Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Webshophaj til Danmarks stærkeste mediehus

Ønsker du at være en del af en virksomhed, der er i rivende vækst? Hvis dit svar er JA! Så er du måske vores nye kollega. Søgemedier søger i øjeblikket en webshopudvikler som brænder for e-handel og kan rådgive og supportere vores webshopkunder.

Som udvikler hos Søgemedier vil du blive en del af vores webafdeling, som består af grafiske designere, front-end og back-end udviklere. Vi sørger for, at vores kunder får en optimeret webshop, som er tidssvarende og imødekommer de ønsker og krav, som kunderne måtte have. Vi har et stærkt team, hvor din fornemmeste opgave bliver at udvikle på vores kunders webshop løsninger samt supportere vores eksisterende kunder med mindre udviklingsopgaver til deres webshops. Der kan forekomme arbejdsopgaver, hvor du vil skulle kommunikere og formidle arbejdsopgaver til eksterne partnere og udviklere.

Hvem er du?

  • Du har nogle års erfaring inden for webshopudvikling
  • Du er serviceminded og er god til at formulere dig mundtligt og skriftlig på dansk og engelsk
  • Du er en stærk koordinator, som er nysgerrig og interesseret i udvikling
  • Du arbejder selvstændigt
  • Du har arbejdet med enten Magento, Shopify eller Woocommerce
  • Du har kendskab og gerne erfaring med følgende; PHP OOP, PHP, HTML, JS, CSS, jQuery, MySQL, Bootstrap

Da vi er i rivende vækst og oplever en stigende efterspørgsel på vores webshopløsninger er det vigtigt, at du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der altid er nok at lave og en god uformel stemning i afdelingen.

HVEM ER VI?

Du vil blive en del af et dygtigt team af grafikere og webudviklere, som deler en fælles interesse for optimere og højne kvaliteten i web-afdelingen. I afdelingen arbejdes der seriøst og koncentreret samtidig med, at der er plads til latter og grin. Hos os, er der ikke langt fra idé til handling, hvor ”frihed under ansvar” og ”kvalitet” er nøgleord, som kendetegner vores arbejde. I pauserne kan du finde hele afdelingen omkring vores bordtennisbord, hvor virksomheden går sammen om et spil ”rundt om bordet”.

Søgemedier A/S er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant arbejder på at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Vores ca. 200 kollegaer er fordelt rundt i landet, blandt andet på vores hovedkontor i Aarhus og vores kontor i København.

Der er tale om en fuldtidsstilling. VI afholder løbende samtaler indtil vi har fundet den rette kandidat til stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.