Weekendafløsere over 18 år

Kunne du tænke dig at være weekendafløser i af en af verdens største laboratorievirksomheder, der er med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed? - så har vi jobbet til dig!

Jobbeskrivelse

Vi søger medarbejdere, til weekendafløsning hver anden uge og til afløsning i ferieperioder og på helligdage. Du bliver en del af et team, bestående af dygtige og engagerede laboranter og laboratorieassistenter, hvor du bl.a. kommer til at hjælpe til i laboratoriet, med klargøring af prøvemateriale og forefaldende opgaver.

Det er vigtigt at du evner at tilegne dig ny viden effektivt og kan lide at have indflydelse på, at prøverne kommer godt og effektivt videre i laboratoriet til videre analyse. Det er ikke et krav at du tidligere har arbejdet på et laboratorium, da der vil finde oplæring sted.

Kvalifikationer

  • Du er stabil i dit fremmøde og i din arbejdsindsats
  • Du kan lide at lære nyt
  • Du har ordenssans, er omhyggelig og arbejder systematisk
  • Du har flair for IT systemer
  • Du har en fleksibel og positiv tilgang til tingene
  • Du har gode samarbejdsevner
  • Du skal være fyldt 18 år

Yderligere oplysninger

Arbejdstider:
Du har weekendvagt hver 2. weekend lørdag, hvor dine arbejdstider typisk ligger i tidsrummet mellem kl. 06.00-16.00.
I ferieperioder fungerer du som ferieafløser i afdelingen, og du vil også skulle arbejde på nogle helligdage i løbet af året.

Vi tilbyder:
Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier. Der vil være en grundig introduktion til opgaverne.

Tiltrædelse:
Snarest

Yderligere informationer:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte PBU Manager i Mikrobiologi Lone Andresen på telefon + 45 24 43 93 34.

Ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag via linket: https://smrtr.io/4nH5y og at klikke på "jeg er interesseret". Vi ansætter løbende, så vent ikke med at ansøge.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 48.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.