Gem job

WILSON - GRUPPEN OPRUSTER TIL SÆSONEN 2021

WILSON - GRUPPEN OPRUSTER TIL SÆSONEN 2021

 

Wilson-Gruppen søger medarbejdere til kontrol og rengøring af sommerhuse til sæsonen 2021

Vi har travlt og leder derfor efter flere nye kollegaer til kontrol og rengøring af ferieboliger og sommerhuse i områderne ved  Marielyst, Fanø, Middelfart, Rudkøbing, Kalundborg, Slagelse, Korsør, Blokhus,Ebeltoft, Hals, Odsherrede, Farsø, Julesminde, Odder og Silkeborg området.

Der er primært tale om weekendarbejde lørdag og søndag. Dog kan der forekomme vagter i hverdagene (uden for sæsonen)

Vi arbejder som udgangspunkt i teams a 2 og 2, og det er derfor vigtigt at du er god til at kommunikere, men samtidig også vigtigt, at du kan tænke selvstændigt.

I perioden 1. april til 30. september forventes det, at man arbejder minimum hver 2. weekend. Herudover må det forventes at der i forbindelse med skoleferier kan være ekstra timer.

Vi forestiller os at du er en positiv og udadvendt person, med fokus på detaljer og løsninger, du er mødestabil og gerne struktureret.

Du kan holde hovedet koldt, også når du er under tidspres.

For dig er god service en selvfølge og du er stolt af at levere et ordentligt stykke arbejde, der giver kunden en bedre oplevelse.

Frisk, ærlig, humørfyldt, pligtopfyldende, lærenem og omstillingsparat kunne være ord der beskriver dig.

Det er en fordel at du er bosiddende på eller omkring et af de overnævnte områder.

For at søge jobbet skal du opfylde følgende få krav.

Du taler, skriver og forstår dansk eller engelsk. Du skal køre rundt mellem ferieboliger og sommerhuse og derfor skal du have kørekort og egen bil, som du kan bruge i jobbet.

Ud over kontrol og rengøring er der en del dokumentationsarbejde, du skal derfor have kendskab til og kunne tage billeder og benytte apps på din mobiltelefon.

Vi tilbyder dig et job med et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer. Du har frihed under ansvar og varierende arbejdstid. De fleste vagter starter mellem kl. 08.00- 09.00 og vi kører til alle opgaver er løst i hele området normalt omkring kl. 15.00.  Nye gæster ankommer som udgangspunkt mellem 15.00 og 16.00 i højsæsonen.

Stillingerne som vores nye medarbejder, kræver ikke at du har erfaring, det kan dog være en fordel.

Jobbet kan søges af alle fra enkelte, par, studerene, efterlønnere og pensionister.

Lyder jobbet interessant og vil du høre mere er du velkommen til at ringe alle hverdage mellem kl. 9-14.30 på tlf. 28865207.

Vil du søge jobbet, så skal du sende din ansøgning på mail til sommerjob@wilson-gruppen.dk husk at mærke den i emnefeltet med " område du søger i f.eks. marienlyst i"

Inden selve ansættelsen, forventer vi at man vil deltage i firmaets uddanneles inden for rengøring, som vil afsluttes med en prøve indenfor rengøring, dette er for at sikre kvaliteten overfor vores kunder.

Samtaler finder løbende sted.

 

 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.