Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

XL-BYG Tømmergaarden Hune søger Proffcenter sælger.

Hos Tømmergaarden Hune søger vi en sælger, som brænder for at give vores mange professionelle kunder den allerbedste service!

Vi leder efter en ny kollega, der vil være med til at sætte sit præg på den spændende udviklingsproces, vi har gang i hos Tømmergaarden. Som ansat får du rig lejlighed til at udvikle dig i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår.

Du skal være uddannet salgsassistent, og du skal have erfaring fra branchen. Vi vægter, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at hele adressen fungerer optimalt. Desuden skal du kunne tage travlhed med oprejst pande.

Tiltrædelse skal ske så hurtigt som muligt. Find stillingsopslaget på www.tmg.dk under "job hos Tømmergaarden"  og ansøg online. Når den rigtige kandidat melder sig, slår vi straks til !

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Proffcenterchef Jan Heegaard på tlf. 2168 2070 eller mail jahe@tmg.dk eller... Afdelingsdirektør Preben Meyer Jonstrup på tlf. 2129 7537 eller mail prjo@tmg.dk

Ansøgningsfrist den 1. februar 2018   

TØMMERGAARDEN A/S har 17 afdelinger med 375 ansatte i Nord- Øst- og Vestjylland. Vi sælger alle former for trælast- og byggematerialer til både private og professionelle kunder. Vores vision er at kunderne kommer hos os igen og igen, og det gør de især på grund af vores dygtige medarbejdere.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her