Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Wildebeest Gastropub søger Køkkenchef

Vi søger en struktureret, fleksibel, overskudsagtig og ærekær køkkenchef som kan tage ansvar og tage fat! 

Det er vigtigt at du kan trives i et lille intimt køkken som ofte skal arbejde på fuldtryk for at levere lækker mad af god og stabil kvalitet til tiden. Vi forventer at du besidder masser af ungdommelig legende kreativitet til at udvikle og holde vores menu opdateret og spændende. Vi forventer at du kan lede det øvrige kokketeam, undervise/coache dem efter behov og agere som ledelsens forlængede arm. Du skal kunne se mulighederne og skabe størst mulig værdi ved lavest muligt ressourceforbrug.
For at stille endnu mere urimelige krav, forventer vi at du løser opgaverne med et smil på læben, bidrager med positivitet og godt humør til det allerede fantastiske arbejdsmiljø, samt præsenterer løsningsforslag frem for at påpege problemer.
Vi lægger desuden stor vægt på gensidig loyalitet, tillid, og ærlighed.

Du vil indgå i en vagtordning sammen med de øvrige fastansatte kokke som du selv skal planlægge i samarbejde med virksomhedsledelsen. Som udgangspunkt primært tale om arbejde i eftermiddags/aftentimer.

Hvis ovenstående beskrivelse passer på dig, så send en mail/ansøgning, gerne med vedhæftet CV, til info@wildebeest.dk med overskriften ”Stillingsopslag – kok/gastronom”.

Vi tilbyder først og fremmest en dejlig og sjov arbejdsplads med skønne kollegaer og løn afhængig af kvalifikationer/erfaring. Det gælder for alle vores medarbejdere, at såfremt man beviser sit værd hen over en periode, vil der være mulighed for at blive medejer af virksomhedens næste restaurant som skal være en gulerod for at man altid gør sit bedste. Læs mere om os på wildebeest.dk og Roscoesubs.dk eller find os på Facebook.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329779056Phoenix-c868e9d912018-03-16T00:00:00Wildebeest Gastropub søger Køkkenchef

Vi søger en struktureret, fleksibel, overskudsagtig og ærekær køkkenchef som kan tage ansvar og tage fat! 

Det er vigtigt at du kan trives i et lille intimt køkken som ofte skal arbejde på fuldtryk for at levere lækker mad af god og stabil kvalitet til tiden. Vi forventer at du besidder masser af ungdommelig legende kreativitet til at udvikle og holde vores menu opdateret og spændende. Vi forventer at du kan lede det øvrige kokketeam, undervise/coache dem efter behov og agere som ledelsens forlængede arm. Du skal kunne se mulighederne og skabe størst mulig værdi ved lavest muligt ressourceforbrug.
For at stille endnu mere urimelige krav, forventer vi at du løser opgaverne med et smil på læben, bidrager med positivitet og godt humør til det allerede fantastiske arbejdsmiljø, samt præsenterer løsningsforslag frem for at påpege problemer.
Vi lægger desuden stor vægt på gensidig loyalitet, tillid, og ærlighed.

Du vil indgå i en vagtordning sammen med de øvrige fastansatte kokke som du selv skal planlægge i samarbejde med virksomhedsledelsen. Som udgangspunkt primært tale om arbejde i eftermiddags/aftentimer.

Hvis ovenstående beskrivelse passer på dig, så send en mail/ansøgning, gerne med vedhæftet CV, til info@wildebeest.dk med overskriften ”Stillingsopslag – kok/gastronom”.

Vi tilbyder først og fremmest en dejlig og sjov arbejdsplads med skønne kollegaer og løn afhængig af kvalifikationer/erfaring. Det gælder for alle vores medarbejdere, at såfremt man beviser sit værd hen over en periode, vil der være mulighed for at blive medejer af virksomhedens næste restaurant som skal være en gulerod for at man altid gør sit bedste. Læs mere om os på wildebeest.dk og Roscoesubs.dk eller find os på Facebook.

