Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Winterspring dessertbar søger kok - deltid/fuldtid


En af vores dygtige kokke har besluttet sig for at søge nye udfordringer og vi søger derfor en kok deltid/fuldtid til vores smukke dessertbar i hjertet af København. Vi fokuserer på enkle og raffinerede retter, skabt på de bedste sæsonbaserede råvarer. Ud over en helt særlig afternoon tea menu, serverer vi udsøgte desserter, morgenmad og lette frokostanretninger. Derudover har vi et stort og raffineret udvalg af kager.

Vi er grundige og passionerede omkring alt, hvad vi gør. For os er det vigtigt, at vores gæster altid får den bedste oplevelse og det gælder selvfølgelig både i forhold til mad og service.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har samme passion som os, og vil gøre dit bedste for at overgå gæsternes forventning. Du er en mester i det salte køkken, men vi tror dit hjerte særligt banker for det søde køkken. Som person er du positiv, ansvarsbevidst og detaljeorienteret. Du kan lide at have tæt kontakt til gæsten, da en del af dit arbejde vil foregå i et åbent køkken.

Hvad vi kan tilbyde?
Du bliver en del af et professionelt team i et internationalt miljø, hvor vi bestræber os på at have et godt og positivt samarbejde. Det er vigtigt for os, at du løbende udvikler dig og derfor vil vi tilbyde dig produkttræning såvel som servicetræning. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, attraktive arbejdstider, gode kolleger og en konkurrencedygtig løn.

Ansøg om jobbet?
Send venligst din ansøgning og CV med billede via linket, der vil løbende blive afholdt samtale.


Winterspring producerer prisvindende desserter, iscremer og sorbetter i samme kvalitet, som man finder på Nordens førende restauranter. I foråret 2018 åbnede vi en dessertbar i hjertet af København og i samme efterår åbnede vi en Thesalon i Magasin, Kgs,Nytorv. Begge steder har fået flot international presse og vores dessertbar er blevet anmeldt med seks ud af seks hjerter i Politiken.  https://politiken.dk/ibyen/anmeldelser/cafeanmeldelser/art6459387/Hvis-man-kunne-få-en-michelinstjerne-for-at-drive-et-dessertsted-er-Winterspring-en-oplagt-kandidat 


 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330015655Phoenix-d106722212019-05-02T00:00:00Winterspring dessertbar søger kok - deltid/fuldtid
En af vores dygtige kokke har besluttet sig for at søge nye udfordringer og vi søger derfor en kok deltid/fuldtid til vores smukke dessertbar i hjertet af København. Vi fokuserer på enkle og raffinerede retter, skabt på de bedste sæsonbaserede råvarer. Ud over en helt særlig afternoon tea menu, serverer vi udsøgte desserter, morgenmad og lette frokostanretninger. Derudover har vi et stort og raffineret udvalg af kager.

Vi er grundige og passionerede omkring alt, hvad vi gør. For os er det vigtigt, at vores gæster altid får den bedste oplevelse og det gælder selvfølgelig både i forhold til mad og service.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har samme passion som os, og vil gøre dit bedste for at overgå gæsternes forventning. Du er en mester i det salte køkken, men vi tror dit hjerte særligt banker for det søde køkken. Som person er du positiv, ansvarsbevidst og detaljeorienteret. Du kan lide at have tæt kontakt til gæsten, da en del af dit arbejde vil foregå i et åbent køkken.

Hvad vi kan tilbyde?
Du bliver en del af et professionelt team i et internationalt miljø, hvor vi bestræber os på at have et godt og positivt samarbejde. Det er vigtigt for os, at du løbende udvikler dig og derfor vil vi tilbyde dig produkttræning såvel som servicetræning. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, attraktive arbejdstider, gode kolleger og en konkurrencedygtig løn.

Ansøg om jobbet?
Send venligst din ansøgning og CV med billede via linket, der vil løbende blive afholdt samtale.


Winterspring producerer prisvindende desserter, iscremer og sorbetter i samme kvalitet, som man finder på Nordens førende restauranter. I foråret 2018 åbnede vi en dessertbar i hjertet af København og i samme efterår åbnede vi en Thesalon i Magasin, Kgs,Nytorv. Begge steder har fået flot international presse og vores dessertbar er blevet anmeldt med seks ud af seks hjerter i Politiken.  https://politiken.dk/ibyen/anmeldelser/cafeanmeldelser/art6459387/Hvis-man-kunne-få-en-michelinstjerne-for-at-drive-et-dessertsted-er-Winterspring-en-oplagt-kandidat 


 

2019-05-27T19:50:49.190 En af vores dygtige kokke har besluttet sig for at søge nye udfordringer og vi søger derfor en kok deltid fuldtid til vores smukke dessertbar i hjertet af København. Vi fokuserer på enkle og raffinerede retter, skabt på de bedste sæsonbaserede råvarer. Ud over en helt særlig afternoon tea menu, serverer vi udsøgte desserter, morgenmad og lette frokostanretninger. Derudover har vi et stort og raffineret udvalg af kager. Vi er grundige og passionerede omkring alt, hvad vi gør. For os er det vigtigt, at vores gæster altid får den bedste oplevelse og det gælder selvfølgelig både i forhold til mad og service. Hvem er du? Vi forventer, at du har samme passion som os, og vil gøre dit bedste for at overgå gæsternes forventning. Du er en mester i det salte køkken, men vi tror dit hjerte særligt banker for det søde køkken. Som person er du positiv, ansvarsbevidst og detaljeorienteret. Du kan lide at have tæt kontakt til gæsten, da en del af dit arbejde vil foregå i et åbent køkken. Hvad vi kan tilbyde? Du bliver en del af et professionelt team i et internationalt miljø, hvor vi bestræber os på at have et godt og positivt samarbejde. Det er vigtigt for os, at du løbende udvikler dig og derfor vil vi tilbyde dig produkttræning såvel som servicetræning. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, attraktive arbejdstider, gode kolleger og en konkurrencedygtig løn. Ansøg om jobbet? Send venligst din ansøgning og CV med billede via linket, der vil løbende blive afholdt samtale. Winterspring producerer prisvindende desserter, iscremer og sorbetter i samme kvalitet, som man finder på Nordens førende restauranter. I foråret 2018 åbnede vi en dessertbar i hjertet af København og i samme efterår åbnede vi en Thesalon i Magasin, Kgs,Nytorv. Begge steder har fået flot international presse og vores dessertbar er blevet anmeldt med seks ud af seks hjerter i Politiken. https: politiken.dk ibyen anmeldelser cafeanmeldelser art6459387 Hvis-man-kunne-få-en-michelinstjerne-for-at-drive-et-dessertsted-er-Winterspring-en-oplagt-kandidat11jobnetd1067222100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-27T00:00:000000https://fuglleonhardt.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=1e4b42b7-d31d-4a13-8d64-4d4dcba0782e0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3518612Winterspring Desserts11Store Strandstræde 161255København KDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent753037JobNet4982427498242710002-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d1067222https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d1067222https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d1067222&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d1067222&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgWinterspring dessertbar søger kok - deltid/fuldtid12009001Dansk3Læse/ tale935270Hotelmedarbejder18Hotel og restauration361659665Connienoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK