Weekendmedhjælper

MEDHJÆLPERE TIL WEEKEND

Til vores Bolig & designhus i Lyngby søger vi medhjælpere som kan være med til at servicere vores kunder i weekenden i følgende afdelinger: Værktøj og VVS. Du skal være med til at give vores kunder individuel service og rådgivning om vores brede sortiment af spændende mærkevarer samt deltage i vareopfyldning.

Om du er studerende, efterlønner eller noget helt andet er ikke afgørende. Det afgørende for os er, at du kan arbejde i weekenden, hvor vi har åbent både lørdag og søndag. Vi forventer derudover, at du har lyst til at give en god kundeoplevelse, at du er udadvendt og serviceminded og at du har et bredt kendskab til byggecenter-varer.

Lyder det som noget for dig? Så send venligst din ansøgning via linket i dette opslag. Vil du høre mere om den ledige stilling, er du velkommen til at ringe til Svend Erik Hansen på telefon 22 17 12 38.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her