Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VVS Montør eller VVS- installatør til Odense

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329941833Phoenix-158aa97b12019-01-14T00:00:00VVS Montør eller VVS- installatør til Odense

ZentroPeople vikar og rekruttering søger 2 faglærte VVS Montører eller VVS-installatører til kunde i Odense. Det er en fast stilling på 37 timer i dagvagt.

Vil du have en selvstændig hverdag fyldt med alle former for VVS-opgaver – store som små? Brug din uddannelse som VVS-montør eller vvs-installatør til at udføre de bedste løsninger og yde god kundeservice.

Kunden forventer

Du løser alle former for VVS-arbejde, så du kommer hele vejen rundt om faget. Størstedelen af din tid bruger du ude i marken, hvor du hjælper kunderne og løser de VVS-udfordringer, de måtte have. Opgaverne er ofte opsætning af rør, installation af gulvvarme badeværelser o.l. Kunden har pt stor ordretilgang bla. store projekter indenfor nybyggeri. Du har en stor grad af selvstændighed og trives med at tilrettelægge din tid selv.

Kunden tilbyder

En stilling på 37 timer i dagvagt. Der kan forekomme perioder med rejseaktivitet. Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer. Et firma i vækst med et uhøjtideligt arbejdsmiljø og hvor der er højt til loftet.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte ZentroPeople Helen Tokebjerg på 53 860 760 hverdage mellem kl 10:00 – 15:00.

2019-02-26T00:51:13.527 ZentroPeople vikar og rekruttering søger 2 faglærte VVS Montører eller VVS-installatører til kunde i Odense. Det er en fast stilling på 37 timer i dagvagt. Vil du have en selvstændig hverdag fyldt med alle former for VVS-opgaver store som små? Brug din uddannelse som VVS-montør eller vvs-installatør til at udføre de bedste løsninger og yde god kundeservice. Kunden forventer Du løser alle former for VVS-arbejde, så du kommer hele vejen rundt om faget. Størstedelen af din tid bruger du ude i marken, hvor du hjælper kunderne og løser de VVS-udfordringer, de måtte have. Opgaverne er ofte opsætning af rør, installation af gulvvarme badeværelser o.l. Kunden har pt stor ordretilgang bla. store projekter indenfor nybyggeri. Du har en stor grad af selvstændighed og trives med at tilrettelægge din tid selv. Kunden tilbyder En stilling på 37 timer i dagvagt. Der kan forekomme perioder med rejseaktivitet. Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer. Et firma i vækst med et uhøjtideligt arbejdsmiljø og hvor der er højt til loftet. Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte ZentroPeople Helen Tokebjerg på 53 860 760 hverdage mellem kl 10:00 15:00.11Jobnet158aa97b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-25T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3434900ZentroPeople ApS11Middelfartvej 9S5000Odense CDKDanmark0
hjt@zentropeople.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent693572JobNet493012649301261000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=158aa97bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=158aa97bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=158aa97b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=158aa97b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/8.jpgMed et job indenfor Bygge og anlæg bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som VVS-installatør lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale713610VVS-installatør21Bygge og anlæg360112910Helen J. Tokebjerghjt@zentropeople.dkDKDanmarkDKDanmark329971648VVS-installatørRobot Allround Byg A S søger en vvs-installatør som vil være med til at drive, udvikle og vækste vores nuværende vvs-afdeling. Fra vores værksted og kontor i Tarup servicerer vi en både private, forsikringer og offentlige kunder med mange forskellige slags opgaver. Vi er i øjeblikket ca. 20 medarbejdere. Derudover er der tre administrative medarbejdere heriblandt chefen selv. Info om jobbet: Du skal i høj grad kunne varetage de vvs opgaver der skal udføres, og heriblandt tilrettelægge dit eget og de andre vvs opgaver samt træffe de fornødne beslutninger. Dine primære opgaver vil være ledelse af svende- og lærlinge samt deltagelse i byggemøder med andre formænd. Du skal derudover også bidrage med simple kalkulationer og kundemøder samt selv udføre decideret vvs-arbejde. Allround Byg A S tilbyder: Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor alle anses som værende lige Forskellige typer opgaver, store som små Et tæt samarbejde med mester og de andre formænd Løn der afspejler dine kvalifikationer og resultater En meget alsidig hverdag med opgaver blandt de forskellige fag. Mulighed for at udvikle sig og vokse sammen med opgaven afdelingen. Allround Byg A S forventer Du kan lede håndværkere og formår at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere Du kan planlægge dit eget arbejde og udføre det struktureret Du er god til planlægning og styring af opgaver Du er uddannet vvs-installatør, og gerne med erfaring fra et lignende job Ansøgningsfrist den 01. Maj 2019 Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Ansættelse hurtigst muligt hvis du er den rette kandidat til jobbet. Ansøgning samt CV mailes til morten@al-byg.dk

Allround Byg A/S søger en vvs-installatør som vil være med til at drive, udvikle og vækste vores nuværende vvs-afdeling.

