VVS'er søges til Brønderslev området!

På vegne af en kunde søger vi en uddannet og erfaren VVS’er til Brønderslev området.

Arbejdsopgaverne er forskellige og indbefatter bl.a. renovering, industri, landbrug, spjæld, m.m.

 

Krav til jobbet:

- Du er uddannet VVS’er og har erfaring

- Du formår både at arbejde selvstændigt og i teams

- Du er fleksibel, mødestabil og er arbejdsom

- Du har god humor og kan lide at være en del af det sociale fællesskab

- Du har kørekort til almindelig bil

 

Vi tilbyder:

- En god arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø

- Et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse

 

Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen at kontakte os på tlf.: 31 222 111. CV og ansøgning skal sendes til info@jobconnection.dk – Bemærk i emnefeltet ”VVS’er til Brønderslev”.

Vi afholder løbende samtaler og jobbet besættes når den rigtige kandidat er fundet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330007705Phoenix-b71a618e12019-04-15T00:00:00VVS'er søges til Brønderslev området!

På vegne af en kunde søger vi en uddannet og erfaren VVS’er til Brønderslev området.

Arbejdsopgaverne er forskellige og indbefatter bl.a. renovering, industri, landbrug, spjæld, m.m.

 

Krav til jobbet:

- Du er uddannet VVS’er og har erfaring

- Du formår både at arbejde selvstændigt og i teams

- Du er fleksibel, mødestabil og er arbejdsom

- Du har god humor og kan lide at være en del af det sociale fællesskab

- Du har kørekort til almindelig bil

 

Vi tilbyder:

- En god arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø

- Et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse

 

Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen at kontakte os på tlf.: 31 222 111. CV og ansøgning skal sendes til info@jobconnection.dk – Bemærk i emnefeltet ”VVS’er til Brønderslev”.

Vi afholder løbende samtaler og jobbet besættes når den rigtige kandidat er fundet.

På vegne af en kunde søger vi en uddannet og erfaren VVS er til Brønderslev området. Arbejdsopgaverne er forskellige og indbefatter bl.a. renovering, industri, landbrug, spjæld, m.m. Krav til jobbet: - Du er uddannet VVS er og har erfaring - Du formår både at arbejde selvstændigt og i teams - Du er fleksibel, mødestabil og er arbejdsom - Du har god humor og kan lide at være en del af det sociale fællesskab - Du har kørekort til almindelig bil Vi tilbyder: - En god arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø - Et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen at kontakte os på tlf.: 31 222 111. CV og ansøgning skal sendes til info@jobconnection.dk Bemærk i emnefeltet VVS er til Brønderslev . Vi afholder løbende samtaler og jobbet besættes når den rigtige kandidat er fundet.11jobnetb71a618e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3491354JobConnection ApS11Sundsholmen 59700BrønderslevDKDanmark0
info@jobconnection.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent731991JobNet4963328496332810021-03-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b71a618ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b71a618ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b71a618e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b71a618e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/8.jpgØnsker du et spændende job som VVS-montør? Hos JobConnection ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg361110321Heidi Vestergaard Bøghinfo@jobconnection.dkDKDanmarkDKDanmark330016728ServicemontørRobot Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig og selvstændig kollega. Du sætter kvalitet, godt håndværk og god service overfor vore kunder i højsædet. Dine arbejdsopgaver kan vareiere meget, og du arbejder derfor selvstændigt med opgaverne, men kan samtidigt indgå i teams, hvor fokus er på at levere på et højt serviceniveau med løsninger af høj kvalitet. Vi tilbyder et godt arbejdsklima i en uformel organisation med gode løn- og pensionsforhold

Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig og

selvstændig kollega.

Du sætter kvalitet, godt håndværk og god service overfor vore kunder

i højsædet.

Dine arbejdsopgaver kan vareiere meget, og du arbejder derfor

selvstændigt med opgaverne, men kan samtidigt indgå i teams, hvor

fokus er på at levere på et højt serviceniveau med løsninger af høj

kvalitet.

