Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VVS- og energimontør på Midtsjælland søges

Vi søger en ny VVS- og energimontør til vores team, der kan håndtere og udføre almindelige serviceopgaver, ny-installation af luft til vand varmepumper og jordvarme, samt udskiftning af gaskedler. Vores svend har efter 11 år hos os valgt at søge nye udfordringer, og derfor søger vi nu en ny svend til at dække det meste af Midtsjælland.

Om os
Vi er en god og rummelig arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lang anciennitet. Arbejdsopgaverne kan være meget forskellige, og vi kører i en radius af cirka 30 km fra Glumsø. Vi stiller bil og telefon til rådighed.

Om dig
Vi forventer at du er omstillingsparat, kan arbejde selvstændigt og trives med en alsidig arbejdsdag, mens du samtidigt yder en god kundeservice. Derudover forventer vi at du har erfaring med serviceopgaver fra en lignende stilling, og har kørekort.

Tiltrædelse
Tiltrædelse hurtigst muligt, eller efter aftale.

Ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Ib på tlf. 40 37 38 03. Send ansøgning og CV via knappen "Send ansøgning".

Ib Nordmark VVS A/S
Glumsø Erhvervspark 3, 4171 Glumsø

Se mere på vores ansøgersite: https://nordmark-vvs.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.