Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

vvs'ere til anlægs projekter i kbh og omegn

Freelance Håndværkerne søger kompetible og stabile vvs'ere til anlægs projekter til kbh og omegn.

du vil indgå i et team bestående af 50 medarbejdere, som har hjælpet firmaet til at nå der hvor vi er idag.

så hvis du føler du er parat til at bedrage med din hjælp og kompetancer, så send os gerne en ansøgning.

opstart hurtigst muligt


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329792593Phoenix-04be88e412018-04-12T00:00:00vvs'ere til anlægs projekter i kbh og omegn

Freelance Håndværkerne søger kompetible og stabile vvs'ere til anlægs projekter til kbh og omegn.

du vil indgå i et team bestående af 50 medarbejdere, som har hjælpet firmaet til at nå der hvor vi er idag.

så hvis du føler du er parat til at bedrage med din hjælp og kompetancer, så send os gerne en ansøgning.

opstart hurtigst muligt

2018-06-08T00:50:36.320 Freelance Håndværkerne søger kompetible og stabile vvs ere til anlægs projekter til kbh og omegn. du vil indgå i et team bestående af 50 medarbejdere, som har hjælpet firmaet til at nå der hvor vi er idag. så hvis du føler du er parat til at bedrage med din hjælp og kompetancer, så send os gerne en ansøgning. opstart hurtigst muligt11Jobnet04be88e4100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-07T00:00:0000110EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3213982FREELANCE HÅNDVÆRKERNE IVS11Hammerholmen 152650HvidovreDKDanmark0
flhjob@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent554279JobNet48083561000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=04be88e4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=04be88e4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=04be88e4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=04be88e4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/2.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Bygge og anlæg?169811311Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg354319629patrick jensenflhjob@gmail.comDKDanmarkDKDanmark3299463822 Uddannede VVS montørerRobot Arbejdsopgaver: -alsidige vvsopgaver nybyggeri og ombygning. -rørarbejde Faglige- og personlige kvalifikationer: uddannet indenfor vvs blikkenslager erfaring indenfor området. Fleksibel mht. arbejdsopgaver, nybyggeri, ombygning og reparation Tale, læse og skrive Dansk Kørekort B Mødestabil, velmotiveret, fleksibel og ansvarsbevidst Tale, læse og skrive Dansk Straffeattest forevises Bemærkninger: Arbejdstid 7.30 til 16 mandag til torsdag og 7.30 til 13.00 om fredagen. Arbejde i Storkøbenhavn. Fimaet tilbyder gode løn og personaleforhold .Firmaet har fået nyt firmadomicil i Brøndby. Jobbet er i Brøndbytoften 3, 2605 Brøndby.

Arbejdsopgaver:

-alsidige vvsopgaver nybyggeri og ombygning.

-rørarbejde

 

Faglige- og personlige kvalifikationer:

 • uddannet indenfor vvs/blikkenslager
 • erfaring indenfor området.
 • Fleksibel mht. arbejdsopgaver, nybyggeri, ombygning og reparation
 • Tale, læse og skrive Dansk
 • Kørekort B
 • Mødestabil, velmotiveret, fleksibel og ansvarsbevidst
 • Tale, læse og skrive Dansk
 • Straffeattest forevises

Bemærkninger:

Arbejdstid 7.30 til 16 mandag til torsdag og 7.30 til 13.00 om fredagen.

Arbejde i Storkøbenhavn.

Fimaet tilbyder gode løn og personaleforhold .Firmaet har fået nyt firmadomicil i Brøndby. Jobbet er i Brøndbytoften 3, 2605 Brøndby.