Vi tilbyder et godt arbejdsklima i en uformel organisation med gode

løn- og pensionsforhold

IB ANDERSEN VVS A/SAalborg SV2019-05-03T00:00:002019-05-24T00:00:00
3300184012 VVS-montører evt. makkerpar søges til typehuse i AalborgRobot Har du I evnerne - så har vi opgaverne! Hos Uggerly Installation står vi over for mange spændende projekter, og vi har rygende travlt i den kommende periode. Vi søger derfor 2 dygtige VVS-montører evt. makkerpar til akkordarbejde med typehuse for vores Aalborg-afdeling. Tiltrædelse hurtigst muligt. Som del af Uggerly Installation forventer vi, at du: er en dygtig håndværker er kvalitetsbevidst er fleksibel kan arbejde selvstændigt har kendskab til IT og tablet har erfaring med typehusarbejde Vi tilbyder dig: gode arbejdsvilkår mulighed for personlig og faglig udvikling dygtige og hjælpsomme kolleger et godt sammenhold Om os Uggerly Installation er mere end blot en installationsvirksomhed. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer udgør grundstenene i virksomheden. Vi brænder for kvalitetsarbejde, og har altid fingeren på pulsen. Vi arbejder målrettet med at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem vores mange års erfaring i branchen og faglige ekspertise skaber vi altid effektive løsninger og tryghed for vores kunder. Bliv del af teamet Kan du I nikke ja til ovenstående, og vil du I gerne være del af en spændende virksomhed i fortsat vækst? Send din ansøgning til Peter Haldrup Mouritsen på mail: phm@uggerly.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 13 88 88. Tiltrædelse: hurtigst muligst Uggerly Installation A S blev stiftet i 1993 af Jens og Henrik Uggerly, men vores rødder i installationsbranchen kan spores mere end 100 år tilbage. Med udspring i el har vi udvidet vores kompetenceområde til også at inkludere VVS og Svagstrøm, og i dag beskæftiger vi ca. 300 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i Aalborg, Svenstrup, Ballerup, Ringsted, Birkerød.

Har du/I evnerne - så har vi opgaverne! Hos Uggerly Installation står vi over for mange spændende projekter, og vi har rygende travlt i den kommende periode. Vi søger derfor 2 dygtige VVS-montører evt. makkerpar til akkordarbejde med typehuse for vores Aalborg-afdeling. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Som del af Uggerly Installation forventer vi, at du:

 • er en dygtig håndværker
 • er kvalitetsbevidst
 • er fleksibel
 • kan arbejde selvstændigt
 • har kendskab til IT og tablet
 • har erfaring med typehusarbejde

Vi tilbyder dig:

 • gode arbejdsvilkår
 • mulighed for personlig og faglig udvikling
 • dygtige og hjælpsomme kolleger
 • et godt sammenhold

Om os 
Uggerly Installation er mere end blot en installationsvirksomhed. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer udgør grundstenene i virksomheden. Vi brænder for kvalitetsarbejde, og har altid fingeren på pulsen. Vi arbejder målrettet med at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem vores mange års erfaring i branchen og faglige ekspertise skaber vi altid effektive løsninger og tryghed for vores kunder.

Bliv del af teamet
Kan du/I nikke ja til ovenstående, og vil du/I gerne være del af en spændende virksomhed i fortsat vækst? Send din ansøgning til Peter Haldrup Mouritsen på mail: phm@uggerly.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 13 88 88.

Tiltrædelse: hurtigst muligst

Uggerly Installation A/S blev stiftet i 1993 af Jens og Henrik Uggerly, men vores rødder i installationsbranchen kan spores mere end 100 år tilbage. Med udspring i el har vi udvidet vores kompetenceområde til også at inkludere VVS og Svagstrøm, og i dag beskæftiger vi ca. 300 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i Aalborg, Svenstrup, Ballerup, Ringsted, Birkerød.

