Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Waiter

Bybjerggaard Kro & Hotel seeks a fulltime waiter for hotel and conferencecenter. Job will require work in weekends. Our new employee must be able to ajust different situations which includes dishwashing and other kitchen related jobs. We offer a friendly atmosphere, good colleagues, board and a salary that matches qualifications. We prefer a waiter with experience, EU citizen and who speaks english.

The job reguires danish workpermit.

Apply for job on mail attached CV and photo.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330163900Phoenix-d4aa23cb12020-01-24T00:00:00Waiter

Bybjerggaard Kro & Hotel seeks a fulltime waiter for hotel and conferencecenter. Job will require work in weekends. Our new employee must be able to ajust different situations which includes dishwashing and other kitchen related jobs. We offer a friendly atmosphere, good colleagues, board and a salary that matches qualifications. We prefer a waiter with experience, EU citizen and who speaks english.

The job reguires danish workpermit.

Apply for job on mail attached CV and photo.

2020-02-17T20:50:43.607 Bybjerggaard Kro Hotel seeks a fulltime waiter for hotel and conferencecenter. Job will require work in weekends. Our new employee must be able to ajust different situations which includes dishwashing and other kitchen related jobs. We offer a friendly atmosphere, good colleagues, board and a salary that matches qualifications. We prefer a waiter with experience, EU citizen and who speaks english. The job reguires danish workpermit. Apply for job on mail attached CV and photo.11Jobnetd4aa23cb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-18T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHalsnæs3697673Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen11Sundbylillevej 423600FrederikssundDKDanmark0
Bybjerggaard@bybjerggaard.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000890003JobNet5104212510421210022-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4aa23cbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4aa23cbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4aa23cb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4aa23cb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/jobtitle/512307-83-1.jpgWaiter12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration363986219Birgit FrandsenBybjerggaard@bybjerggaard.comDKDanmarkDKDanmark330183537Tjener på fuldtid søges til Cafe & Brasserie KIK i HillerødRobot Smilende og udadvendt fuldtidstjener søges til Cafe Brasserie KiK Vi søger en tjener, som med talent og interesse for, at give vores gæster en eminent service, kan bidrage til, at drive vores Cafe Brasserie. Cafe KiK er en Cafe der arbejder med råvarer af bedste kvalitet. Du bliver en del af et stærkt team, som er ansvarlig for, at caf ens koncept efterleves og står til ansvar for, at gæsterne oplever samme høje kvalitet hver gang. Om dig Vi forestiller os, at du har erfaring fra restaurationsbranchen. Relevant uddannelse er ikke et krav. Det vigtigste er, at du formår, at indgå i et team og føre ambitionen ud i livet naturligvis med fokus på høj gæstetilfredshed. Du er udadvendt og samarbejdsvillig. Du er positiv af natur og dit gode humør smitter af på resten af teamet. Du arbejder effektivt og ansvarsbevidst og formår, at bevare overblikket og roen i stressede situationer. Vi tilbyder Dygtige og gode kolleger Et godt og sundt arbejdsmiljø Fleksible arbejdstider En travl og udfordrende hverdag Der er tale om en fuldtidsansættelse på 37 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer. Ansættelsesdato efter aftale. Sprog Du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau. Ansøgningsproces Er du vores nye fuldtids tjener så send din ansøgning med dertilhørende billede, CV og relevante bilag til: hillerod@cafekik.dk har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til, at kontakte Brian Knudsen på samme mailadresse.

Smilende og udadvendt fuldtidstjener søges til Cafe & Brasserie KiK

Vi søger en tjener, som med talent og interesse for, at give vores gæster en eminent service, kan bidrage til, at drive vores Cafe & Brasserie. Cafe KiK er en Cafe der arbejder med råvarer af bedste kvalitet. Du bliver en del af et stærkt team, som er ansvarlig for, at caféens koncept efterleves og står til ansvar for, at gæsterne oplever samme høje kvalitet hver gang.

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring fra restaurationsbranchen. Relevant uddannelse er ikke et krav. Det vigtigste er, at du formår, at indgå i et team og føre ambitionen ud i livet – naturligvis med fokus på høj gæstetilfredshed. Du er udadvendt og samarbejdsvillig. Du er positiv af natur og dit gode humør smitter af på resten af teamet. Du arbejder effektivt og ansvarsbevidst og formår, at bevare overblikket og roen i stressede situationer.

Vi tilbyder

  • Dygtige og gode kolleger
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • Fleksible arbejdstider
  • En travl og udfordrende hverdag 

Der er tale om en fuldtidsansættelse på 37 timer om ugen. 

Løn efter kvalifikationer. Ansættelsesdato efter aftale. 

Sprog

Du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau. 

Ansøgningsproces

Er du vores nye fuldtids tjener så send din ansøgning med dertilhørende billede, CV og relevante bilag til: hillerod@cafekik.dk har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til, at kontakte Brian Knudsen på samme mailadresse. 