 

Fra vores værksted og kontor i Tarup servicerer vi en både private, forsikringer og offentlige kunder med mange forskellige slags opgaver.

 

Vi er i øjeblikket  ca. 20 medarbejdere. Derudover er der tre administrative medarbejdere heriblandt chefen selv.

 

Info om jobbet:

 

Du skal i høj grad kunne varetage de vvs opgaver der skal udføres, og heriblandt tilrettelægge dit eget og de andre vvs opgaver samt træffe de fornødne beslutninger. Dine primære opgaver vil være ledelse af svende- og lærlinge samt deltagelse i byggemøder med andre formænd. Du skal derudover også bidrage med simple kalkulationer og kundemøder samt selv udføre decideret vvs-arbejde.

 

Allround Byg A/S tilbyder:

 • Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor alle anses som værende lige
 • Forskellige typer opgaver, store som små
 • Et tæt samarbejde med mester og de andre formænd
 • Løn der afspejler dine kvalifikationer og resultater
 • En meget alsidig hverdag med opgaver blandt de forskellige fag. 
 • Mulighed for at udvikle sig og vokse sammen med opgaven/afdelingen.

 

 

Allround Byg A/S forventer

 • Du kan lede håndværkere og formår at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere
 • Du kan planlægge dit eget arbejde og udføre det struktureret
 • Du er god til planlægning og styring af opgaver
 • Du er uddannet vvs-installatør, og gerne med erfaring fra et lignende job

 

 

Ansøgningsfrist den 01. Maj 2019 Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Ansættelse hurtigst muligt hvis du er den rette kandidat til jobbet.

 

Ansøgning samt CV mailes til morten@al-byg.dk

ALLROUND Byg A/SOdense N2019-03-11T00:00:002019-05-04T00:00:00
329984002VVS'er til byggepladsBasic Trænger du til nye udfordringer og trives med at arbejde på byggeprojekter så læs med her. Vores kunde på Sydfyn har travlt og søger en dygtig VVS er til at hjælpe dem på pladser både i det Sydfynske og af og til på Sjælland Vi søger en dygtig og erfaren VVS-montør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Der er tale om installationsopgaver på projekter på Sydfyn og Sjælland. Derfor vil der både være 4 og 5 dages arbejdsuger, alt efter projektet. Der er tale om et længerevarende vikariat, og for den rigtige kunne der blive tale om fastansættelse. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Nybyg Renovering Forefaldende opgaver Faglige kompetencer: Du er faglært VVS er og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Trænger du til nye udfordringer og trives med at arbejde på byggeprojekter så læs med her. Vores kunde på Sydfyn har travlt og søger en dygtig VVS'er til at hjælpe dem på pladser både i det Sydfynske og af og til på Sjælland
Vi søger en dygtig og erfaren VVS-montør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.
 
Der er tale om installationsopgaver på projekter på Sydfyn og Sjælland. Derfor vil der både være 4 og 5 dages arbejdsuger, alt efter projektet. Der er tale om et længerevarende vikariat, og for den rigtige kunne der blive tale om fastansættelse.
 
 
Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
 • Nybyg
 • Renovering
 • Forefaldende opgaver

 • Faglige kompetencer:
 • Du er faglært VVS’er og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest

 • Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  ORS/Small/b6cd51a8_logo.pngJKS A/SOdense C2019-03-25T16:02:31.1672019-04-30T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  VVS-installatør

  ALLROUND Byg A/S

  Odense N
  Allround Byg A S søger en vvs-installatør som vil være med til at drive, udvikle og vækste vores nuværende vvs-afdeling. Fra vores værksted og kontor i Tarup servicerer vi en både private, forsikringer og offentlige kunder med mange forskellige slag...
  Indrykket:11. marts 2019
  Udløbsdato:4. maj 2019

  VVS'er til byggeplads

  JKS A/S

  Odense C
  Trænger du til nye udfordringer og trives med at arbejde på byggeprojekter så læs med her. Vores kunde på Sydfyn har travlt og søger en dygtig VVS er til at hjælpe dem på pladser både i det Sydfynske og af og til på Sjælland Vi søger en dygtig og er...
  Indrykket:25. marts 2019
  Udløbsdato:30. april 2019