Week-end hjælp til Drivhusbutik

Week-end hjælp M/K søges til Drivhusbutik

Gartneri Toftegaard’s Drivhusbutik søger butiksmedhjælp til week-end arbejde hver week-end i april og maj i sæson 2018.

Har du grønne fingre eller erfaring med gartneri? Har du passion og interesse for økologi, tomater, chili & krydderurter? Har du butikserfaring og lyst til at give en god kundeoplevelse? Er du serviceminded, smilende og udadvendt og motiveres du af at give god rådgivning? Er du mødestabil og fleksibel?

Så overvej om du har lyst til at hjælpe os hver week-end i en kortere periode med at give vore kunder imødekommende og kvalitetsbevidst rådgivning ved kassen og samtidig blive en del af et fantastisk team, der hele sæsonen giver gartneriets kunder betjening udover det sædvanlige.

Dine opgaver:

Som vores nye kollega får du til opgave at betjene vore kunder ved kassen. Du vil også skulle hjælpe til med at nurse planter, holde butikken pæn og ryddelig, hjælpe med vareopfyldning og diverse andre forefaldende opgaver.

Vi tilbyder:

Et sundt kollegialt fællesskab på et smukt sted med højt til loftet i mere end én forstand. Flere vagter hvis du har lyst og tid ??

Start 1. april.

Skriv til os!

Om Gartneri Toftegaard.

Gartneriet sælger planter til private og vi producerer selv størstedelen
af planterne på gartneriet i Vedskølle syd for Køge.

3500 m2 drivhuse har siden 1996 været rammen om Gartneri Toftegaards produktion. Hovedparten af vores salg sker direkte fra vores drivhuse, hvor en stor gårdbutik inde i drivhuset er hjertet i vores produktion. Vi åbner i foråret, hvor det store plantesalg går i gang. Vi beskæftiger os med planter til den spiselige have og har et stort udvalg inden for tomater, chilier, krydderurter og meget andet. Senere på året har vi smagninger af frugterne, hvor folk virkelig oplever vores brede sortiment.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her