Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Weekendmedhjælper til vores forretning i Helsinge (m/k over 18 år)

Johannes Fogs trælastforretninger og byggecentre er stedet hvor kvalitet og service er i højsædet – i forhold til både kunder og medarbejdere. Vi har travlt og har derfor behov for mere personale. Lige nu mangler vi en weekendmedhjælper til vores forretning.  

Dine arbejdsopgaver vil være hjælp med at finde varer som kunderne søger, hjælp med at læsse eksempelvis bigbags o.a. med gaffeltruck, pladslægning og oprydning af byggecenter- og trælastvarer.

Vi tilbyder:

•En månedlig arbejdstid på ca. 19 timer fordelt på hver anden weekend. Lørdag 8:30 til 14:00 og søndag 10:00 – 14:00.


•Gode kollegaer og en omgangstone, der er fri og uformel


•Et godt arbejdsmiljø hvor vi lægger stor vægt på godt samarbejde


•En arbejdsplan som aftales 8 uger frem 


Din profil:

Du brænder for at sælge,  er venlig og imødekommende. Du er serviceminded og har lyst til at hjælpe vores kunder. Du kan arbejde selvstændigt, men bidrager også til fællesskabet med energi og godt humør. Har du erfaring med byggematerialer og byggecentervarer er det en fordel.

Har du lyst til at arbejde hver anden weekend? Har du det der skal til? Så skynd dig at sende din ansøgning via linket i dette opslag. Samtaler holdes løbende. Du er også velkommen til at ringe til Nico Ryholt på telefon 25 66 04 45 for at høre mere om den ledige stilling.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her