Kvalitetssikring, drift og vedligehold Løbende fakturering af sager Økonomisk opfølgning på sager Daglig ledelse og motivering af montørerne Inspirere, motivere og støtte montørerne til mersalg Bidrage til udvikling af afdelingen John Jensen VVS er kendetegnet på en virksomhed i vækst, der har opnået imponerende resultater de sidste mange år. Heriblandt bør nævnes tre Gazellekåringer, en stigning i medarbejderstab og omsætning, der i 2000 lød på 11 mand og en omsætning på 7 mio. I 2019 beskæftiger firmaet 175 mand og målet for omsætningen er på over 225 mio. Vil du være med til at videreudvikle John Jensen VVS og få et team af stærke VVS-kolleger? Så søg online her Har du spørgsmål til stillingen, så giv områdeleder Carsten Brysting på 27104274 et kald. Kan du allerede nu se en klar udviklingsvej i ovenstående, så tøv ikke med at søge. Sådan ansøger du Søg online her

  Brænder du for at drive VVS projekter fra tilbudsfasen og hele vejen til udførsel af opgaven? Og ved du at planlægning og den rette håndtering af kunder og medarbejdere er en forudsætning for at du lykkes?

  Så grib muligheden hos John Jensen VVS og bliv Serviceleder i vores serviceerhverv afdeling.

  Du vil udvikle dig i lige så høj grad, som virksomheden har udviklet sig selv de sidste mange år.

  Lyder ovenstående spændende? Så læs med nedenfor, hvor vi har skitseret, hvordan vi forestiller os, at det næste år af din karriere kommer til at se ud.

  Du er en succes hos John Jensen VVS, når du:

  • Sikrer at opgaverne udføres og færdiggøres
  • Vægter fagligheden højt og er i stand til at yde VVS-teknisk support overfor montørerne
  • Opsøger nye salgsmuligheder samt plejer eksisterende kunder
  • Sikrer at opgaver i afdelingen udføres og færdiggøres indenfor aftalt tid og med bedst mulige kvalitet
  • Med dit naturlige købmandskab etablerer en tillidsfuld relation til både dine kolleger, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.
  • På trods af din selvstændighed er en god holdspiller

  Hos John Jensen VVS vægter man åbenhed, ærlighed og proaktivitet højt. Det gælder både på de interne og eksterne linjer. Du vil derfor også mærke, at mantraet ”Vi er her ikke for sjov, men det skal være sjovt at være her” skinner igennem i din dagligdag hos John Jensen VVS.

  Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

  • Håndtering og opfølgning af kundehenvendelser samt løbende vedligeholdelse af kunderelationer
  • Projekthåndtering, kalkulation og beregning af tilbud
  • Planlægning og styring af servicesager samt mindre og mellemstore entreprisesager
  • Koordinering og optimering af drift og bemanding på opgaverne
  • Kvalitetssikring, drift og vedligehold
  • Løbende fakturering af sager
  • Økonomisk opfølgning på sager
  • Daglig ledelse og motivering af montørerne
  • Inspirere, motivere og støtte montørerne til mersalg
  • Bidrage til udvikling af afdelingen


  John Jensen VVS er kendetegnet på en virksomhed i vækst, der har opnået imponerende resultater de sidste mange år. Heriblandt bør nævnes tre Gazellekåringer, en stigning i medarbejderstab og omsætning, der i 2000 lød på 11 mand og en omsætning på 7 mio. I 2019 beskæftiger firmaet 175 mand og målet for omsætningen er på over 225 mio.

  Vil du være med til at videreudvikle John Jensen VVS og få et team af stærke VVS-kolleger?

  Så søg online her

  Har du spørgsmål til stillingen, så giv områdeleder Carsten Brysting på 27104274 et kald.

  Kan du allerede nu se en klar udviklingsvej i ovenstående, så tøv ikke med at søge.

  Sådan ansøger du

  Søg online her

  John Jensen A/S, VVS InstallationerHedehusene2019-06-05T00:00:002019-07-03T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  To erfarne VVSere søges for kunde i Holbæk.

  JKS A/S

  Holbæk
  Til snarest mulig tiltrædelse søger vi to VVSere til nybyg i Holbæk, - projektet varer ca. 6 mdr. Arbejdsopgaverne spænder bredt og der vil være både små og store opgaver. Vi søger to dygtige og erfarne VVS-montører, der kan arbejde selvstændigt, st...
  Indrykket:26. juni 2019
  Udløbsdato:14. juli 2019

  VVS-montør

  Gramether & Larsen ApS VVS

  Veksø Sjælland
  Vi søger en VVS Montør og god kollega til blivende stilling. Vi kan tilbyde: Du bliver en del af et hold på 10 kollegaer som hjælper hinanden. Vi har en familiær stemning og en rigtig god omgangstone. Løn efter kvalifikationer. Vi ønsker: Uddannet v...
  Indrykket:26. juni 2019
  Udløbsdato:21. juli 2019

  Sjak til montage af varmepumper søges

  Dansk Energi Center A/S

  Haslev
  Vi har travlt - rigtigt travlt. Derfor søger vi et par dygtige og engageret teknikere til montage af varmepumper. Montage af varmepumper Brænder du for at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Og har du også en pa...
  Indrykket:25. juni 2019
  Udløbsdato:16. august 2019

  Dygtig VVS Montør (Energi) søges

  Dansk Energi Center A/S

  Haslev
  Vi har travlt - rigtigt travlt. Derfor søger vi en dygtig og engageret tekniker til montage og fejlfinding på varmepumper. Montage af varmepumper Brænder du for at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Og har du o...
  Indrykket:25. juni 2019
  Udløbsdato:2. juli 2019

  Servicelederen, der brænder for VVS og som vil følge sagerne fra start til slut

  John Jensen A/S, VVS Installationer

  Hedehusene
  Brænder du for at drive VVS projekter fra tilbudsfasen og hele vejen til udførsel af opgaven? Og ved du at planlægning og den rette håndtering af kunder og medarbejdere er en forudsætning for at du lykkes? Så grib muligheden hos John Jensen VVS og b...
  Indrykket:5. juni 2019
  Udløbsdato:3. juli 2019