Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Wils A/S søger en struktureret beregner til fag- og hovedentrepriser

Besidder du en byggeteknisk indsigt samt interesse og talent indenfor kalkulation, kan det være det er dig vi mangler i vores team?
Vi forestiller os at du har håndværksmæssig baggrund som murer eller tømrer og måske er uddannet bygningskonstruktør, byggetekniker, byggeingeniør eller lign.

 

Vi søger en profil som er motiveret til at beregne vores projekter for privat og erhvervsafdelingen. Du skal være ansvarsfuld og kunne håndtere mange bolde i luften.

Baseret på de udbud der vælges at byde på, bliver det din opgave med vejledning fra vores nuværende tilbudsleder at følge sagen fra udbud til kontrakt, og herefter overdragelse til projektledere og håndværkere.

Ud over at kalkulere vores tømrer- og murerprojekter vil dine primære arbejdsopgaver indebære udtræk af materialemængder, opmåling og overslags beregninger samt indhentning af priser ved underentreprenører og leverandører.

Herudover vil du også varetage opfølgningsarbejde samt efterkalkulationer.

 

 

Du kommer til at indgå i et kontorteam bestående af ca. 15 kompetente medarbejdere med forskelligartet faglig baggrund, hvor humøret er højt og der er fokus på det gode arbejdsmiljø samt sociale arrangementer.

Du kommer til at være en del af en virksomhed hvor der er faglige og personlige muligheder. Vi er en tillidsbaseret organisation som tror på at de bedste resultater opnås når motivationen og trivslen er i top.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor lønnen afstemmes efter kvalifikationer.

 

Er du interesseret eller har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Henrik Frøsig på tlf. 5455 1015 eller på mail: hp@wils.as


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.