KIK Hillerød ApSGørløse2020-02-18T00:00:002020-03-13T00:00:00
330183536Deltidstjenere søges til Cafe & Brasserie KIK i HillerødRobot Smilende og udadvendte deltidstjenere søges til Cafe Brasserie KiK Vi søger tjenere, som med talent og interesse for, at give vores gæster en eminent service, kan bidrage til, at drive vores Cafe Brasserie. Cafe KiK er en Cafe, som arbejder med råvarer af bedste kvalitet. Du bliver en del af et stærkt team, som er ansvarlig for, at caf ens koncept efterleves og står til ansvar for, at gæsterne oplever samme høje kvalitet hver gang. Om dig Vi forestiller os, at du har erfaring fra restaurationsbranchen. Relevant uddannelse er ikke et krav. Det vigtigste er, at du formår at indgå i et team og føre ambitionen ud i livet naturligvis med fokus på høj gæstetilfredshed. Du er udadvendt og samarbejdsvillig. Du er positiv af natur og dit gode humør smitter af på resten af teamet. Du arbejder effektivt og ansvarsbevidst og formår at bevare overblikket og roen i stressede situationer. Vi tilbyder Dygtige og gode kolleger Et godt og sundt arbejdsmiljø Fleksible arbejdstider En travl og udfordrende hverdag Der er tale om en deltidsansættelse på 15-20 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer. Ansættelsesdato efter aftale. Sprog Du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau. Ansøgningsproces Er du vores nye deltidstjener så send din ansøgning med dertilhørende billede, CV og relevante bilag til: hillerod@cafekik.dk har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Knudsen på samme mailadresse.

Smilende og udadvendte deltidstjenere søges til Cafe & Brasserie KiK

Vi søger tjenere, som med talent og interesse for, at give vores gæster en eminent service, kan bidrage til, at drive vores Cafe & Brasserie. Cafe KiK er en Cafe, som arbejder med råvarer af bedste kvalitet. Du bliver en del af et stærkt team, som er ansvarlig for, at caféens koncept efterleves og står til ansvar for, at gæsterne oplever samme høje kvalitet hver gang.

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring fra restaurationsbranchen. Relevant uddannelse er ikke et krav. Det vigtigste er, at du formår at indgå i et team og føre ambitionen ud i livet – naturligvis med fokus på høj gæstetilfredshed. Du er udadvendt og samarbejdsvillig. Du er positiv af natur og dit gode humør smitter af på resten af teamet. Du arbejder effektivt og ansvarsbevidst og formår at bevare overblikket og roen i stressede situationer.

Vi tilbyder

  • Dygtige og gode kolleger
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • Fleksible arbejdstider
  • En travl og udfordrende hverdag 

Der er tale om en deltidsansættelse på 15-20 timer om ugen. 

Løn efter kvalifikationer. Ansættelsesdato efter aftale. 

Sprog

Du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau. 

Ansøgningsproces

Er du vores nye deltidstjener så send din ansøgning med dertilhørende billede, CV og relevante bilag til: hillerod@cafekik.dk har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Knudsen på samme mailadresse. 

KIK Hillerød ApSGørløse2020-02-18T00:00:002020-03-14T00:00:00
330183496Restaurant krydderiet søger tjenereRobot I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse for alle sanser. Vores køkken er baseret på lokale traditioner. Glæden for mad og vores faglige engagement afspejles i hverdagens a la carte og de mange selskaber der afholdes hos os. Vi går helhjertet ind for at passe på hinanden og på det vi gør. Vores viljestyrke giver os overskud, og vores hverdage er præget af et passionert og humørfyldt team med plads til nye kolleger. Vi hører gerne fra studerende. Du skal have erfaring med a la carte og gerne selskabserfaring. Du er foran på point, hvis du har grundlæggende kendskab til vine, og en lyst til at bygge videre på denne. Du er flydende på dansk og engelsk. Restaurant krydderiet er medlem af HORESTA, så du er garanteret ordnede arbejdsforhold. Løn og pension efter overenskomst er en selvfølge hos os. Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt og senest marts. Køkkenchef Nicolas Nielsen modtager din ansøgning med cv på nicolas@hotelhillerod.dk.

I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse for alle sanser.

Vores køkken er baseret på lokale traditioner. Glæden for mad og vores faglige engagement afspejles i hverdagens a la carte og de mange selskaber der afholdes hos os.

Vi går helhjertet ind for at passe på hinanden og på det vi gør. Vores viljestyrke giver os overskud, og vores hverdage er præget af et passionert og humørfyldt team med plads til nye kolleger.

Vi hører gerne fra studerende.

Du skal have erfaring med a la carte og gerne selskabserfaring.

Du er foran på point, hvis du har grundlæggende kendskab til vine, og en lyst til at bygge videre på denne.

Du er flydende på dansk og engelsk.

Restaurant krydderiet er medlem af HORESTA, så du er garanteret ordnede arbejdsforhold.

Løn og pension efter overenskomst er en selvfølge hos os.

Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt og senest marts. 

Køkkenchef Nicolas Nielsen modtager din ansøgning med cv på nicolas@hotelhillerod.dk.

HOTEL HILLERØD A/SHillerød2020-02-18T00:00:002020-02-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjener på fuldtid søges til Cafe & Brasserie KIK i Hillerød

KIK Hillerød ApS

Gørløse
Smilende og udadvendt fuldtidstjener søges til Cafe Brasserie KiK Vi søger en tjener, som med talent og interesse for, at give vores gæster en eminent service, kan bidrage til, at drive vores Cafe Brasserie. Cafe KiK er en Cafe der arbejder med råva...
Indrykket:18. februar 2020

Deltidstjenere søges til Cafe & Brasserie KIK i Hillerød

KIK Hillerød ApS

Gørløse
Smilende og udadvendte deltidstjenere søges til Cafe Brasserie KiK Vi søger tjenere, som med talent og interesse for, at give vores gæster en eminent service, kan bidrage til, at drive vores Cafe Brasserie. Cafe KiK er en Cafe, som arbejder med råva...
Indrykket:18. februar 2020

Restaurant krydderiet søger tjenere

HOTEL HILLERØD A/S

Hillerød
I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse for alle sanser. Vores køkken er baseret på lokale traditioner. Glæden for mad og vores faglige engagement afspe...
Indrykket:18. februar 2020