Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Webside udvikler til salg af pyrolyseudstyr og andre grønne løsninger

Vores virksomhed arbejder indenfor salg af Pyrolyseanlæg og Varmevekslere til store specialiserede virksomheder eller offentlige institutioner.

I den forbindelse mangler vi en medarbejder som

Københavnsområdet ( kontor i Hørsholm og nord for Holbæk )

Beskrivelse:

Vi arbejder nu med design, udvikling og produktion af nyskabende og miljøvenlige affaldsløsninger. Vi henvender os til virksomheder og offentlige virksomheder, der satser aktivt på grøn forarbejdning / forbedring via Varmevekslere og pyrolyse og har arbejdet sammen med virksomheder og kommuner i længere tid.

Vi ønsker vækst hos Savecost, derfor bliver du en del af et nyt ungt team som netop har startet en rejse mod nye mål og projekter og arbejder ud fra nogle af de principper der har skaleret nogen af verdens mest succesfulde startups. Du vil derfor sidde i et marketing miljø med SEO, webdesign og digital innovation.

Vi søger en eller flere medarbejdere/praktikanter, som kan bistå os med vores content output på sociale medier og i forbindelse med lancering af ny dynamisk hjemmeside. Praktikforløbet kan være en blanding af varetagelse af egne projekter samt teamprojekter og iværksætning af egne projekter, efter kompetence.

Vi forestiller os at praktikforløbet kan indeholde følgende opgaver:

- Webside udvikling

- Visuel Produktion

- Design

- SoMe Management

Kompetencer der kunne være relevante:

- Grammatiske egenskaber, flair for at skrive

- Adobepakken (Photoshop, Premiere, Lightroom, Illustrator)

- Videoproduktion

- Fotografi

- Wordpress

- Bitrix eller CRM kendskab

Andre kompetencer:

- Et plus, hvis man har forståelse for B2B.

- Kan arbejde selvstændigt og kommunikere tværfagligt mellem kollegaer, når der er travlt.

- Teknisk forståelse og interesse for grønne løsninger

Profil:

Du er i gang med en relevant uddannelse og har erfaring med projekter fra lign. opgaver, på studie eller arbejde og har en finger på pulsen ift. nyeste trends og tendenser. Det er vigtigt at du er selvkørende og kan trives i et dynamisk arbejdsmiljø.

Du vil sparre med ledelsen og vores partnere på kontoret eller via Bitrix CRM systemet, så det er jer der sikrer, at Savecost online univers, webside og digitale tilstedeværelse er appellerende og dynamisk.

Vi vil i forbindelse med ansættelsesprocessen gerne se relevante projekter du har udfærdiget, som kan understøtter en eller flere at de nævnte kompetencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.