Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VVS-montør med varmepumperfaring til en af landets største og stærkeste aktører inden for energikonverteringer søges på Sjælland

Med regeringens tiltag står vi foran en hastigt stigende efterspørgsel på mere energimiljøvenlige alternativer, herunder varmepumper, og vi har derfor brug for flere medarbejdere. Har du erfaring med installation af varmepumper og lyst til udfordrende og afvekslende opgaver, så er det måske dig vi søger.

Du får ansvaret for, at den enkelte VVS-opgave løses til kundens og store tilfredshed. Jobbet er meget afvekslende og vil primært bestå af energiinstallationer af varmepumper og jordvarmeanlæg.

Vi søger medarbejdere med erfaring som VVS-montør med grundlæggende viden og kunnen inden for mindre varmepumper (luft/vand, væske/vand) samt jordvarmepumper til privatkunder. Derudover har du erfaring med montering af varmepumper og har du kølecertifikat er det en fordel, men ikke et krav.

Da alt arbejdet udføres direkte hos kunden, er det vigtigt du løbende forventningsafstemmer med kunden, at du arbejder struktureret med et godt overblik og trives med selvstændigt arbejde. Derudover er det afgørende at du er fleksibel, da opgaverne hos kunderne kan være meget vekslende.

Da vi søger medarbejdere på hele Sjælland, er din bopæl ikke afgørende.

Vi tilbyder god løn, pension, firmabil, sundhedsforsikring, sociale arrangementer samt et velfungerende kundecenter der planlægger dagligdagen i samarbejde med dig. Der vil være vagtordning 1-2 uger pr. år.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Divisionschef Tobias Suni på tlf. 23119716.

Søberg teamet
Som ansat i Søberg Gruppen er du med i et team af dygtige medarbejdere med stor erfaring inden for VVS- og Energiservice. Vi har energi og en stor kærlighed til faget og for os er kunden altid i centrum – hvad enten det drejer sig om store opgaver eller mindre reparationer. I teamet bygger vi vores samarbejde op omkring vores fem værdier ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet. Vi arbejder løbende på at udvikle hinanden og i fællesskab give vores kunder en god oplevelse.

I VVS Søberg tilbyder vi service og installationsløsninger inden for energi, bad, sanitet samt øvrige VVS- opgaver.

VVS Søberg er en del af Søberg Gruppen, som er grundlagt i 1990. Søberg Gruppen består ud over VVS Søberg også af energiservicevirksomhederne Energiservice og Syd Gas. Der er samlet ca. 200 medarbejdere i Søberg Gruppen. Hovedkontoret er beliggende i Hammelev, Vojens lige ved motorvejen.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.