2018-05-12T00:50:35.870 Vi søger en struktureret, fleksibel, overskudsagtig og ærekær køkkenchef som kan tage ansvar og tage fat! Det er vigtigt at du kan trives i et lille intimt køkken som ofte skal arbejde på fuldtryk for at levere lækker mad af god og stabil kvalitet til tiden. Vi forventer at du besidder masser af ungdommelig legende kreativitet til at udvikle og holde vores menu opdateret og spændende. Vi forventer at du kan lede det øvrige kokketeam, undervise coache dem efter behov og agere som ledelsens forlængede arm. Du skal kunne se mulighederne og skabe størst mulig værdi ved lavest muligt ressourceforbrug.For at stille endnu mere urimelige krav, forventer vi at du løser opgaverne med et smil på læben, bidrager med positivitet og godt humør til det allerede fantastiske arbejdsmiljø, samt præsenterer løsningsforslag frem for at påpege problemer.Vi lægger desuden stor vægt på gensidig loyalitet, tillid, og ærlighed. Du vil indgå i en vagtordning sammen med de øvrige fastansatte kokke som du selv skal planlægge i samarbejde med virksomhedsledelsen. Som udgangspunkt primært tale om arbejde i eftermiddags aftentimer. Hvis ovenstående beskrivelse passer på dig, så send en mail ansøgning, gerne med vedhæftet CV, til info@wildebeest.dk med overskriften Stillingsopslag kok gastronom . Vi tilbyder først og fremmest en dejlig og sjov arbejdsplads med skønne kollegaer og løn afhængig af kvalifikationer erfaring. Det gælder for alle vores medarbejdere, at såfremt man beviser sit værd hen over en periode, vil der være mulighed for at blive medejer af virksomhedens næste restaurant som skal være en gulerod for at man altid gør sit bedste. Læs mere om os på wildebeest.dk og Roscoesubs.dk eller find os på Facebook.11Jobnetc868e9d9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-11T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3139488Wildebeest Aalborg ApS11Østerbro 129000AalborgDKDanmark157.046110009.93095810
info@wildebeest.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent541856JobNet47975731000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c868e9d9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c868e9d9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c868e9d9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c868e9d9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgHos Wildebeest Aalborg ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration353727734Gudmundur Gudbergssoninfo@wildebeest.dkDKDanmarkDKDanmark329918480Til vores kro søger vi en dygtig og engageret køkkenchefRobot Har du lyst til at være en del af et køkkenteam på en lille kro beliggende mellem Thisted og Fjerritslev, tæt ved Nationalpark Thy og de skønne Vejler. På Vesløs Kro sættes gl. dags mad højt på ønskesedlen, men her er også plads til udvikling. Vi søger en kok, der sætter pris på at lave god velsmagende mad, og som altid er klar på at sætte gæstens ønske i forreste række. Dine opgaver vil være Dagligt ansvar og deltagelse i køkkendrift Organisering af vagter i køkkenet Varebestilling Oplæring af nye medarbejdere samt videreudvikling af eksisterende Kontrol af opgaver samt registrering og opfølgning af egenkontrol Sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne Vi forventer af dig At du er uddannet kok og har erfaring med det gl. dags køkken At du er smilende, engageret og kan samarbejde At du brænder for at lave mad og kan sikre kvalitet At du tager ejerskab og går foran At du har kørekort til bil Vi tilbyder En stilling på en hyggelig landsby kro i udvikling Løn efter kvalifikationer Her er plads til at arbejde selvstændigt og sætte eget præg på den daglige drift. Der er mulighed for bolig i området som en del af lønnen. Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan du være lige præcis den, vi leder efter. Skriftlig ansøgning med udtalelser og CV sendes til job@vesloeskro.dk Vi holder løbende samtaler. Tiltrædelse efter aftale. For yderligere spørgsmål kontakt Jørgen på 97 99 36 00

Har du lyst til at være en del af et køkkenteam på en lille kro beliggende mellem Thisted og Fjerritslev, tæt ved Nationalpark Thy og de skønne Vejler.
På Vesløs Kro sættes gl. dags mad højt på ønskesedlen, men her er også plads til udvikling. Vi søger en kok, der sætter pris på at lave god velsmagende mad, og som altid er klar på at sætte gæstens ønske i forreste række.

