VVS'er med A-certifikat til Aabenraa

For en virksomhed i Aabenraa, søger vi en VVS’er med A-certifikat til service med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et Try & Hire vikariat på 4 mdr. med henblik på fastansættelse for rette vedkommende.


Vi forventer følgende af dig:

- Du er ansvarsbevidst og mødestabil

- Du er faglært VVS’er

- Du har A-certifikat

- Du kan arbejde selvstændigt

- Du taler dansk

- Du har kørekort


Virksomheden tilbyder:

- God arbejdsplads med dygtige kollegaer

- Opstart hurtigst muligt

- Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende


Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen ”VVS’er med A-certifikat, Aabenraa"


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330092299Phoenix-bcc5dc2212019-09-18T00:00:00VVS'er med A-certifikat til Aabenraa

For en virksomhed i Aabenraa, søger vi en VVS’er med A-certifikat til service med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et Try & Hire vikariat på 4 mdr. med henblik på fastansættelse for rette vedkommende.


Vi forventer følgende af dig:

- Du er ansvarsbevidst og mødestabil

- Du er faglært VVS’er

- Du har A-certifikat

- Du kan arbejde selvstændigt

- Du taler dansk

- Du har kørekort


Virksomheden tilbyder:

- God arbejdsplads med dygtige kollegaer

- Opstart hurtigst muligt

- Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende


Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen ”VVS’er med A-certifikat, Aabenraa"

For en virksomhed i Aabenraa, søger vi en VVS er med A-certifikat til service med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et Try Hire vikariat på 4 mdr. med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Vi forventer følgende af dig: - Du er ansvarsbevidst og mødestabil - Du er faglært VVS er - Du har A-certifikat - Du kan arbejde selvstændigt - Du taler dansk - Du har kørekort Virksomheden tilbyder: - God arbejdsplads med dygtige kollegaer - Opstart hurtigst muligt - Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS er med A-certifikat, Aabenraa11jobnetbcc5dc22100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-13T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandAabenraa3614518Work4all Vejle11avej 16200AabenraaDKDanmark0
vejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent825803JobNet5046571504657110018-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bcc5dc22https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bcc5dc22https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bcc5dc22&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bcc5dc22&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/8.jpgVVS'er med A-certifikat til Aabenraa12007991Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg362764225vejle@work4all.nuvejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330098963VVS-montører til Esbjerg/Plumbers for EsbjergRobot Vi søger dygtige VVS-montører til arbejde i Esbjerg. Der er tale om vvs-installationer i nybyggeri. Din profil: Faglært VVS-montør rørsmed eller lignende. Minimum 3 års erfaring med vvs-installationer. Arbejder godt både alene og i teams. Serviceminded. Mødestabil. En god kollega. Vilkår: Der er taler om projektansættelse i ca. 3 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse. Ansøgning: Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer anbefalinger og certifikater kursusbeviser. Vi glæder os til at læse om dig. English resume: We are in need of 2 professional and educated plumbers for sanitary, water and heating installations in Esbjerg. Apply via www.pricelesspeople.net find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as a plumber and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Vi søger dygtige VVS-montører til arbejde i Esbjerg. Der er tale om vvs-installationer i nybyggeri.

Din profil:

 • Faglært VVS-montør/rørsmed eller lignende.
 • Minimum 3 års erfaring med vvs-installationer.
 • Arbejder godt både alene og i teams.
 • Serviceminded.
 • Mødestabil.
 • En god kollega.

Vilkår:

Der er taler om projektansættelse i ca. 3 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse.

Ansøgning:

Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer/anbefalinger og certifikater/kursusbeviser.

Vi glæder os til at læse om dig.

English resume:

We are in need of 2 professional and educated plumbers for sanitary, water and heating installations in Esbjerg. Apply via www.pricelesspeople.net/find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as a plumber and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Priceless People ApSEsbjerg2019-10-02T00:00:002019-11-25T00:00:00
330098421VVS-montørRobot Er du uddannet VVS er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger VVS montør for virksomhed i Vejle Kolding kommune. Stillingen vil være projektsbaseret. På projektet vil du kun beskæftige dig med udskiftning af varmemålere. Kvalifikationer: Du er uddannet VVS-montør Erfaring med udskiftning af varmemålere Du har god tegningsforståelse Du har et stort engagement og kan tage ansvar Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver Dig som person: Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Vi tilbyder: Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer. Ansøgning: For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med VVS - Vejle Kolding Ansøgninger behandles løbende og stillingerne kan være besat inden udløb. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

Er du uddannet VVS'er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger VVS montør for virksomhed i Vejle/Kolding kommune. Stillingen vil være projektsbaseret. På projektet vil du kun beskæftige dig med udskiftning af varmemålere.

