Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Weekendfri stilling som kirurgisk aftensygeplejerske -

Har du interesse i at skabe tryghed i det første møde under indlæggelse med den kirurgiske patient? Ønsker du samtidig at udfordre og udvikle din sygeplejefaglige gastrokirurgiske profil, selv om du har flere års erfaring? Så ser vi gerne en ansøgning fra dig!

Vi er et afsnit med god normering, hvor kvalitet, udvikling og godt arbejdsmiljø er i fokus. Teamet består af dygtige, engagerede kollegaer, en god blanding af både ungt og mere erfarent personale, som er gode til at hjælpe hinanden.

En af vores spidskompetencer er at yde sygepleje og behandling i de accelererede operationsforløb, som vi gennem forskningsprojekter var Danmarks første afsnit til at udvikle og implementere. Vi holder os løbende opdateret på evidensen og er ofte inddraget i nye forskningsprojekter, for at udvikle og kvalitetssikre. Det gør os også i internationale sammenhænge, førende på området. Desuden har vi højt specialiseret funktion i pouch kirurgi!

Desuden er vi langt i implementering af et stort udviklingsprojekt omkring stomioplæring, som vi vandt hospitalets sygeplejepris 2018 for. Målet er at udvikle og afprøve et nyt gruppebaseret undervisningskoncept til vores indlagte stomipatienter. Vores afsnit skaber gode resultater og tilfredse patienter.

& med et tværfagligt projekt med fysioterapien omkring optimering af kerneydelserne i det accelererede forløb i aftenvagten på hverdage, har vi banet vejen for at få tilkendt fysiorurgiske ressourcer i flere afsnit i enheden.

Da afdelingens speciale er stor abdominalkirurgi, har vi stort fokus på akutsygepleje til den kritisk syge patient. Specialet har stor variation i patientklientel og forløb, der spænder lige fra patienter der udredes i "Cancerpakkeforløb” og opereres til de helt unge colitis og crohn-patienter.

Selv om du har flere års erfaring, er kompleksiteten i patientforløbene med til at udvikle og udfordre dig, hvilket medfører en solid sygeplejefaglig ballast.

Vi søger en sygeplejerske der er teamplayer og som

 • Har været uddannet i to år
 • Gerne specialeerfaring
 • Har interesse for at arbejde med patienter i det gastrokirurgiske speciale
 • Naturligt stræber efter høj faglig standard
 • Er nysgerrig og har mod på at reflektere med sine kolleger og leder
 • Har mod på at tale med patienter og pårørende i krise
 • Kan bidrage til et sundt studie- og arbejdsmiljø
Til gengæld tilbyder vi dig:

 • En erfaren, dygtig og velfungerende personalegruppe
 • Et individuelt introduktions- og oplæringsprogram lagt i samråd med dig og mentorer
 • Månedlig undervisning fra tværfaglige samarbejdspartnere (derfor vil du indimellem have dagvagt)
 • Et afsnit der er på forkant med sit speciale
 • Et solidt, tværfagligt samarbejde
 • Et godt arbejdsmiljø med fokus på faglig og social trivsel
Afsnittet har aktuelt sengekapacitet til 22-24 patienter og har i kraft af opbygningen omkring det accelererede operationsforløb tilknyttet selvstændigt sygeplejeambulatorium, hvor samtaler med patient og pårørende, både præ og postoperativt, er et af de vigtige elementer i vores forløb. Vi bor i nyrenoverede lokaler.

Stillingen er fast 32-37 timer/uge i aftenvagt med start 1/8 eller efter aftale. Oplæring foregår også i dagvagt, afhængig af din faglige profil. Stillingen er lørdag og søndagsfri.

Ansøgningsfrist 1/7, der afholdes løbende samtaler. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller har du lyst til at besøge afsnittet, er du velkommen til at kontakte:

Konstitueret afdelingssygeplejerske Christina Theil Afsnit 313, tlf. 38 62 57 13

christina.theil@regionh.dk
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.