UGGERLY INSTALLATION A/SAalborg Øst2019-05-07T00:00:002019-07-02T00:00:00
330020528Servicemindede VVS-montører søges til AalborgRobot Er dit værktøjsbælte altid fyldt med høj faglighed og glade, tilfredse kunder? Så er det måske dig, vi leder efter! Vores VVS-Serviceafdeling i Aalborg Svenstrup har rygende travlt og opgaverne bliver flere og flere. Vi søger derfor dygtige VVS-servicemontører til at varetage opgaver i Aalborg-Svenstrup-området. Tiltrædelse hurtigst muligt. Som del af Uggerly Installation forventer vi, at du: altid udfører dit arbejde af højeste håndværksmæssige kvalitet kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret kan bevare overblikket i travle stunder er mødestabil evt. FJV-servicecertifikat Vi tilbyder: Egen servicevogn gode arbejdsvilkår mulighed for personlig og faglig udvikling dygtige og hjælpsomme kolleger et godt sammenhold Vekslende arbejde på service og små projekter Om os Uggerly Installation er mere end blot en installationsvirksomhed. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer udgør grundstenene i virksomheden. Vi arbejder målrettet med at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem vores mange års erfaring i branchen og faglige ekspertise sikrer vi effektive løsninger og tryghed for vores kunder. Bliv del af teametKan du nikke ja til ovenstående, og vil du gerne være del af en dynamisk virksomhed i fortsat vækst? Send din ansøgning til VVS-Afdelingsleder Peter Haldrup Mouritsen på mail: phm@uggerly.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 13 88 88 Ansøgningsfrist: løbende Uggerly Installation A S blev stiftet i 1993 af Jens og Henrik Uggerly, men vores rødder i installationsbranchen kan spores mere end 100 år tilbage. Med udspring i el har vi udvidet vores kompetenceområde til også at inkludere VVS og Svagstrøm, og i dag beskæftiger vi ca. 300 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i Aalborg, Svenstrup, Skovlunde, Ringsted og Malmø.

Er dit værktøjsbælte altid fyldt med høj faglighed og glade, tilfredse kunder? Så er det måske dig, vi leder efter! Vores VVS-Serviceafdeling i Aalborg/Svenstrup har rygende travlt og opgaverne bliver flere og flere. Vi søger derfor dygtige VVS-servicemontører til at varetage opgaver i Aalborg-Svenstrup-området. Tiltrædelse hurtigst muligt.


Som del af Uggerly Installation forventer vi, at du:

 • altid udfører dit arbejde af højeste håndværksmæssige kvalitet
 • kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret
 • kan bevare overblikket i travle stunder
 • er mødestabil
 • evt. FJV-servicecertifikat

Vi tilbyder:

 • Egen servicevogn
 • gode arbejdsvilkår
 • mulighed for personlig og faglig udvikling
 • dygtige og hjælpsomme kolleger
 • et godt sammenhold
 • Vekslende arbejde på service og små projekter

Om os
Uggerly Installation er mere end blot en installationsvirksomhed. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer udgør grundstenene i virksomheden. Vi arbejder målrettet med at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem vores mange års erfaring i branchen og faglige ekspertise sikrer vi effektive løsninger og tryghed for vores kunder.

Bliv del af teamet
Kan du nikke ja til ovenstående, og vil du gerne være del af en dynamisk virksomhed i fortsat vækst? Send din ansøgning til VVS-Afdelingsleder Peter Haldrup Mouritsen på mail: phm@uggerly.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 13 88 88

Ansøgningsfrist: løbende

Uggerly Installation A/S blev stiftet i 1993 af Jens og Henrik Uggerly, men vores rødder i installationsbranchen kan spores mere end 100 år tilbage. Med udspring i el har vi udvidet vores kompetenceområde til også at inkludere VVS og Svagstrøm, og i dag beskæftiger vi ca. 300 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i Aalborg, Svenstrup, Skovlunde, Ringsted og Malmø.

 

UGGERLY INSTALLATION A/SAalborg Øst2019-05-09T00:00:002019-07-04T00:00:00
330021553VVS-montør søgesBasic VVS-montør søges Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig og selvstændig kollega. Du sætter kvalitet, godt håndværk og god service overfor vore kunder i højsædet. Dine arbejdsopgaver kan variere meget, og du arbejder derfor selvstændigt med opgaverne, men kan samtidigt indgå i teams, hvor fokus er på at levere på et højt serviceniveau med løsninger af høj kvalitet. Vi tilbyder et godt arbejdsklima i en uformel organisation med gode løn- og pensionsforhold. Send din ansøgning via knappen send ansøgning . Ansøgningsfrist: 24. maj 2019 Ansættelsesdato: Hurtigst muligt KontaktpersonAfd. leder Henrik Albæk Hovednummer: 70201733 Mobil: 40447088 Email: ha@ia-vvs.dk Se mere på vores ansøgersite: https: ia-vvs.brandero.com
VVS-montør søges

Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig og selvstændig kollega.

