Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VVS-montør til forsikringsteam i Nordsjælland og Københavnsområdet

Kan du være med til at sikre tilfredse kunder ved forsikringsskader, så er du måske vores nye VVS- montør i forsikringsteamet i Nordsjælland og Københavnsområdet?

Brænder du for at gøre vores kunder glade og tilfredse ved både at udføre VVS-arbejdet på kundens forsikringsskade og at være tovholder/projektleder på opgaven? Er du altid veloplagt og menneskelig i din kommunikation med kunden og kan du indgå aftaler med relevante underentreprenører til løsning af opgaven? I jobbet er der et særligt fokus på dine evner til at kommunikere direkte med kunden og andre involverede parter, sådan at der opnås en forventningsafstemning, der efterfølgende bliver overholdt.

Arbejdsopgaver:

  • Kundekontakt og løbende forventningsafstemning
  • Fejlsøgning på opgaven
  • Opmåling og beregning af materialer og tidsforbrug
  • Udarbejde pristilbud
  • Udføre VVS arbejde
  • Planlægning og opgavestyring
  • Kvalitetssikre arbejdet
  • Mersalg
  • Afslutte opgaven

Du har flere års erfaring som VVS/energi-montør, er vant til at arbejde med IT og bosiddende i Nordsjælland eller Københavnsområdet. Det er et ekstra plus, hvis du har erfaring med lækagesporing og/eller fugtteknik.

Du kan lide selv at planlægge din arbejdsdag og har et godt overblik. I din kommunikation med kunden er du god til at få afdækket behovet (evt. mersalg) og forventningsafstemt løsningen på en professionel måde. Forsikringsdivisionen kigger ind i en udviklingsproces, hvorfor du som person er positiv, forandrings- og udviklingsparat.

Søberg teamet
Som ansat i Søberg gruppen er du med i et team af dygtige medarbejdere med stor erfaring inden for VVS- og Energiservice. Vi har energi og en stor kærlighed til faget og for os er kunden altid i centrum – hvad enten det drejer sig om store opgaver eller mindre reparationer. I teamet bygger vi vores samarbejde op omkring vores fem værdier ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet. Vi arbejder løbende på at udvikle hinanden og i fællesskab give vores kunder en god oplevelse.

I Søberg gruppen tilbyder vi service og installationsløsninger inden for energi, bad, sanitet samt øvrige VVS-opgaver.

Søberg Gruppen, som er grundlagt i 1990 består af VVS Søberg og af energiservicevirksomhederne Energiservice og Syd Gas. Der er samlet 180 medarbejdere i Søberg Gruppen. Hovedkontoret er beliggende i Hammelev lige ved motorvejen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.