Warburg VVS v/Thomas WarburgHvidovre2019-02-11T00:00:002019-03-23T00:00:00
329978105Vvs-montør til Bygningsservice i Hvidovre KommuneRobot Drift, Energi og Bygningsservice har travlt med drift af kommunens bygninger, og udvider derfor vores interne håndværkerkorps, Bygningsservice, med en vvs-montør. Vi søger en engageret og dygtige vvs-montør, som har lyst til at være med til at optimere vores interne drift i kommunen. Jobbet er meget selvstændigt og kræver struktur. Vi forventer, at du har en relevant faglig baggrund. Du skal kunne håndtere brugere, rådgivere og entreprenører, og samtidig skal du kunne vurdere, hvad der er bedst for Hvidovre Kommune som bygningsejer. Dine primære opgaver vil bl.a. være: At planlægge og gennemføre daglige driftsopgaver Energioptimering på varme-, vand-, sanitet- og ventilationsanlæg. Vi forventer at du: Har relevant erhvervsmæssig baggrund samt uddannelse Kan arbejde professionelt, struktureret og selvstændigt Har gyldigt kørekort kategori B. Som person er du: Ansvarsbevidst, handlekraftig og god til at holde mange bolde i luften God til at kommunikere og samarbejde på tværs af organisationer og fagligheder Interesseret i at udvikle dig fagligt og personligt I besiddelse af stor faglig stolthed I besiddelse af god humor. Du bliver drevet af et fagligt engagement og har lyst til at bidrage til høj trivsel og arbejdsglæde for at styrke et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor videndeling er en vigtig del af dagligdagen. Om Bygningsservice Bygningsservice, som består af 6 håndværkere, er en del af Drift, Energi og Bygningsservice, og hører under Center for Trafik og Ejendomme. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder, højt til loftet og mangfoldige opgaver. Din base vil være i Bygningsservice, og du vil have et tæt samarbejde med Drift- og Energiteamet. Du vil referere til lederen i Drift, Energi og Bygningsservice. Ansættelse Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Ansættelse hurtigst muligt. Arbejdstid 37 timer, i tidsrummet kl. 07.00 15.30, efter nærmere aftale, der er ingen vagtordning. Servicebil stilles til rådighed i arbejdstiden. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 24. april 2019. Hvis vi gerne vil invitere dig til en samtale, vil du blive indkaldt kort efter ansøgningsfristens udløb, Hvis der derimod går noget tid, før du hører fra os, er det fordi vi først giver endelig besked, når vi har ansat en person i stillingen. For yderligere informationer om stillingen kan du kontakte leder af Drift, Energi og Bygningsservice Morten Bangsborg på tlf. 3639 3546, eller Driftskonsulent Martin Fjellerad på tlf. 3639 3538.Drift, Energi og Bygningsservice har travlt med drift af kommunens bygninger, og udvider derfor vores interne håndværkerkorps, Bygningsservice, med en vvs-montør.

Vi søger en engageret og dygtige vvs-montør, som har lyst til at være med til at optimere vores interne drift i kommunen.

Jobbet er meget selvstændigt og kræver struktur. Vi forventer, at du har en relevant faglig baggrund. Du skal kunne håndtere brugere, rådgivere og entreprenører, og samtidig skal du kunne vurdere, hvad der er bedst for Hvidovre Kommune som bygningsejer.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:
 • At planlægge og gennemføre daglige driftsopgaver
 • Energioptimering på varme-, vand-, sanitet- og ventilationsanlæg.
Vi forventer at du:
 • Har relevant erhvervsmæssig baggrund samt uddannelse
 • Kan arbejde professionelt, struktureret og selvstændigt
 • Har gyldigt kørekort kategori B.
Som person er du:
 • Ansvarsbevidst, handlekraftig og god til at holde mange bolde i luften
 • God til at kommunikere og samarbejde på tværs af organisationer og fagligheder
 • Interesseret i at udvikle dig fagligt og personligt
 • I besiddelse af stor faglig stolthed
 • I besiddelse af god humor.
Du bliver drevet af et fagligt engagement og har lyst til at bidrage til høj trivsel og arbejdsglæde for at styrke et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor videndeling er en vigtig del af dagligdagen.

Om Bygningsservice
Bygningsservice, som består af 6 håndværkere, er en del af Drift, Energi og Bygningsservice, og hører under Center for Trafik og Ejendomme.
Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder, højt til loftet og mangfoldige opgaver. Din base vil være i Bygningsservice, og du vil have et tæt samarbejde med Drift- og Energiteamet. Du vil referere til lederen i Drift, Energi og Bygningsservice.

Ansættelse
Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Ansættelse hurtigst muligt.
Arbejdstid 37 timer, i tidsrummet kl. 07.00 – 15.30, efter nærmere aftale, der er ingen vagtordning.
Servicebil stilles til rådighed i arbejdstiden.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 24. april 2019.

Hvis vi gerne vil invitere dig til en samtale, vil du blive indkaldt kort efter ansøgningsfristens udløb, Hvis der derimod går noget tid, før du hører fra os, er det fordi vi først giver endelig besked, når vi har ansat en person i stillingen.

For yderligere informationer om stillingen kan du kontakte leder af Drift, Energi og Bygningsservice Morten Bangsborg på tlf. 3639 3546, eller Driftskonsulent Martin Fjellerad på tlf. 3639 3538.
Center for BeskæftigelseHvidovre2019-03-16T00:00:002019-04-10T00:00:00
329981027vvs'er asap !Robot vvs ere til byggeplads i Køge.Vi søger en dygtige og erfaren anlæg s vvs ere til projekt i Køge. Faglige kompetencer: Du er faglært vvs er og har praktisk erfaringDu er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverneDu er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværkDu er ansvarsbevidst om at få produceret på arbejdspladsen Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommendeDu er engageret og fleksibelDu er stabil og møder til tiden projektet er sat til December, 2019. Ansøgning:Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

vvs'ere til byggeplads i Køge.
Vi søger en dygtige og erfaren anlæg's vvs'ere til projekt i Køge.