Kvalifikationer:

 • Du er uddannet VVS-montør
 • Erfaring med udskiftning af varmemålere
 • Du har god tegningsforståelse
 • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
 • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner
 • Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”VVS - Vejle/Kolding”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

 

Xterna A/SEgtved2019-10-01T00:00:002019-10-31T00:00:00
330092385Dygtig VVS-montør til spændende varieret stillingRobot Vi søger en dygtig og frisk VVS-montør til arbejde for vores kunde i Nordborg. Der er tale om et spændende job med mange forskellige opgaver, så der er ikke 2 dage, der er ens. Din profil VVS-montør rørsmed af uddannelse. Erfaring med både nyinstallation, renovering og service af vvs-installationer. Du arbejder godt selvstændigt og egner dig godt til frihed under ansvar. Du er glad og udadvendt og har let ved at omgås kunderne. Du har kørekort (B). Du er løsningsminded og en god kollega. Vilkår Et rigtigt godt job med fastansættelse og løn efter kvalifikationer, overenskomstmæssig pension mv. Er du den rette m k, har du et fast job flere år frem, som er spændende og varieret med få, men gode kolleger i en virksomhed, som er under positiv udvikling og med plads til humor i hverdagen og et dejligt arbejdsmiljø. Du får servicevogn stillet til rådighed. Overvejer du at flytte til området, kan vi oplyse, at der er attraktive og billige boliger i området og et dejligt, socialt nærmiljø, hvor folk kommer hinanden ved. Værd at overveje for de fleste. Ansøgning Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk find-et-job og upload din ansøgning (mærket VVS-montør til Nordborg), dit CV, dit billede samt referencer og kopi af svendebrev og eventuelle kursusbeviser. Vi glæder os til at læse om dig.

Vi søger en dygtig og frisk VVS-montør til arbejde for vores kunde i Nordborg. Der er tale om et spændende job med mange forskellige opgaver, så der er ikke 2 dage, der er ens.

 

Din profil

 • VVS-montør/rørsmed af uddannelse.
 • Erfaring med både nyinstallation, renovering og service af vvs-installationer.
 • Du arbejder godt selvstændigt og egner dig godt til frihed under ansvar.
 • Du er glad og udadvendt og har let ved at omgås kunderne.
 • Du har kørekort (B).
 • Du er løsningsminded og en god kollega.

Vilkår

Et rigtigt godt job med fastansættelse og løn efter kvalifikationer, overenskomstmæssig pension mv. Er du den rette m/k, har du et fast job flere år frem, som er spændende og varieret med få, men gode kolleger i en virksomhed, som er under positiv udvikling og med plads til humor i hverdagen og et dejligt arbejdsmiljø. Du får servicevogn stillet til rådighed.

Overvejer du at flytte til området, kan vi oplyse, at der er attraktive og billige boliger i området og et dejligt, socialt nærmiljø, hvor folk kommer hinanden ved. Værd at overveje for de fleste.

Ansøgning

Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og upload din ansøgning (mærket VVS-montør til Nordborg), dit CV, dit billede samt referencer og kopi af svendebrev og eventuelle kursusbeviser.

Vi glæder os til at læse om dig.

Priceless People ApSNordborg2019-09-19T00:00:002019-11-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VVS-montører til Esbjerg/Plumbers for Esbjerg

Priceless People ApS

Esbjerg
Vi søger dygtige VVS-montører til arbejde i Esbjerg. Der er tale om vvs-installationer i nybyggeri. Din profil: Faglært VVS-montør rørsmed eller lignende. Minimum 3 års erfaring med vvs-installationer. Arbejder godt både alene og i teams. Servicemin...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:25. november 2019

VVS-montør

Xterna A/S

Egtved
Er du uddannet VVS er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger VVS montør for virksomhed i Vejle Kolding kommune. Stillingen vil være projekt...
Indrykket:1. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Dygtig VVS-montør til spændende varieret stilling

Priceless People ApS

Nordborg
Vi søger en dygtig og frisk VVS-montør til arbejde for vores kunde i Nordborg. Der er tale om et spændende job med mange forskellige opgaver, så der er ikke 2 dage, der er ens. Din profil VVS-montør rørsmed af uddannelse. Erfaring med både nyinstall...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019