VVS- og Ventilationsingeniør - Herlev - AFRY Byggeri

Hos AFRY Byggeri vil du få +200 dedikerede kolleger der yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. AFRY Byggeri – der oprindeligt var Midtconsult - har kontorer i Aarhus, Herning og Herlev og er en væsentlig del af AFRY Danmark, der har +500 medarbejdere fordelt på kontorer i hele landet. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Baggrund

Er du VVS-ingeniør? Og er du på udkig efter en arbejdsplads, hvor der er plads til netop dig og dine idéer? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kolleger? Har du samtidig lyst til at udvikle dig yderligere og tage ansvaret for komplicerede opgaver fra start til slut, så er du muligvis vores nye kollega.

Du bliver en del af vores afdeling i Herlev- i tæt samarbejde med vores kollegaer i Aarhus og Herning, hvor vi sammen løser en bred vifte af projekter inden for byggeri.

Ansvar

Som VVS-ingeniør er du bl.a. ansvarlig for:

 • Løsning af både store og små opgaver inden for projektering af VVS, ventilation og køl i bygninger.
 • Fagprojektledelse af Ventilation- og VVS-fag.
 • Beregninger af bygningers energiforbrug og indeklima.
 • Bæredygtighed i bygninger.
 • Tilsyn og byggeledelse.
 • Udover det fagspecifikke bliver din rolle at rådgive internt i forhold til projekterne og eksternt til vores kunder – innovativt og helhedsorienteret.

Samtidig giver vores tværfaglige projektform dig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i samarbejde med kollegaer indenfor andre fagområder.

Brug din faglige viden og kompetencer

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som VVS-ingeniør eller VVS-installatør, og du:

 • Er fagligt stærk inden for projektering af VVS og ventilation og formår at indgå i en tæt tværfaglig dialog med kollegaer og samarbejdspartnere.
 • Kan arbejde både selvstændigt og i tværfaglige projektteams og er ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer med støtte fra erfarne kollegaer.
 • Er er en dygtig formidler af faglig viden og vant til at skabe sammenhæng på tværs af fagområder.
 • Du kan relatere tekniske løsninger til praksis. Du har eksempelvis erfaring som montør (ikke et krav)
 • Er vant til direkte kundekontakt.
 • Er dygtig til at formulere dig på skrift og i tale.
 • Evt. erfaring med projekter i pharma-regi (GMP- og ASTM standarder etc.)

Har du erfaring med Revit, vil det være et ekstra plus.

Interesseret?

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med værdierne teamplayer, devoted og brave bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau, fleksible arbejdsforhold, pensionsordning og sundhedsforsikring som en del af den samlede lønpakke.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via vores hjemmeside.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.