Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VVS-montører

VKAREN.DK søger for kunde, 4 faglærte VVS-montører til opgaver i Hvidovre/København. Der er tale om længerevarende vikariater med opstart hurtigst muligt og til udgangen af 2018.

Jobbet:

Du indgår i et professionelt og dygtigt team, som udfører et bredt spænd af vvs-opgaver, bl.a.:

  • Spjæld, fejlfindings- og renoveringsopgaver
  • Diverse opgaver for boligforeninger
  • Nybyggeri, herunder badeværelser

Vi forventer:

Du er faglig uddannet og har relevant erfaring inden for VVS, og vi ser gerne, at du har prøvet kræfter med flere forskellige områder og de opgaver, vi har beskrevet.

Det er et krav, at du taler, læser og forstår dansk samt kan fremvise en straffeattest.

Du lægger vægt på kvaliteten i dit arbejde, og på at kunden får en god serviceoplevelse. 

Din person:

Som person er du mødestabil, pligtopfyldende og bidrager med en positiv indstilling. Du er en god kollega, der altid hjælper dit team. Vi forventer, at du har fysikken i orden og ikke er bange for de mange udfordringer, hverdagen byder på.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder 4 længerevarende vikariater med gode vilkår og engagerede kolleger i en virksomhed, der arbejder meget alsidigt inden for VVS.

Din ansøgning:

Passer overstående på dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig til os allerede i dag. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk mrk. ”VVS-montører”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Christina Larssen på tlf. 70 15 20 12 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her