Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VVS MONTØR - ROSKILDE

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329829164Phoenix-342cb1ef12018-06-11T00:00:00VVS MONTØR - ROSKILDE

Har du en bred erfaring og indgående kendskab til VVS installationer, er du måske vores nye kollega til afdelingen i Roskilde.

Afdelingen er en del af vores Teknikhus Sjælland, som udfører service- og projektarbejder inden for VVS, ventilation og el. Vi indgår i en samlet organisation under navnet Kemp & Lauritzen, Teknikhus Sjælland, med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser.

Jobbet

Du skal være med til at betjene vores gode erhvervskunder på Sjælland på større og mindre opgaver, indenfor VVS - løsninger.

Din hverdag vil omfatte:

  • Arbejde med servicering og opbygning af VVS installationer
  • Montage og installation hos vores kunder
  • Reparation og service af eksisterende anlæg

Du kommer til at indgå i et dynamisk område, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og hvor du får gode muligheder for at præge områdets udvikling.

Din baggrund

  • Du er udlært VVS-montør eller VVS installatør
  • Du har et bredt kendskab til VVS installationer og kan arbejde selvstændigt og professionelt med forefaldende opgaver
  • Minimum 5 års erfaring inden for VVS faget

Din person

Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn, pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

Læs mere på www.kemp-lauritzen.dk

Finder du ovenstående interessant, så send din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

2018-07-12T00:50:44.493 Har du en bred erfaring og indgående kendskab til VVS installationer, er du måske vores nye kollega til afdelingen i Roskilde. Afdelingen er en del af vores Teknikhus Sjælland, som udfører service- og projektarbejder inden for VVS, ventilation og el. Vi indgår i en samlet organisation under navnet Kemp Lauritzen, Teknikhus Sjælland, med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser. Jobbet Du skal være med til at betjene vores gode erhvervskunder på Sjælland på større og mindre opgaver, indenfor VVS - løsninger. Din hverdag vil omfatte: Arbejde med servicering og opbygning af VVS installationer Montage og installation hos vores kunder Reparation og service af eksisterende anlæg Du kommer til at indgå i et dynamisk område, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og hvor du får gode muligheder for at præge områdets udvikling. Din baggrund Du er udlært VVS-montør eller VVS installatør Du har et bredt kendskab til VVS installationer og kan arbejde selvstændigt og professionelt med forefaldende opgaver Minimum 5 års erfaring inden for VVS faget Din person Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Vi tilbyder En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov. Kemp Lauritzen A S tilbyder velordnede forhold med en god løn, pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger. Læs mere på www.kemp-lauritzen.dk Finder du ovenstående interessant, så send din ansøgning via & 39 Søg stillingen& 39 . Vi behandler ansøgninger løbende, og vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.11Jobnet342cb1ef100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-11T00:00:000000https://kempoglauritzen.hr-skyen.dk/show-job/304750EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandRoskilde3283347Kemp & Lauritzen11Langebjerg 24000RoskildeDKDanmark0
maho@kemp-lauritzen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent587567JobNet48380801000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=342cb1efhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=342cb1efhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=342cb1ef&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=342cb1ef&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/5.jpgEr Bygge og anlæg noget for dig? Søg jobbet som VVS-montør i dag.169711311Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg355578680Madsmaho@kemp-lauritzen.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK