Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Web Developer

Har du lyst til at tage lead på den tekniske udvikling og drift af Lunar.app på tværs af landegrænser? Vil du gerne have ansvaret for at vores website er og forbliver en toptunet salgskanal?? Kan du se dig selv som en del af maskineriet i Lunar, og vigtigst af alt - bygge en bank fra bunden?

Har du mod på at udvikle dine færdigheder med Gatsby og React som byggesten samt at integrere med vores backend API’er for at udstille dynamisk indhold på vore website?

Så skal du da med på teamet, som vores nye Web Developer!

Lidt om dig 

Som person har du nemt ved at tage ansvar og følge en opgave fra start helt over målstregen. Du er en stærk kommunikatør, og trives med at arbejde i teams, hvor i sammen skal finde frem til den bedste løsning.

Du har lyst til og erfaring med at skabe og udvikle websites - og har både det taktiske overblik og ikke noget imod at være hands-on. Du har mod på at vurdere, scope og implementere nye initiativer på vores website. Derudover drømmer du om at være med til at udbygge sitet sammen med vores topseje marketingteam, så det tiltrækker endnu flere besøgende og konverterer flere brugere til nye signups. I din rygsæk Har du muligvis erfaring med at arbejde med full funnel tracking, som giver indsigter på tværs af paid ads, website, app stores og in-app events? 

Opgaverne

Som vores nye Web Developer kommer du til at sidde tæt sammen med både kolleger fra Tech og marketing. Din primære opgave bliver at være med til at udbygge websitet med nyt indhold og funktionalitet samt være med til at tage websitet til næste niveau som acquisition kanal.

 • Være ansvarlig for drift og optimering af websitet
 • Opsætning af tracking i eksempelvis Google Analytics, Google Tag Manager og Appsflyer.
 • Sikre at content creators nemt og hurtigt kan lægge indhold op via vore Headless CMS, Prismic.
 • Udvikle nye elementer og moduler til vores React+Gatsby-baserede website - her vil der selvfølgelig være masser af sparring at hente fra vores dygtige kollegaer i marketing, UX, design og tech! 
 • Optimering af pagespeed og arbejde med teknisk SEO
 • Du skal helt sikkert ansøge, hvis du:

 • Har 3-5 års erfaring inden for området, og selvfølgelig en gigantisk passion for webudvikling. 
 • Har arbejdet med React, Gatsby, AWS, mm.
 • Har forståelse for hvad der er god UX - måske du endda har erfaring med Figma, Photoshop eller lignende.
 • Vil være med til at udvikle innovative løsninger, der sætter nye standarder for brugeroplevelsen og engagementet. 
 • Det vigtigste er ikke at du er ekspert i alle tingene herover, men at du har masser af gåpåmod, er nysgerrig og interesseret i lære nye tools, som kan være med til at skabe kick-ass resultater. 

  Mission: Bygge Nordens nye digitale bank! 

  Lunar tror på, at verden har brug for nye banker - altså stadig et sted, hvor du kan låne penge og få betalt dine regninger, men på en meget nemmere måde. Med en banklicens i ryggen fra 2019, er vi derfor gået i gang med at bygge netop det. I stedet for at være bygget på legacy-systemer og tunge forretningsgange, vil vi tilbyde en fuld digital forretningsmodel, hvor vores mål er at skabe en lavere cost-base og en mere lean struktur.

  What’s in it for you?

 • Du bliver en del af en iværksættervirksomhed, som oser af drive, og som har en fantastisk holdånd. Sammen har vi allerede opnået flotte resultater, og vi er slet ikke færdige endnu. Der er kun én vej - og det er op! Du får fingrene ned i mange forskellige ting, og vi tester hele tiden nyt af.
 • Faglig sparring med knalddygtige kollegaer og gode udviklingsmuligheder.
 • Uformel tone, masser af grin og højt til loftet.
 • Vi går op i, at vores medarbejdere har det godt. Vi har en super lækker kantineordning, snacks to die for, fredagsbarer, samt yoga og meditation på kontoret, padelturneringer, cykelklub og meget mere. 
 • Vil du gerne med på holdet?

  Er du klar på at blive en del af en organisation, hvor der er fart på, hvor armbevægelserne godt må være store, og hvor du glæder dig til at møde ind? 

  Så send os en ansøgning her. Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet vores nye kollega. 

  Vi ser frem til at høre fra dig


  ellerDownload

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.