Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Weekendvagter og tilkaldevikarer til specialpsykiatriske botilbud

Har du lyst til at arbejde med mennesker, der har komplekse psykosociale udfordringer? Kan du se det hele menneske bag diagnosen?
Så mangler vi dig!

Granhøjen er blandt landets største, private opholdssteder med 150 socialt og psykisk udsatte beboere. Vi tror på menneskers ligeværd. Af samme årsag ansætter vi ikke hvem som helst. Dine menneskelige kvaliteter bliver vægtet lige så højt som dine faglige kompetencer. Til gengæld får du ansættelse i en virksomhed, der prioriterer arbejdsmiljø og kollegaskab højt.

Vi leder efter dig, der:

 • Er i gang med en fagligt relevant uddannelse eller er uddannet SSH, SSA eller anden social- eller sundhedsmæssig uddannelse
 • Kan tage vagter med kort varsel og stor fleksibilitet
 • Kan kommunikere tydeligt og respektfuldt, stille krav, sætte grænser og holde strukturen i hverdagen
 • Har kørekort (B) og kan fremvise straffeattest.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • At støtte og guide mennesker med komplekse psykosociale problematikker i alle dagligdagens gøremål
 • Praktiske opgaver i samarbejde med beboerne, for eksempel rengøring, oprydning og havearbejde
 • Dokumentation af behandlingsindsatsen
 • Personlig pleje.

Granhøjen A/S tilbyder

 • Et godt arbejds- og læringsmiljø med gode kollegaer
 • Faglige ambitioner og engagement
 • Et stærkt værdigrundlag med fokus på at gøre beboerne så selvstændige som muligt.

Ansøgning og ansættelse
Du vil blive ansat i faste weekendvagter eller som tilkaldevikar til Granhøjens bosteder. Granhøjen er en del af koncernen Gran Recovery & Health.

Ansøgningsfrist er den 1. april med tiltrædelse 1. maj eller før. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker for nye ansøgninger, når vi har fundet den rigtige medarbejder.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Personale og Kommunikation Annette Storm på mobil 50 60 98 74 på hverdage mellem kl. 8 og 16.

Din ansøgning skal sendes via vores ansøgningsportal - som skal tilgås fra computer (IKKE mobil/tablet): https://ansogning.gran-rh.dk/
Vi modtager ikke ansøgninger sendt via mail eller i print.

Mærk ansøgningen GEN-VIK0320

Alle ansøgninger bliver behandlet med respekt. Vi ved, du har brugt tid på at skrive en god ansøgning og det er vi taknemmelige for. Vi lover at kvittere for modtagelsen af din ansøgning og at give besked, uanset om vi inviterer dig til samtale eller ej.

Koncernen Gran Recovery and health

Gran Recovery & Health har et gennemgående fokus på bæredygtighed i alle aspekter af koncernens virke. I praksis betyder det blandt andet, at vi passer på klimaet, og at mennesket er i centrum for alt, hvad vi foretager os. Med hvert deres fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte vores beboere i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt. Derfor går vi ikke på kompromis med hvem vi ansætter – og vi passer godt på de medarbejdere, vi har, gennem aktiv prioritering af arbejdsmiljø og arbejdsglæde, som vi sammen skaber gennem anerkendelse, faglige udfordringer og tillidsbaseret ledelse.

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 250 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets største private botilbud med tilbud inden for både bolig, beskæftigelse og behandling til socialt og psykisk udsatte. På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres problemer. Granhøjens personale er uddannet i den narrative og systemiske teori, metode og behandling, hvilket bidrager til den anerkendende tilgang, der er på Granhøjen.

Skovhus Privathospital er et af landets største private psykiatriske hospitaler, som er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg, Nyborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital er det nyligt åbnede Granhus Kvindekrisecenter og det private vagtfirma GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. Vi har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud indenfor forskellige faggrupper. Under REBOA er der de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

Mator er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i, og fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for det meste administrationsarbejde og udviklingstiltag til alle virksomheder i koncernen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.