Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Wavemaker Vi søger fremtidens Marketing Manager - er det DIG?

Description

Wavemaker er en af mediebranchens stærkeste på strategisk, analytisk og digital rådgivning, og vi bestræber os hele tiden på at bevare denne position. Til dette har vi brug for de største talenter og derfor søger vi lige nu spirende marketing praktikanter med ambitionerne i top til vores kontor på Amager.

Overbevis os om, at du skal være med på holdet, og at dét der med medier og marketing er lige noget for dig. Brænder du for strategisk og analytisk medierådgivning, eller digitale kommunikationsløsninger? Så skal vi yde vores til, at du får en grundig indføring i vores verden, og dermed det bedste afsæt for en karriere i marketing.

Et lærerigt praktikforløb 

Vi er ambitiøse på dine vegne, og vi anser dig for en ressource på lige fod med dine kolleger. Du kommer til at arbejde med rigtige opgaver for nogle af landets største brands og har du mod på det, får du også mulighed for at få ansvar for dele af vores kunders medieaktiviteter. Vi forventer, at du tør bevæge dig uden for din komfortzone, er nysgerrig og selvstændig i din tilgang til arbejdet.

Som marketingpraktikant tilknyttes du et kundetaem i Wavemaker, hvor vi arbejder med strategi, målsætninger, medieplanlægning og eksekvering. Du vil være med fra vi modtager et kundebrief, til udarbejdelse af mediestrategi hvilket involverer intern briefing på tværs af mediekanaler, til booking af kampagner, monitorering samt evaluering.

For at kunne arbejde med mediestrategi og kunne eksekvere på disse, handler en del af jobbet om at sætte sig ind i nye systemer, mediemarkedet, forbrugertrends samt kundens behov og ambitioner, og det forventes at du nysgerrigt og selvstændigt tilgår opgaver, for at finde frem til viden og nye løsninger. Af videnskilder har vi adgang til en enorm mængde data gennem diverse systemer, vi har gode mediekontakter og masser af dygtige kollegaer, som du forventes at gøre brug af og bidrage til i planlægningsprocessen.

Du får en alsidig hverdag, med en bred palette af opgaver, og med tiden få mulighed for, at sætte dit fingeraftryk på det indholdsmæssige i dine arbejdsopgaver.

Hvem er du?

Vi er åbne overfor mange baggrunde og spidskompetencer, men ideelt set er du:

 • I gang med en relevant videregående uddannelse
 • Ambitiøs, nysgerrig og faglig stærk
 • Innovativ og kan tænke ud af boksen
 • Struktureret og har analytisk forståelse
 • Selvstændig og kan prioritere arbejdsopgaverne
 • Ansøgningsfrist og tiltrædelse

  Send din ansøgning, samt relevante papirer hurtigst muligt. Vi modtager kun ansøgninger via Jobvite. Praktikforløbet er ulønnet, og starter i januar 2021. Vi er fleksible med længde, men du skal minimum stå til rådighed i 4 måneder. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Business Operations Director Gitte Lorentzen

  Læs mere om Wavemaker på eller 


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.