VVS montør

For en virksomhed beliggende i Ejstrupholm, søger vi en stabil medarbejder til deres virksomhed. 

Jobbet indebærer alle former for VVS-opgaver, såsom nybyg, fyr, vedligeholdelse af centralvarmeanlæg, opsætning af radiatorer, reperatione af rørsystemer, udskriftning af vandhaner, toiletter mm. 

Arbejdsdagen starter kl. 07.00, og er et vikariat på 4 månder med henblik på fastansættelse efterfølgende. 

 

 

Vi forventer følgende fra dig:

- Du er uddannet VVS

- Du har kørekort.

- Du trives med en travl hverdag, udviser god service og er høflig overfor kunder

- Du kan arbejde selvstædigt 

 

Virksomheden tilbyder dig følgende:

- En spændende stilling med gode kollegaer

- Fastansættelse 

- Løn efter kvalifikationer

- Mulighed for firmabil 

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende en kort ansøgning og dit CV til os på midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "VVS montør"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330090851Phoenix-485fab7812019-09-16T00:00:00VVS montør

For en virksomhed beliggende i Ejstrupholm, søger vi en stabil medarbejder til deres virksomhed. 

Jobbet indebærer alle former for VVS-opgaver, såsom nybyg, fyr, vedligeholdelse af centralvarmeanlæg, opsætning af radiatorer, reperatione af rørsystemer, udskriftning af vandhaner, toiletter mm. 

Arbejdsdagen starter kl. 07.00, og er et vikariat på 4 månder med henblik på fastansættelse efterfølgende. 

 

 

Vi forventer følgende fra dig:

- Du er uddannet VVS

- Du har kørekort.

- Du trives med en travl hverdag, udviser god service og er høflig overfor kunder

- Du kan arbejde selvstædigt 

 

Virksomheden tilbyder dig følgende:

- En spændende stilling med gode kollegaer

- Fastansættelse 

- Løn efter kvalifikationer

- Mulighed for firmabil 

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende en kort ansøgning og dit CV til os på midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "VVS montør"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

For en virksomhed beliggende i Ejstrupholm, søger vi en stabil medarbejder til deres virksomhed. Jobbet indebærer alle former for VVS-opgaver, såsom nybyg, fyr, vedligeholdelse af centralvarmeanlæg, opsætning af radiatorer, reperatione af rørsystemer, udskriftning af vandhaner, toiletter mm. Arbejdsdagen starter kl. 07.00, og er et vikariat på 4 månder med henblik på fastansættelse efterfølgende. Vi forventer følgende fra dig: - Du er uddannet VVS - Du har kørekort. - Du trives med en travl hverdag, udviser god service og er høflig overfor kunder - Du kan arbejde selvstædigt Virksomheden tilbyder dig følgende: - En spændende stilling med gode kollegaer - Fastansættelse - Løn efter kvalifikationer - Mulighed for firmabil Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende en kort ansøgning og dit CV til os på midt@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS montør Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål11jobnet485fab78100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-11T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-Brande3609058Work4all ApS11Avej 17361EjstrupholmDKDanmark0
midt@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent824503JobNet5045257504525710016-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=485fab78https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=485fab78https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=485fab78&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=485fab78&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/1.jpgVVS montør12008001Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg362735464midt@work4all.numidt@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330103584Dygtig Fleksibel VVS-montør til ABC Pavilloner - JyllandRobot Vi søger en montør med nogle års erfaring til ABC Jylland. Som VVS-montør hos os, bliver du involveret i en bred vifte af montage opgaver i forbindelse med pavillon modulbyggeri på vores location i Engesvang og på ABC s mange byggeprojekter i hele Danmark. Jobbet er meget alsidigt og skiftende arbejdstider samt overarbejde kan forekomme i forbindelse med spidsbelastninger. Arbejdet byder på en masse udfordringer med frihed under ansvar, dynamiske og dygtige kolleger og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel. Kvalifikationer: Du er faguddannet VVS er Du har et bredt kendskab til VVS-installation Du har en god tegningsforståelse Du har truckcertifikat (ikke et krav) Du skal kommunikere tydeligt på dansk Du kan arbejde selvstændigt og i teams Du kan arbejde struktureret og planlægge din arbejdsdag Personlige egenskaber: Du er positiv og mødestabil Du er paktisk orienteret Du er serviceorienteret, fleksibel og har en professionel tilgang til opgaverne Vi tilbyder: En handlekraftig, solid midtjysk virksomhed, hvor du kommer til at arbejde tæt med dygtige og engagerede kollegaer med et rigtig godt arbejdsmiljø med en frisk, humoristisk tone og stort fokus på medarbejder trivsel Løn efter kvalifikationer Ansøgningsfrist: Gerne hurtigst muligt, idet der vil blive holdt løbende jobsamtaler. Ansættelsesdato: Hurtigst muligt. Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig vi søger! Send din ansøgning og CV til job@abcpavilloner.dk. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Jan Thomasen på telefon 45 2235 6023. ABC Pavilloner A S både udlejer og sælger midlertidige og permanent løsninger. Vores pavillon modulbyggeri opføres i gode robuste og bæredygtige materialer.

