Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Webudvikler der vil skabe værdi

Vi søger dig, der lige som os, har stor interesse i det digitale forretningsområde, og som har et ambitiøst mål om at udvikle københavnernes foretrukne site for informationer og aktiviteter.

Med dit engagement og din tekniske indsigt vil du stå for at udvikle vores websites, sammen med dine nærmeste kollegaer som tæller vores dygtige IT-udvikler og IT-chef. Din stilling er nyoprettet og du vil derfor have stor indflydelse på din hverdag. Dog har vi sammen det mål om at udvikle vores unge website til at blive københavnernes foretrukne site for informationer og aktiviteter.

Din tekniske profil kan se ud på mange måder, men et dybdegående kendskab til Wordpress og stærke kompetencer i PHP, CSS og JavaScrips samt erfaring med et eller flere frameworks (Bootstrap, jQuery, React, Angular el. lign.) er et krav. Du vil indgå i team med ledelse, salg og redaktion om udvikling og nytænkning af websites, så skulle du have flair for at designe pæne brugerflader der optimerer læseroplevelsen, er der også rig mulighed for at leve dine UX ambitioner ud.

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i et mediehus med en uformel tone, hvor du hver dag vil gøre en mærkbar forskel for dine kolleger og vores mange læsere. Vi er en del af North Media A/S koncernen, og bl.a. derfor kan vi tilbyde en fordelagtig pensionsordning, sundhedsforsikring og i det hele taget gode og ordnede personaleforhold.

Du vil blive ansat i Hovedstadens Mediehus, som udgiver otte lokalaviser og Erhverv København med et samlet oplag på ca. 300.000 aviser hver uge. Herudover en række digitale medier alt sammen med udgangspunkt i hovedstaden. 

Vil du høre mere om hvordan din nye hverdag i Hovedstadens Mediehus ser ud, så kontakt Carsten Harder, som vil blive din nye IT-chef, på telefon 20 73 34 36 eller mail cha@minby.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi og møde Carsten og resten af teamet til en kop kaffe – vi holder til i Codanhus med den mest fantastiske udsigt over København.

Send os din ansøgning via knappen ”Send ansøgning” og fortæl kort om dig selv og hvorfor jobbet er noget for dig. Vi behandler ansøgninger løbende, hvorfor vi håber, at du vil ansøge hurtigst muligt.

Læs mere om vores spændende virksomhed på vores ansøgersite: https://hovedstadensmediehus.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Webudvikler til Bodylab

Bodylab ApS

Nordhavn
Er du vores nye webudvikler? Vi har lige pakket din kontorstol ud og gjort dit skrivebord klart på vores kontor i København. Når vi skriver vi , mener vi det bogstaveligt. Bodylab er en holdsport. Tænker du mobile før desktop? Får du gåsehud, når du...
Indrykket:27. maj 2020