Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Weekend Chauffør

Hej

Vi står og mangler en chauffør til weekenderne.

Vagterne vil være lørdag og søndage.

Bilen er en caddy som har palds til en kørestol om bageved.

lyder det som noget for dig, må du meget gerne sende en mail med din ansøgning og husk at "mørke" mailen med weekend.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330017943Phoenix-e1e73fcc12019-06-03T00:00:00Weekend Chauffør

Hej

Vi står og mangler en chauffør til weekenderne.

Vagterne vil være lørdag og søndage.

Bilen er en caddy som har palds til en kørestol om bageved.

lyder det som noget for dig, må du meget gerne sende en mail med din ansøgning og husk at "mørke" mailen med weekend.

 

2019-07-02T00:51:36.440 Hej Vi står og mangler en chauffør til weekenderne. Vagterne vil være lørdag og søndage. Bilen er en caddy som har palds til en kørestol om bageved. lyder det som noget for dig, må du meget gerne sende en mail med din ansøgning og husk at mørke mailen med weekend.11jobnete1e73fcc100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGlostrupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslundEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3521313DPT FLEXTRANSPORT ApS11Hovedvejen 2062600GlostrupDKDanmark0sa@dptflex.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent755101JobNet4984071498407110006-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1e73fcchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1e73fcchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1e73fcc&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1e73fcc&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonWeekend Chauffør1Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik361712253salim alsaadisa@dptflex.dkDKDanmarkDKDanmark330123557Kørekort B chauffør til distribution/express kørselRobot Søger 2 stabile chauffører til distribution og express kørsel på Sjælland Arbejdet består af læsning af bil, udkørsel af paller pakker til private kunder og erhvervskunder samt butiks afhentninger. Arbejderstiden kan variere fra kl. 07:00-16:00, ca. 35-40 timer pr. uge. Mulighed for fultid og deltid. Kørsel er udført til GLS Express i Høje Taastrup. Krav: Møde stabil flexibel chauffør uddanelsebevis positiv indstillet ansvarsbevist kan arbejde selvstændig Vi sætter pris på at du er effektiv, imødekommende, punktlig og kan fungere godt både selvstændigt og i samarbejde med kollegaerne. Det er et krav at du kan formulere dig på dansk Kørekort: B(Almindelig bil) Du skal have et Varebilschaufføruddannelsesbevis (VUB bevis)!

Søger 2 stabile chauffører til distribution og express kørsel på Sjælland

 

Arbejdet består af læsning af bil, udkørsel af paller/pakker til private kunder og erhvervskunder samt butiks afhentninger.

Arbejderstiden kan variere fra kl. 07:00-16:00, ca. 35-40 timer pr. uge. Mulighed for fultid og deltid.

Kørsel er udført til GLS Express i Høje Taastrup.  

Krav:

Møde stabil 

flexibel 

chauffør uddanelsebevis 

positiv indstillet 

ansvarsbevist 

kan arbejde selvstændig 

 Vi sætter pris på at du er effektiv, imødekommende, punktlig og kan fungere godt både selvstændigt og i samarbejde med kollegaerne.

Det er et krav at du kan formulere dig på dansk

Kørekort:

B(Almindelig bil)

Du skal have et Varebilschaufføruddannelsesbevis (VUB – bevis)!

MVN IVSGlostrup2019-12-12T00:00:002020-01-06T00:00:00
330139232Snerydning og glatførebekæmpelse i GLOSTRUPRobot Vi søger nye chauffører til vores virksomhed som er i rivende udvikling. Vi søger pt. 4 chauffører der skal betjene en traktor. Der bliver stillet splinternye traktor til rådighed for jer det er derfor meget vigtigt, at du er ansvarsbevidst. Arbejdsforventning: - Du vil være på standby rådighed for os fra 14 oktober til og med 14 April. Det er arbejdssæsonen for snerydning. Du vil højst sandsynligt blive kaldt ud til arbejde i højsæonen Nov-Feb. - Du vil blive tildelt en arbejdstelefon. Når den ringer skal man være ude ved starts-pladsen ude ved Glostrup - Arbejdstiderne udkalende vil primært være mellem 19.00 til 04.00. Det kan forekomme, at man bliver kaldt ud om morgenen også. Det er derfor vigtigt, at man er klar og parat så snart telefonen ringer. - Kørselsruten er i Glostrup. Det er derfor foretrukket, at man bor i omegnen (dog ikke et krav) - Vi bekæmper sne og salter vejene i en traktor. Det er derfor et plus hvis du har erfaring (dog ikke et krav) - Timelønnen starter fra 170,- i timen, og stiger gradvist. - Arbejdstimerne kan variere mellem deltid fulditd alt afhæning af hvor mange udkald der er i denne sæson. Krav for at søge denne stilling: - At du har haft kørekort i minimum 3 år - At du behersker det danske sprog - At du er flexsibel med arbejdstiden - At du er samarbejdsvillig og imødekommende - At du bor på Sjælland - At du er klar og parat så snart telefonen ringer. Send dit CV og ansøgningVirker dette interessant? Så send os dit CV og en ansøgning til info@orstad.dk med overskriften: Snerydning og glatførebekæmpelse i GLOSTRUP Så vender vi straks tilbage til de kandidater vi behøver. Vi ansætter løbende, og ønsker gerne jeres ansøgning hurtigst muligt.