Vi søger en montør med nogle års erfaring til ABC Jylland. Som VVS-montør hos os, bliver du involveret i en bred vifte af montage opgaver i forbindelse med pavillon & modulbyggeri på vores location i Engesvang og på ABC's mange byggeprojekter i hele Danmark. Jobbet er meget alsidigt og skiftende arbejdstider samt overarbejde kan forekomme i forbindelse med spidsbelastninger.

Arbejdet byder på en masse udfordringer med frihed under ansvar, dynamiske og dygtige kolleger og hvor den daglige omgangstone er fri og uformel.

Kvalifikationer:

 • Du er faguddannet VVS'er
 • Du har et bredt kendskab til VVS-installation
 • Du har en god tegningsforståelse
 • Du har truckcertifikat (ikke et krav)
 • Du skal kommunikere tydeligt på dansk
 • Du kan arbejde selvstændigt og i teams
 • Du kan arbejde struktureret og planlægge din arbejdsdag

Personlige egenskaber:

 • Du er positiv og mødestabil
 • Du er paktisk orienteret
 • Du er serviceorienteret, fleksibel og har en professionel tilgang til opgaverne

Vi tilbyder:

 • En handlekraftig, solid midtjysk virksomhed, hvor du kommer til at arbejde tæt med dygtige og engagerede kollegaer med et rigtig godt arbejdsmiljø med en frisk, humoristisk tone og stort fokus på medarbejder trivsel
 • Løn efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist: Gerne hurtigst muligt, idet der vil blive holdt løbende jobsamtaler.

Ansættelsesdato: Hurtigst muligt.

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig vi søger! Send din ansøgning og CV til job@abcpavilloner.dk. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Jan Thomasen på telefon + 45 2235 6023.

ABC Pavilloner A/S både udlejer og sælger midlertidige og permanent løsninger. Vores pavillon & modulbyggeri opføres i gode robuste og bæredygtige materialer.

ABC PAVILLONER A/SEngesvang2019-10-09T00:00:002019-10-21T00:00:00
330080815Erfaren VVS-montør/installatør søgesRobot Vi søger en VVS-montør til Horsens Vi søger 1 erfaren og selvkørende VVS er hovedesageligt til spjæld, hvor nybyg og projektarbejde også kan forekomme. Der tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsdage bærer præg af forskelligartede udfordringer og opgaver. Din arbejdsgang bliver struktureret, og du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi forventer at du: Har en god fysik Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan bruge værktøj Kan tale dansk Vilkår Forventet varighed: 10-12 uger, med stor mulighed for fastansættelse. Løn: Efter kvalifikation Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vi søger en VVS-montør til Horsens

Vi søger 1 erfaren og selvkørende VVS'er hovedesageligt til spjæld, hvor nybyg og projektarbejde også kan forekomme. Der tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsdage bærer præg af forskelligartede udfordringer og opgaver. Din arbejdsgang bliver struktureret, og du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Vi forventer at du:

 • Har en god fysik
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan bruge værktøj
 • Kan tale dansk

Vilkår

 • Forventet varighed: 10-12 uger, med stor mulighed for fastansættelse.
 • Løn: Efter kvalifikation
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  
 • Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport.