Dine opgaver vil være

Dagligt ansvar og deltagelse i køkkendrift
Organisering af vagter i køkkenet
Varebestilling
Oplæring af nye medarbejdere samt videreudvikling af eksisterende
Kontrol af opgaver samt registrering og opfølgning af egenkontrol
Sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne

Vi forventer af dig

At du er uddannet kok og har erfaring med det gl. dags køkken
At du er smilende, engageret og kan samarbejde
At du brænder for at lave mad og kan sikre kvalitet
At du tager ejerskab og går foran
At du har kørekort til bil

Vi tilbyder

En stilling på en hyggelig landsby kro i udvikling
Løn efter kvalifikationer
Her er plads til at arbejde selvstændigt og sætte eget præg på den daglige drift.
Der er mulighed for bolig i området som en del af lønnen.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan du være lige præcis den, vi leder efter. 

Skriftlig ansøgning med udtalelser og CV sendes til job@vesloeskro.dk

Vi holder løbende samtaler.
Tiltrædelse efter aftale.

For yderligere spørgsmål kontakt Jørgen på 97 99 36 00

Vesløs Kro v/Grete Tilsted JacobsenThisted2018-11-27T00:00:002019-01-22T00:00:00
329916134Kokkeelev til ScheelsmindeRobot Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien B hlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling. På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk Du vil indgå i et team, som arbejder med forskellige områder: selskaber, bryllupper, mad ud af huset og konference-forplejning - og hotellets to a la carte restauranter - Scheelsminde Brasserie og gourmet-restauranten Restaurant B hlmann. Du er i lære hos dygtige kokke og vi forventer at du er ambitiøs, villig til at lære og selv tager initiativ. Desuden forventer vi: Er ansvarsfuld og møder til tiden Er positiv og selvstændig Har lyst til at udvikle dig fagligt og vil være blandt de bedste Er en god samarbejdspartner og holdspiller Vi tilbyder: Mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen. Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling. En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen Gode arbejdsforhold og fordelagtige personalerabatter i hele koncernen. Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfrist: 15. december 2018 Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen, kontakt venligst F B-chef Anders Thorsager på 98 18 32 33. ___________________________ Familien B hlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien B hlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder. Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne: PERSONLIGHED ENGAGEMENT ANSVARLIGHED FLEKSIBILITET Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. Familien B hlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro BEST WESTERN Scheelsminde Hotel Aalborg Airport Hotel Victors Madhus i Nørresundby og Aalborg. Se mere på www.buhlmann.dk

Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener.

Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien Bühlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling.  

På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk 

Du vil indgå i et team, som arbejder med forskellige områder: selskaber, bryllupper, mad ud af huset og konference-forplejning - og hotellets to a la carte restauranter - Scheelsminde Brasserie og gourmet-restauranten Restaurant Bühlmann.

Du er i lære hos dygtige kokke og vi forventer at du er ambitiøs, villig til at lære og selv tager initiativ. Desuden forventer vi: 

  • Er ansvarsfuld og møder til tiden
  • Er positiv og selvstændig
  • Har lyst til at udvikle dig fagligt og vil være blandt de bedste
  • Er en god samarbejdspartner og holdspiller

 Vi tilbyder: 

  • Mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter
  • En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen.
  • Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling.
  • En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte 
  • En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen
  • Gode arbejdsforhold og fordelagtige personalerabatter i hele koncernen.

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 15. december 2018

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

For mere information om stillingen, kontakt venligst F&B-chef Anders Thorsager på 98 18 32 33. ___________________________

Familien Bühlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien Bühlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder.  

Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne:  PERSONLIGHED |  ENGAGEMENT |  ANSVARLIGHED |  FLEKSIBILITET  Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. 

Familien Bühlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro • BEST WESTERN Scheelsminde Hotel • Aalborg Airport Hotel • Victors Madhus i Nørresundby og Aalborg.

Se mere på www.buhlmann.dk 

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApSAalborg2018-11-21T00:00:002018-12-15T00:00:00
329916133Scheelsminde søger kreativ kokRobot Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien B hlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling. På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk Du vil indgå i et team på 9 kollegaer, som arbejder med individuelle ansvarsområder, og hvor alle har en stor fælles interesse for gastronomi. Jobbet indeholder følgende ansvarsområder: Medansvaret for at holde og højne det gastronomiske niveau Opbakning til ugens aktiviteter Medansvaret for afvikling af frokost til la carte restauranten Medansvaret for afvikling af selskaber Opbakning af produkter til selskabsafdelingen Vi tilbyder: En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen. Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling. En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen Gode arbejdsforholdog fordelagtige personalerabatter i hele koncernen. Vi forventer, at du: Er uddannet kok, cater eller lignende Er stabil og fleksibel Har erfaring fra lignende job Er udadvendt og positiv Har lyst til at udvikle dig fagligt Er en god samarbejdspartner Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfrist: 15-12-2018 Tiltrædelse hurtigst muligt. For mere information om stillingen, kontakt venligst F B-chef Anders Thorsager på 41601760. ___________________________ Familien B hlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien B hlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder. Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne: PERSONLIGHED ENGAGEMENT ANSVARLIGHED FLEKSIBILITET Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. Familien B hlmann koncernen består af følgende virksomheder: Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro BEST WESTERN Scheelsminde Hotel Aalborg Airport Hotel Victors Madhus i Nørresundby. Se mere på www.buhlmann.dk

Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. 

Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og tæt på Aalborg centrum. Hotellet er drevet af Familien Bühlmann og er både hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, og meget mere. Hotellet har 92 værelser og omgivelser, der konstant er under udvikling.  

På Scheelsminde stiller vi høje krav til service, kvalitet og råvarer - og arbejder målrettet på at skabe de bedste betingelser for vores gæster. Vi har fokus på, at vores medarbejdere tilgår arbejdsdagen med en nysgerrig, undersøgende og udviklende tilgang til deres personlige professionelle udvikling. Vi lægger stor vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Læs mere på www.scheelsminde.dk 

Du vil indgå i et team på 9 kollegaer, som arbejder med individuelle ansvarsområder, og hvor alle har en stor fælles interesse for gastronomi.

Jobbet indeholder følgende ansvarsområder:  

  • Medansvaret for at holde og højne det gastronomiske niveau
  • Opbakning til ugens aktiviteter
  • Medansvaret for afvikling af frokost til à la carte restauranten
  • Medansvaret for afvikling af selskaber
  • Opbakning af produkter til selskabsafdelingen

 Vi tilbyder: 

  • En virksomhed med stor erfaring og kendskab til branchen.
  • Dynamisk hverdag med stort fokus på udvikling.
  • En kvalitetsbevidstarbejdsplads med professionelle ansatte  
  • En virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • En arbejdsplads, hvor du vil kunne sætte dit personlige præg på hverdagen
  • Gode arbejdsforholdog fordelagtige personalerabatter i hele koncernen.

Vi forventer, at du: 

  • Er uddannet kok, cater eller lignende
  • Er stabil og fleksibel
  • Har erfaring fra lignende job
  • Er udadvendt og positiv
  • Har lyst til at udvikle dig fagligt
  • Er en god samarbejdspartner

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på mail til: anders@scheelsminde.dk

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 15-12-2018

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

For mere information om stillingen, kontakt venligst F&B-chef Anders Thorsager på 41601760.

___________________________

Familien Bühlmann driver tre hoteller i Nord- og Vestjylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Derudover består Familien Bühlmann også af mad og selskaber, som omfatter spisesteder og en større cateringvirksomhed, som leverer sund og festlig kvalitetsmad både til private og virksomheder.  

Det er et familieforetagende, og i dag driver 3. generation den stolte hotel- og restaurationsvirksomhed med liv og sjæl. Vi arbejder vi ud fra værdierne:  PERSONLIGHED |  ENGAGEMENT |  ANSVARLIGHED |  FLEKSIBILITET  Som ansøger er det derfor vigtigt, at du kan slutte op om disse værdier, da værdierne er bærende for vores virksomhedskultur. 

Familien Bühlmann koncernen består af følgende virksomheder: • Hotel og Gastronomi Nørre Vosborg ved Holstebro • BEST WESTERN Scheelsminde Hotel • Aalborg Airport Hotel • Victors Madhus i Nørresundby. Se mere på www.buhlmann.dk 

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApSAalborg2018-11-21T00:00:002018-12-15T00:00:00
329912307Kok søges til italiensk restaurantRobot SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetrestauranten La Cantina som ligger i kælderen samt selskab og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc.. Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien. Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling.

SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria & Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetrestauranten La Cantina som ligger i kælderen samt selskab og mødelokaler der laver alt fra møder til brylluper og konfirmationer etc..

Vi søger en faglært kok der er klar til at indtræde i et køkkenteam på 9 personer. Du kommer til at arbejde med de bedste råvarer, flere importeret direkte fra Italien.