Vi søger nye chauffører til vores virksomhed som er i rivende udvikling.

Vi søger pt. 4 chauffører der skal betjene en traktor.

Der bliver stillet splinternye traktor til rådighed for jer det er derfor meget vigtigt, at du er ansvarsbevidst.

 

Arbejdsforventning: 

- Du vil være på standby/rådighed for os fra 14 oktober til og med 14 April. 
Det er arbejdssæsonen for snerydning. Du vil højst sandsynligt blive kaldt ud til arbejde i højsæonen Nov-Feb.

 - Du vil blive tildelt en arbejdstelefon. Når den ringer skal man være ude ved starts-pladsen ude ved Glostrup

 - Arbejdstiderne/udkalende vil primært være mellem 19.00 til 04.00. Det kan forekomme, at man bliver kaldt ud om morgenen også. Det er derfor vigtigt, at man er klar og parat så snart telefonen ringer. 

 - Kørselsruten er i Glostrup. Det er derfor foretrukket, at man bor i omegnen (dog ikke et krav)

 - Vi bekæmper sne og salter vejene i en traktor. Det er derfor et plus hvis du har erfaring (dog ikke et krav)

 - Timelønnen starter fra 170,- i timen, og stiger gradvist.

 - Arbejdstimerne kan variere mellem deltid/fulditd alt afhæning af hvor mange udkald der er i denne sæson.

 

Krav for at søge denne stilling:

- At du har haft kørekort i minimum 3 år

- At du behersker det danske sprog

- At du er flexsibel med arbejdstiden

- At du er samarbejdsvillig og imødekommende

- At du bor på Sjælland 

- At du er klar og parat så snart telefonen ringer.

 

Send dit CV og ansøgning
Virker dette interessant? 
Så send os dit CV og en ansøgning til info@orstad.dk med overskriften: "Snerydning og glatførebekæmpelse i GLOSTRUP"

Så vender vi straks tilbage til de kandidater vi behøver. Vi ansætter løbende, og ønsker gerne jeres ansøgning hurtigst muligt. 

Ramo Investment Group ApSGlostrup2019-12-12T00:00:002020-02-04T00:00:00
330140143Selvstyrende Chauffør, både forvogn og Trækker+TrailerRobot Vi søger en servicemindet, selvstyrende kollega, til at indgå i vores eksisterende hold af chauffører. Som chauffør hos os skal du: Kunne tænke selvstændig, du er ofte hos kunderne hvor der ikke er personale til stede, så du skal kunne løse udfordringerne selv. Kunne give den en ekstra skalle for at få tingene til at gå op i en højere enhed. Være fleksibel, og være indstillet på at hjælpe dine kollegaer, vi løfter i flok. Vi tilbyder tilgengæld ansættelse i en mellemstor virksomhed, med en uformel tone, hvor der ikke er længere end en armlængde til din nærmeste leder. Vi tilbyder grundig oplæring, hvor det vigtigste for os er indstilling, og viljen til at lære. Vi tilbyder generelt et godt arbejdsmiljø, som du selv er med til at definere i stor omfang. Vores kørsel forgår hos et af Danmarks Største dagligvarer firmaer, Der er forskellige vagter tilgængelig, men som hovedregel starter vores kørsel fra kl 2400, så du skal kunne trives med at arbejde om natten og eller møde tidligt.

Vi søger en servicemindet, selvstyrende kollega, til at indgå i vores eksisterende hold af chauffører.

Som chauffør hos os skal du:

 • Kunne tænke selvstændig, du er ofte hos kunderne hvor der ikke er personale til stede, så du skal kunne løse udfordringerne selv.
 • Kunne give den en ekstra skalle for at få tingene til at gå op i en højere enhed.
 • Være fleksibel, og være indstillet på at hjælpe dine kollegaer, vi løfter i flok.

Vi tilbyder tilgengæld ansættelse i en mellemstor virksomhed, med en uformel tone, hvor der ikke er længere end en armlængde til din nærmeste leder.

Vi tilbyder grundig oplæring, hvor det vigtigste for os er indstilling, og viljen til at lære.

Vi tilbyder generelt et godt arbejdsmiljø, som du selv er med til at definere i stor omfang.

Vores kørsel forgår hos et af Danmarks Største dagligvarer firmaer, Der er forskellige vagter tilgængelig, men som hovedregel starter vores kørsel fra kl 2400, så du skal kunne trives med at arbejde om natten og eller møde tidligt.