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. 

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt

Sofia på 31444538

Vikarholdet.dk ApSHorsens2019-08-29T00:00:002019-10-24T00:00:00
330084188VVS montør til veletableret virksomhedRobot For virksomhed beliggende i Herning, søger vi lige nu en VVS-montør til servicering af ventilatorer. Stillingen er med henblik på en fastansættelse. Arbejdsdagen begynder kl. 07.00 og slutter kl. 16.00. Fredage kl. 12.15. Virksomheden arbejder udfra dette motto: Kvalitet frem for kvantitet Vi forventer følgende af dig: - Du er uddannet VVS er - Du har erfaring med indregulering af ventilatorer - Du har evt. erfaring med indreggulering af vand og varme - Du kan arbejde selvstændigt - Du er kvalitetsbevidst Virksomheden tilbyder: - En god arbejdsplads med mange dygtige kollegaer - Firmabil - En god personaleforening - Mulighed for fastansættelse Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS Herning . For yderligere oplysninger, kan vi kontakes på 70223311

For virksomhed beliggende i Herning, søger vi lige nu en VVS-montør til servicering af ventilatorer. Stillingen er med henblik på en fastansættelse. 

Arbejdsdagen begynder kl. 07.00 og slutter kl. 16.00. Fredage kl. 12.15. 

Virksomheden arbejder udfra dette motto: "Kvalitet frem for kvantitet"

 

Vi forventer følgende af dig:

- Du er uddannet VVS'er 

- Du har erfaring med indregulering af ventilatorer 

- Du har evt. erfaring med indreggulering af vand og varme 

- Du kan arbejde selvstændigt 

- Du er kvalitetsbevidst 

Virksomheden tilbyder:

- En god arbejdsplads med mange dygtige kollegaer 

- Firmabil 

- En god personaleforening 

- Mulighed for fastansættelse 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "VVS Herning".

For yderligere oplysninger, kan vi kontakes på 70223311

 

Work4all ApSHerning2019-09-04T00:00:002019-10-30T00:00:00
330087550Allround VVS'er nær VejleRobot For en virksomhed nær Vejle, søger vi en faglært VVS er til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende til opstart hurtigst muligt. Arbejdstiden er mandag torsdag kl. 07.00-15.45 og fredag kl. 07.00-12.30. Arbejdsopgaverne vil primært være service, men også til byggepladser. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil og fleksibel - du er faglært VVS er eller har stor erfaring indenfor området - du har hænderne skruet rigtigt på og er stolt af dit håndværk - du kan arbejde selvstændigt - du taler dansk - du har kørekort Virksomheden tilbyder: - en fuldtidsstilling på 37 timer - gode kollegaer med mange års erfaring - mulighed for firmabil Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Allround VVS er, nær Vejle

For en virksomhed nær Vejle, søger vi en faglært VVS’er til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende til opstart hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag – torsdag kl. 07.00-15.45 og fredag kl. 07.00-12.30.

Arbejdsopgaverne vil primært være service, men også til byggepladser.