Faglige kompetencer:

Du er faglært vvs'er og har praktisk erfaring
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk
Du er ansvarsbevidst om at få produceret på arbejdspladsen

Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er engageret og fleksibel
Du er stabil og møder til tiden

projektet er sat til December, 2019.

 

Ansøgning:
Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

FREELANCE HÅNDVÆRKERNE IVSHvidovre2019-03-19T00:00:002019-05-14T00:00:00
329946367VVS/spjældmontørRobot VVS-montør søges til ansættelse hurtigst muligt. p.g.a. vedvarende travlhed i vores VVS-afdeling søges hermed dygtig, stabil og præsentabel VVS spjældmontør til udførsel af almindelig forekommende VVS spjældopgaver hos private. Vi tilbyder: 1 fast arbejde uden ophold, altid 2 stabile og dygtige kollegaer 3 ordnede forhold 4 behageligt arbejdsmiljø 5 god løn med mulighed for merindtjening 6 altid styr på løn samt ferieudbetaling 7 ny servicevogn samt telefon Vi lægger stor vægt på følgende punkter: 1 kvalitetsorienteret 2 stabil 3 præsentabel 4 ordenssans 5 omgængelig med sans for samarbejde 6 godt humør 7 selvkørende Ansøgning sendes til ap@leonpetersen.dk

VVS-montør søges til ansættelse hurtigst muligt.

p.g.a. vedvarende travlhed i vores VVS-afdeling søges hermed

dygtig, stabil og præsentabel VVS/spjældmontør til udførsel af almindelig

forekommende VVS/spjældopgaver hos private.

Vi tilbyder:

1 fast arbejde uden ophold, altid

2 stabile og dygtige kollegaer

3 ordnede forhold

4 behageligt arbejdsmiljø

5 god løn med mulighed for merindtjening

6 altid styr på løn samt ferieudbetaling

7 ny servicevogn samt telefon

 

Vi lægger stor vægt på følgende punkter:

1 kvalitetsorienteret

2 stabil

3 præsentabel

4 ordenssans

5 omgængelig med sans for samarbejde

6 godt humør

7 selvkørende

Ansøgning sendes til ap@leonpetersen.dk

 

VVS-INSTALLATØR LEON PETERSEN A/SIshøj2019-01-30T00:00:002019-03-23T00:00:00
329969486VVS'er til AmagerRobot VVS er til renoveringsopgave på Amager Vores kunde, er et større byggefirma med bopæl i København, og ca. 80 ansatte. Kunden har opgaver i hele Storkøbenhavn, og laver alle former for, installationer, reparationer og servicebesøg i køkken, bryggers og baderum, for offentlige og professionelle bygherrer. Kunden ligger vægt på kvalitet, høj faglig ekspertise og godt samarbejde. Kunden forventer, at du har masser af erfaring inden for VVS faget, at du er stabil og har gode samarbejdsevner og højt service niveau. Er du den rette, er der mulighed for længerevarende samarbejde. Jobbeskrivelse Renovering af ejendom på Amager, toilet og bad. Vi forventer At du er faglært VVS er, samt at din arbejdserfaring er up-to-date . Fagligt dygtig, nysgerrig og leverer en god kvalitet. At du er i stand til at overholde komme- og gåtider, deadlines og aftaler, kan arbejde selvstændigt, men også er i stand til at indgå i forskellige teams. Arbejdstid Mandag til torsdag 07.00 til 15.00 fredag til 14.30 Opstart Hurtigst muligt. Løn God løn, samt pension feriepenge i henhold til overenskomst. Du og os Hos System Vikar vægter vi samarbejde højt. Vi ønsker at indgå længerevarende relationer med vores kollegaer og vores målsætning er i sidste ende at hjælpe dig med at finde det rigtige job hos den rigtige mester. Derfor ligger vi vægt på, at du er åben og ærlig omkring dine kompetencer, samt ønsker for fremtiden. Til gengæld gør vi alt hvad vi kan for at holde dig beskæftiget med projekter du syntes er interessante og relevante i forhold til dine kompetencer og jobønsker. Vil du hører mere om dine muligheder i System Vikar, så kontakt os endeligt. Ansøgning Søg jobbet via linket: http: www.sv1.sysvikar.consendo.com , oplys jobkode RIL28565 Det er kun muligt at søge jobbet via dette link. Ansøgninger på anden vis vil ikke komme i betragtning. Har du spørgsmål vedrørende jobsøgning, kontakt os på 36 36 01 36 mandag til fredag i tidsrummet 08.30 til 15.30.

