Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Webto søger Webudvikler Webudvikler - PHP Udvikler med frameworks erfaring

Vil du arbejde for et webbureau med fuld fart på? Hos Webto har vi specialiseret os i TYPO3, Magento og open source PHP-udvikling. Vi har rigtig meget at lave, og derfor søger vi en erfaren og passioneret webudvikler, som har erfaring med PHP. Som PHP Udvikler bliver du en del af et team med andre in-house udviklere, som du vil være i tæt samarbejde med.  

Om stillingen  

Du vil få ansvaret for din egen portefølje af kunder. Projekterne kan variere meget alt efter kundernes behov. Der vil være større projekter, hvor du vil strukturere opgaverne med dine kollegaer, samt projekter hvor du er den primære kontakt for kunden. Du kommer derfor til at være i løbende dialog med kunderne, så det er vigtigt at du er serviceminded og har mod på at møde kunderne med et smil på læben.  

Det er vigtigt at du har dokumenteret erfaring med:  

  • PHP Udvikling 
  • Frameworks – MVC 
  • GIT 

Vi leder efter en selvstændig, dygtig og struktureret kollega, som sætter kundeservicen højt. Det er et krav, at du har en relevant uddannelse som webudvikler, datamatiker eller lign.  

Vi tilbyder  

Som webudvikler hos Webto bliver du, som sagt, en del af et passioneret og tværfagligt team af PHP-Udviklere, designere, marketingspecialister og UX’ere som nyder at sparre- og inspirere hinanden. Du bliver en vigtig del af en virksomhed i rivende vækst, som giver dig stort ansvar og frie hænder til at udvikle større projekter og føre dine idéer ud i livet.  

Det er desuden vigtigt for os at vi altid søger at specialisere os og følge med i de nyeste trends. Vi tilbyder dig derfor mulighed for at deltage i webinarer og konferencer, som kan hjælpe dig i dit arbejde.  

Hvem er vi? 

Webto har siden 2012 udviklet digitale webløsninger fra hovedsædet på Sverigesvej 16 i Slagelse. Teamet består af 8 digitale eksperter, som hver især bidrager til et tværfagligt samarbejde inden for webudvikling, hosting og digital markedsføring.   

Ansættelsesprocessen  

Er du interesseret i jobbet, så send en mail med ansøgning og CV til info@webto.dk.  

Har du nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte direktør Kenneth Nielsen på telefon 71 99 48 40 eller e-mail kenneth@webto.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.