Vi forventer følgende af dig:

- du er mødestabil og fleksibel

- du er faglært VVS’er eller har stor erfaring indenfor området

- du har hænderne skruet rigtigt på og er stolt af dit håndværk

- du kan arbejde selvstændigt

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- en fuldtidsstilling på 37 timer

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for firmabil

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "Allround VVS’er, nær Vejle"

Work4all ApSVejle2019-09-10T00:00:002019-11-04T00:00:00
330100610VVS-MontørRobot i er et mindre firma bestående af 8 medarbejdere og en lærling. Vi kører 95 af tiden i Århus resten i Randers. Vi kører næsten kun for større ejendomsselskaber, hvor vi har alt spjæld og service. Samtidig har vi mange badeværelses renoveringer i lejligheder, hvor vi skifter alt. Vi har en lille smule nybyg plus to ejendomme inde nu, som vi skal til at lave taglejligheder i. Arbejdsopgaverne er godt blandet - dog siger vi nej til helt store sager, hvor vi skal gå samme sted 6 mdr. og mere. Vi er et firma, som går meget op i, at vi skal have det godt sammen og der skal være en god og sjov tone i firmaet mellem os alle. Så hvis du er interesseret i jobbet, er vi klar med en ny bil og en god start løn. Henvendelse vedrørende jobbet til Adam Klausen på tlf. 40451506 eller send CV via mail: akvvs@yahoo.dk

i er et mindre firma bestående af 8 medarbejdere og en lærling. 

Vi kører 95% af tiden i Århus resten i Randers. 

Vi kører næsten kun for større ejendomsselskaber, hvor vi har alt spjæld og service. Samtidig har vi mange badeværelses renoveringer i lejligheder, hvor vi skifter alt. 

Vi har en lille smule nybyg plus to ejendomme inde nu, som vi skal til at lave taglejligheder i. 

Arbejdsopgaverne er godt blandet - dog siger vi nej til helt store sager, hvor vi skal gå samme sted 6 mdr. og mere. 

Vi er et firma, som går meget op i, at vi skal have det godt sammen og der skal være en god og sjov tone i firmaet mellem os alle. 

Så hvis du er interesseret i jobbet, er vi klar med en ny bil og en god start løn. 

Henvendelse vedrørende jobbet til Adam Klausen på tlf. 40451506 eller send CV via mail: akvvs@yahoo.dk

TJ VVS & Blik ApSRanders NV2019-10-04T00:00:002019-11-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig Fleksibel VVS-montør til ABC Pavilloner - Jylland

ABC PAVILLONER A/S

Engesvang
Vi søger en montør med nogle års erfaring til ABC Jylland. Som VVS-montør hos os, bliver du involveret i en bred vifte af montage opgaver i forbindelse med pavillon modulbyggeri på vores location i Engesvang og på ABC s mange byggeprojekter i hele D...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019

Erfaren VVS-montør/installatør søges

Vikarholdet.dk ApS

Horsens
Vi søger en VVS-montør til Horsens Vi søger 1 erfaren og selvkørende VVS er hovedesageligt til spjæld, hvor nybyg og projektarbejde også kan forekomme. Der tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsdage bærer præg af forskelligartede u...
Indrykket:29. august 2019
Udløbsdato:24. oktober 2019

VVS montør til veletableret virksomhed

Work4all ApS

Herning
For virksomhed beliggende i Herning, søger vi lige nu en VVS-montør til servicering af ventilatorer. Stillingen er med henblik på en fastansættelse. Arbejdsdagen begynder kl. 07.00 og slutter kl. 16.00. Fredage kl. 12.15. Virksomheden arbejder udfra...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Allround VVS'er nær Vejle

Work4all ApS

Vejle
For en virksomhed nær Vejle, søger vi en faglært VVS er til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende til opstart hurtigst muligt. Arbejdstiden er mandag torsdag kl. 07.00-15.45 og fredag kl. 07.00-12.30. Arbejdsopgave...
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019

VVS-Montør

TJ VVS & Blik ApS

Randers NV
i er et mindre firma bestående af 8 medarbejdere og en lærling. Vi kører 95 af tiden i Århus resten i Randers. Vi kører næsten kun for større ejendomsselskaber, hvor vi har alt spjæld og service. Samtidig har vi mange badeværelses renoveringer i lej...
Indrykket:4. oktober 2019
Udløbsdato:27. november 2019