Der er primært tale om aftenarbejde. Erfaring med Italiensk køkken er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er punktlig, arbejdsom og du sætter en ære i dit arbejde. Vi tilbyder en god og stabil arbejdsplads med gode kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

SAN GIOVANNIAalborg2018-11-14T00:00:002018-12-31T00:00:00
329905321Vi søger en uddannet kok til vores teamRobot El Mariachi er en Gastropub centralt beliggende i Aalborg. Konceptet er britisk gastropub med mexicansk køkken. Vi laver mexicansk mad fra bunden, og hertil serverer vi gode øl fra vores udvalg af 15 fadølshaner, lækre cocktails og udvalgte vine. Så vi søger en kok, der kunne have lyst til at arbejde med et køkken, der er lidt anderledes end normalt. Der vil være mulighed for at få indflydelse på menu-sammensætning, når vi ændrer på menu en og vi vil gerne finde en der har lyst til at arbejde kreativt inden for rammerne. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper til hvor der er brug for det. Vi har en meget social personalegruppe og vi tilstræber os at det skal være sjovt at gå på arbejde og at man kommunikerer i en god tone. Arbejdstiden ligger i tidsrummet Kl. 13-23 og det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med fast fri om søndagen og det tilstræbes at der altid er 2 sammenhængende fridage om ugen. Løn efter kvalifikationer. Ved eventuelle spørgsmål, så kontakt venligst Claus Carstensen på 98121221. Jobbet kan søges på job@elmarachi.dk eller ved at kigge forbi El Mariachi med en ansøgning.

El Mariachi er en Gastropub centralt beliggende i Aalborg. Konceptet er britisk gastropub med mexicansk køkken. Vi laver mexicansk mad fra bunden, og hertil serverer vi gode øl fra vores udvalg af 15 fadølshaner, lækre cocktails og udvalgte vine.

Så vi søger en kok, der kunne have lyst til at arbejde med et køkken, der er lidt anderledes end normalt.

Der vil være mulighed for at få indflydelse på menu-sammensætning, når vi ændrer på menu’en og vi vil gerne finde en der har lyst til at arbejde kreativt inden for rammerne.

Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper til hvor der er brug for det. Vi har en meget social personalegruppe og vi tilstræber os at det skal være sjovt at gå på arbejde og at man kommunikerer i en god tone.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet Kl. 13-23 og det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med fast fri om søndagen og det tilstræbes at der altid er 2 sammenhængende fridage om ugen.

Løn efter kvalifikationer. Ved eventuelle spørgsmål, så kontakt venligst Claus Carstensen på 98121221. Jobbet kan søges på job@elmarachi.dk eller ved at kigge forbi El Mariachi med en ansøgning.

Restaurant Dansende Farmor I/SAalborg2018-11-02T00:00:002018-12-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Til vores kro søger vi en dygtig og engageret køkkenchef

Vesløs Kro v/Grete Tilsted Jacobsen

Thisted
Har du lyst til at være en del af et køkkenteam på en lille kro beliggende mellem Thisted og Fjerritslev, tæt ved Nationalpark Thy og de skønne Vejler. På Vesløs Kro sættes gl. dags mad højt på ønskesedlen, men her er også plads til udvikling. Vi sø...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:22. januar 2019

Kokkeelev til Scheelsminde

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApS

Aalborg
Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger en frisk og ambitiøs kokkeelev, der vil være en del af et Nordjyllands bedste køkkener. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hot...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018

Scheelsminde søger kreativ kok

HOTEL & GASTRONOMI SCHEELSMINDE ApS

Aalborg
Køkkenteamet på Hotel Scheelsminde søger flittig og ambitiøs kollega, med passion for sit fag. Den gamle herregård på Scheelsmindevej i Aalborg har dannet rammerne for overnatning og gastronomi i mere end 50 år. Hotellet ligger grønt og hyggeligt og...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. december 2018

Kok søges til italiensk restaurant

SAN GIOVANNI

Aalborg
SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og pizza, gourmetr...
Indrykket:14. november 2018
Udløbsdato:31. december 2018

Vi søger en uddannet kok til vores team

Restaurant Dansende Farmor I/S

Aalborg
El Mariachi er en Gastropub centralt beliggende i Aalborg. Konceptet er britisk gastropub med mexicansk køkken. Vi laver mexicansk mad fra bunden, og hertil serverer vi gode øl fra vores udvalg af 15 fadølshaner, lækre cocktails og udvalgte vine. Så...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018