Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Websupporter

REKLAME- OG WEBBUREAUET ADVICER SØGER:

Websupporter

 

Ønsker du at være en del af en virksomhed, der er i rivende vækst? Hvis dit svar er JA! Så er du måske vores nye kollega. ADVICER søger i øjeblikket en websupporter med opstart hurtigst muligt til vores webafdeling. 

Din profil

Som websupporter hos ADVICER bliver du en del af vores webafdeling, hvor man som supporter arbejder tæt sammen med vores Web manager, designere, frontend-udviklere samt medierådgivere. Vi sørger for, at vores kunder får en optimeret hjemmeside, som er tidssvarende og imødekommer de ønsker og krav, kunderne har.

Vi har et stærkt team, hvor din fornemmeste opgave som supporter bliver at supportere vores eksisterende kunder med rettelser til deres hjemmesider og relaterede webløsninger. Du vil ligeledes supportere teamet med opgaver inden for opbygning af hjemmesider, udvikling og optimering af vores webløsninger samt lancering af disse. 

Du kan formentlig genkende dig selv i de fleste af nedenstående punkter

  • Du er serviceminded og er god til at formulere dig på dansk og engelsk mundtligt og skriftligt til mange forskellige kundetyper.

  • Du arbejder struktureret og kan håndtere mange bolde i luften.

  • Du har kendskab til og kan arbejde i WordPress.

  • Du har erfaring med HTML/CSS.

  • Du har kendskab til PHP, DNS og e-mail opsætning.

  • Det er en fordel, hvis du tidligere har erfaring med telefonisk kundeservice. 

ADVICER og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store.

Hos ADVICER bliver du en del af et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website-produktion og marketing automation. Opgaverne er derfor både varierede, udfordrende og spændende. Opgaverne kommer via vores eget opsøgende salg og gennem samarbejder internt i Mediehusene Midtjylland, hvor medierådgiverne i mediehusene er vigtige partnere. 

Arbejdssted: Østergade 21, 7400 Herning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Head of Production Louise S. Pallesen på telefon 96 26 25 84 louise@advicer.dk  eller Kommerciel direktør Kim Sangild på mobil 40 21 66 61 kim@advicer.dk  

Ansøgning

I din ansøgning hører vi gerne om, hvilke tidligere lignende stillinger du har været ansat som. CV og ansøgning sendes til chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk  

Ansøgningsfrist:

Torsdag 22. april 2021. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. 

Mediehusene Midtjylland er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har cirka 200 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse.

Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.