VVS'er til renoveringsopgave på Amager

Vores kunde, er et større byggefirma med bopæl i København, og ca. 80 ansatte. Kunden har opgaver i hele Storkøbenhavn, og laver alle former for, installationer, reparationer og servicebesøg i køkken, bryggers og baderum, for offentlige og professionelle bygherrer. Kunden ligger vægt på kvalitet, høj faglig ekspertise og godt samarbejde. Kunden forventer, at du har masser af erfaring inden for VVS faget, at du er stabil og har gode samarbejdsevner og højt service niveau. Er du den rette, er der mulighed for længerevarende samarbejde.

Jobbeskrivelse
Renovering af ejendom på Amager, toilet og bad.

Vi forventer
At du er faglært VVS'er, samt at din arbejdserfaring er ’up-to-date’.
Fagligt dygtig, nysgerrig og leverer en god kvalitet.
At du er i stand til at overholde komme- og gåtider, deadlines og aftaler, kan arbejde selvstændigt, men også er i stand til at indgå i forskellige teams.

Arbejdstid
Mandag til torsdag 07.00 til 15.00 fredag til 14.30

Opstart
Hurtigst muligt.

Løn
God løn, samt pension & feriepenge i henhold til overenskomst.

Du og os
Hos System Vikar vægter vi samarbejde højt. Vi ønsker at indgå længerevarende relationer med vores kollegaer og vores målsætning er i sidste ende at hjælpe dig med at finde det rigtige job hos den rigtige mester. Derfor ligger vi vægt på, at du er åben og ærlig omkring dine kompetencer, samt ønsker for fremtiden. Til gengæld gør vi alt hvad vi kan for at holde dig beskæftiget med projekter du syntes er interessante og relevante i forhold til dine kompetencer og jobønsker. Vil du hører mere om dine muligheder i System Vikar, så kontakt os endeligt.

Ansøgning
Søg jobbet via linket: http://www.sv1.sysvikar.consendo.com/, oplys jobkode RIL28565
Det er kun muligt at søge jobbet via dette link. Ansøgninger på anden vis vil ikke komme i betragtning.
Har du spørgsmål vedrørende jobsøgning, kontakt os på 36 36 01 36 mandag til fredag i tidsrummet 08.30 til 15.30.

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApSKøbenhavn S2019-03-01T00:00:002019-04-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

2 Uddannede VVS montører

Warburg VVS v/Thomas Warburg

Hvidovre
Arbejdsopgaver: -alsidige vvsopgaver nybyggeri og ombygning. -rørarbejde Faglige- og personlige kvalifikationer: uddannet indenfor vvs blikkenslager erfaring indenfor området. Fleksibel mht. arbejdsopgaver, nybyggeri, ombygning og reparation Tale, l...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:23. marts 2019

Vvs-montør til Bygningsservice i Hvidovre Kommune

Center for Beskæftigelse

Hvidovre
Drift, Energi og Bygningsservice har travlt med drift af kommunens bygninger, og udvider derfor vores interne håndværkerkorps, Bygningsservice, med en vvs-montør. Vi søger en engageret og dygtige vvs-montør, som har lyst til at være med til at optim...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:10. april 2019

vvs'er asap !

FREELANCE HÅNDVÆRKERNE IVS

Hvidovre
vvs ere til byggeplads i Køge.Vi søger en dygtige og erfaren anlæg s vvs ere til projekt i Køge. Faglige kompetencer: Du er faglært vvs er og har praktisk erfaringDu er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverneDu er kvalitetsbevidst og sætt...
Indrykket:19. marts 2019
Udløbsdato:14. maj 2019

VVS/spjældmontør

VVS-INSTALLATØR LEON PETERSEN A/S

Ishøj
VVS-montør søges til ansættelse hurtigst muligt. p.g.a. vedvarende travlhed i vores VVS-afdeling søges hermed dygtig, stabil og præsentabel VVS spjældmontør til udførsel af almindelig forekommende VVS spjældopgaver hos private. Vi tilbyder: 1 fast a...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:23. marts 2019

VVS'er til Amager

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

København S
VVS er til renoveringsopgave på Amager Vores kunde, er et større byggefirma med bopæl i København, og ca. 80 ansatte. Kunden har opgaver i hele Storkøbenhavn, og laver alle former for, installationer, reparationer og servicebesøg i køkken, bryggers ...
Indrykket:1. marts 2019
Udløbsdato:12. april 2019