VVS MONTØR - ROSKILDE
Har du en bred erfaring og indgående kendskab til VVS installationer, er du måske vores nye kollega til afdelingen i Roskilde.

Afdelingen er en del af vores Teknikhus Sjælland, som udfører service- og projektarbejder inden for VVS, ventilation og el. Vi indgår i en samlet organisation under navnet Kemp & Lauritzen, Teknikhus Sjælland, med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser.

Jobbet

Du skal være med til at betjene vores gode erhvervskunder på Sjælland på større og mindre opgaver, indenfor VVS - løsninger.

Din hverdag vil omfatte:

 • Arbejde med servicering og opbygning af VVS installationer
 • Montage og installation hos vores kunder
 • Reparation og service af eksisterende anlæg

 • Du kommer til at indgå i et dynamisk område, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og hvor du får gode muligheder for at præge områdets udvikling.

  Din baggrund
 • Du er udlært VVS-montør eller VVS installatør
 • Du har et bredt kendskab til VVS installationer og kan arbejde selvstændigt og professionelt med forefaldende opgaver
 • Minimum 5 års erfaring inden for VVS faget

 • Din person

  Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

  Vi tilbyder

  En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

  Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn, pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

  Læs mere på www.kemp-lauritzen.dk

  Finder du ovenstående interessant, så send din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. februar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  SERVICEMONTØR, VENTILATION - RINGSTED

  Kemp & Lauritzen

  Albertslund
  Har du bred erfaring med montage af ventilationsanlæg og kan du arbejde selvstændig og gå forrest? Så har vi den rette stilling for dig Afdelingen er en del af vores Teknikhus Sjælland, som udfører montage af mindre entrepriser indenfor ventilation,...
  Indrykket:14. februar 2018
  Udløbsdato:5. marts 2018

  Uddannet VVS Montør

  Warburg VVS v/Thomas Warburg

  Brøndby
  Arbejdsopgaver: -alsidige vvsopgaver nybyggeri og ombygning. -rørarbejde Faglige kvalifikationer: uddannet indenfor vvs blikkenslager erfaring indenfor området. kørekort Personlige Kvalifikationer: Mødestabil, velmotiveret og ansvarsbevidst Tale, læ...
  Indrykket:8. februar 2018
  Udløbsdato:5. april 2018

  VVs Montør Odense

  Jobagenterne

  For kunde søges en rigtig dygtig VVs montør Arbejdsopgaverne er varierende VVS spjældopgaver, dog mest renoveringer af køkken bad, Der vil også forekomme nybyg, men ikke på store byggepladser. Lidt om dig: Du er uddannet inden for VVs Du er en dygti...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:26. februar 2018

  VVS'er til fastansættelse

  PERSONALE-MATCH ApS

  På vegne af en af vores kunder søger Personale-match 1 selvstændig VVS er til et længerevarende projekt med henblik på fastansættelse. Er du udadvendt og serviceminded? Så er det måske dig, vores kunde står og mangler. ArbejdsopgaverServiceopgaver i...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:10. marts 2018

  Dygtig VVS-montør søges til hovedstadsområdet

  Viktech P/S Kbh.

  Selvstændig service VVS montør søges for kunde Vil du gøre en forskel som VVS-montør og være firmaets mand udadtil? Så er det måske dig vi søger til en projekt hos vores kunde, hvor du skal arbejde med spjæld- og serviceopgaver. Vores kunde er en mi...