Mahin TransportBrøndby2019-12-12T00:00:002019-12-16T00:00:00
330110692Chauffører til transport i Jylland og FynBasic Beskrivelse: Arbejdet omhandler transport af hårde hvidevarer og møbler, alt fra blomster til sofaer. Leveringen er en kantstenslevering. Man vil som udgangspunkt køre en rute så tæt på egen bopæl som muligt. Arbejdstiderne er ikke ens, idet der køres forskellige ruter dagligt, dog afhænger arbejdstiden af chaufførens arbejdsindsats. Mødetiden er primært kl. 6.15. Krav: Fleksibel Mødestabil Kørekort Chaufførbevis (VIGTIGT) Ansvarsbevidst Robust Positiv indstilling kan beherske enten arabisk tyrkisk kurdisk Mellem 18-45 år Tiltrædelse: Hurtigst muligt!! Løn: Efter aftale.

Beskrivelse:

Arbejdet omhandler transport af hårde hvidevarer og møbler, alt fra blomster til sofaer. Leveringen er en kantstenslevering. Man vil som udgangspunkt køre en rute så tæt på egen bopæl som muligt. Arbejdstiderne er ikke ens, idet der køres forskellige ruter dagligt, dog afhænger arbejdstiden af chaufførens arbejdsindsats. Mødetiden er primært kl. 6.15.

Krav:

 • Fleksibel 
 • Mødestabil 
 • Kørekort 
 • Chaufførbevis (VIGTIGT)
 • Ansvarsbevidst 
 • Robust
 • Positiv indstilling
 • kan beherske enten arabisk/tyrkisk/kurdisk
 • Mellem 18-45 år

  

Tiltrædelse: 

Hurtigst muligt!!

Løn: 

Efter aftale.

 

4XH IVSSøborg2019-10-23T00:00:002019-12-15T00:00:00
330110787Chauffører søges til budkørselRobot Vi søger hurtigst muligt 3 chauffører til kørsel med udlejningsprodukter i Hovedstadsområdet. Vi forventer, at du: er mødestabil er fleksibel er fysisk robust taler og skriver dansk eller engelsk har kørekort B har VUB eller er villig til at tage det staffeattest skal forevises Mødetiden er mandag til fredag ml. 7.00-17.00 Send kort ansøgning og CV til pernille@pstransport.dk

Vi søger hurtigst muligt 3 chauffører til kørsel med udlejningsprodukter i Hovedstadsområdet.

Vi forventer, at du:

 • er mødestabil
 • er fleksibel
 • er fysisk robust
 • taler og skriver dansk eller engelsk
 • har kørekort B
 • har VUB eller er villig til at tage det
 • staffeattest skal forevises

Mødetiden er mandag til fredag ml. 7.00-17.00

Send kort ansøgning og CV til pernille@pstransport.dk

P & S TRANSPORT ApSIshøj2019-12-12T00:00:002019-12-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kørekort B chauffør til distribution/express kørsel

MVN IVS

Glostrup
Søger 2 stabile chauffører til distribution og express kørsel på Sjælland Arbejdet består af læsning af bil, udkørsel af paller pakker til private kunder og erhvervskunder samt butiks afhentninger. Arbejderstiden kan variere fra kl. 07:00-16:00, ca....
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:6. januar 2020

Snerydning og glatførebekæmpelse i GLOSTRUP

Ramo Investment Group ApS

Glostrup
Vi søger nye chauffører til vores virksomhed som er i rivende udvikling. Vi søger pt. 4 chauffører der skal betjene en traktor. Der bliver stillet splinternye traktor til rådighed for jer det er derfor meget vigtigt, at du er ansvarsbevidst. Arbejds...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:4. februar 2020

Selvstyrende Chauffør, både forvogn og Trækker+Trailer

Mahin Transport

Brøndby
Vi søger en servicemindet, selvstyrende kollega, til at indgå i vores eksisterende hold af chauffører. Som chauffør hos os skal du: Kunne tænke selvstændig, du er ofte hos kunderne hvor der ikke er personale til stede, så du skal kunne løse udfordri...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:16. december 2019

Chauffører til transport i Jylland og Fyn

4XH IVS

Søborg
Beskrivelse: Arbejdet omhandler transport af hårde hvidevarer og møbler, alt fra blomster til sofaer. Leveringen er en kantstenslevering. Man vil som udgangspunkt køre en rute så tæt på egen bopæl som muligt. Arbejdstiderne er ikke ens, idet der kør...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:15. december 2019

Chauffører søges til budkørsel

P & S TRANSPORT ApS

Ishøj
Vi søger hurtigst muligt 3 chauffører til kørsel med udlejningsprodukter i Hovedstadsområdet. Vi forventer, at du: er mødestabil er fleksibel er fysisk robust taler og skriver dansk eller engelsk har kørekort B har VUB eller er villig til at tage de...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:16. december 2019