Du sætter kvalitet, godt håndværk og god service overfor vore kunder i højsædet.

Dine arbejdsopgaver kan variere meget, og du arbejder derfor selvstændigt med opgaverne, men kan samtidigt indgå i teams, hvor fokus er på at levere på et højt serviceniveau med løsninger af høj kvalitet.

Vi tilbyder et godt arbejdsklima i en uformel organisation med gode løn- og pensionsforhold.  

Send din ansøgning via knappen "send ansøgning". 

Ansøgningsfrist: 24. maj 2019
Ansættelsesdato: Hurtigst muligt

Kontaktperson
Afd. leder
 Henrik Albæk 
Hovednummer: 70201733
Mobil: 40447088
Email: ha@ia-vvs.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://ia-vvs.brandero.com

ORS/Small/7c9d4a29_logo.pngWahlberg VVS A/SBrønderslev2019-05-10T12:01:27.3932019-05-24T00:00:00
330019794VVS-montør søgesRobot Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig og selvstændig kollega. Du sætter kvalitet, godt håndværk og god service overfor vore kunder i højsædet. Dine arbejdsopgaver kan variere meget, og du arbejder derfor selvstændigt med opgaverne, men kan samtidigt indgå i teams, hvor fokus er på at levere på et højt serviceniveau med løsninger af høj kvalitet. Vi tilbyder et godt arbejdsklima i en uformel organisation med gode løn- og pensionsforhold.

Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig og

selvstændig kollega.

Du sætter kvalitet, godt håndværk og god service overfor vore kunder

i højsædet.

Dine arbejdsopgaver kan variere meget, og du arbejder derfor

selvstændigt med opgaverne, men kan samtidigt indgå i teams, hvor

fokus er på at levere på et højt serviceniveau med løsninger af høj

kvalitet.

Vi tilbyder et godt arbejdsklima i en uformel organisation med gode

løn- og pensionsforhold. 

Wahlberg VVS A/SBrønderslev2019-05-08T00:00:002019-05-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Servicemontør

IB ANDERSEN VVS A/S

Aalborg SV
Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig og selvstændig kollega. Du sætter kvalitet, godt håndværk og god service overfor vore kunder i højsædet. Dine arbejdsopgaver kan vareiere meget, og du arbejder derfor selvstændigt med ...
Indrykket:3. maj 2019
Udløbsdato:24. maj 2019

2 VVS-montører evt. makkerpar søges til typehuse i Aalborg

UGGERLY INSTALLATION A/S

Aalborg Øst
Har du I evnerne - så har vi opgaverne! Hos Uggerly Installation står vi over for mange spændende projekter, og vi har rygende travlt i den kommende periode. Vi søger derfor 2 dygtige VVS-montører evt. makkerpar til akkordarbejde med typehuse for vo...
Indrykket:7. maj 2019
Udløbsdato:2. juli 2019

Servicemindede VVS-montører søges til Aalborg

UGGERLY INSTALLATION A/S

Aalborg Øst
Er dit værktøjsbælte altid fyldt med høj faglighed og glade, tilfredse kunder? Så er det måske dig, vi leder efter! Vores VVS-Serviceafdeling i Aalborg Svenstrup har rygende travlt og opgaverne bliver flere og flere. Vi søger derfor dygtige VVS-serv...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:4. juli 2019

VVS-montør søges

Wahlberg VVS A/S

Brønderslev
VVS-montør søges Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig og selvstændig kollega. Du sætter kvalitet, godt håndværk og god service overfor vore kunder i højsædet. Dine arbejdsopgaver kan variere meget, og du arbejder derfor s...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:24. maj 2019

VVS-montør søges

Wahlberg VVS A/S

Brønderslev
Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for endnu en dygtig og selvstændig kollega. Du sætter kvalitet, godt håndværk og god service overfor vore kunder i højsædet. Dine arbejdsopgaver kan variere meget, og du arbejder derfor selvstændigt med o...
Indrykket:8. maj 2019
Udløbsdato:24. maj 2019