Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Xpedit Ølgod søger butikselev

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329832409Phoenix-599b456d12018-06-14T00:00:00Xpedit Ølgod søger butikselev

Bliv butikselev hos Danmarks eneste BMW Motorrad forhandler!  

 • I beklædning og udstyr afdelingen

Opstart pr. 1. august 2018

Er du klar til at starte din karriere inden for salg og service? Vil du være en del af landets eneste BMW Motorrad forhandler, hvor medarbejderne har ansvar og indflydelse på virksomhedens udvikling? Kan du se dig selv sælge beklædning og udstyr til MC-entusiaster?

- Så er du muligvis vores næste butikselev i Ølgod

Din salgskarriere starter her! 

Du bliver en del af teamet fra dag ét, når du starter som butikselev hos Xpedit. Dine opgaver spænder vildt, hvor der vil være både praktiske og administrative opgaver. Du vil som butikselev i Xpedit opnå et indgående kendskab til alle områder inden for salg, service, butiksdrift, webshop, varebestilling og merchandising. 

Vi sørger for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personlig og faglig. Du kommer til at gennemgå en praktiskorienteret uddannelse, der strækker sig over to år. I løbet af din uddannelse vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, hvor du indgår på lige fod med dine øvrige kolleger. 

Kvalifikationer 

 • Du har afsluttet/afslutter EUD/EUX, HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse inkl. EUS
 • Du brænder for at arbejde i butik og kan se din fremtid i detailbranchen 
 • Du er engageret og har lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer 
 • Du er udadvendt, har masser gå-på-mod, let til smil og kan lide at have meget kundekontakt.  
 • Du er indstillet til at skulle arbejde i en sæsonbetonet branche (travlhed i sommerperioden kan forekomme) 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en sund og tryg arbejdsplads med en fri omgangstone, hvor faglighed og trivsel står højt på agendaen. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og et af kardinalpunkterne hos Xpedit er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Susanne Mortensen på 29 23 24 92 eller kigge forbi.

Send til din ansøgning til susanne@bmwmc.dksenest den 7. juli 2018 

Samtaler vil blive afholdt løbende.

2018-07-08T00:50:22.303 Bliv butikselev hos Danmarks eneste BMW Motorrad forhandler! I beklædning og udstyr afdelingen Opstart pr. 1. august 2018 Er du klar til at starte din karriere inden for salg og service? Vil du være en del af landets eneste BMW Motorrad forhandler, hvor medarbejderne har ansvar og indflydelse på virksomhedens udvikling? Kan du se dig selv sælge beklædning og udstyr til MC-entusiaster? - Så er du muligvis vores næste butikselev i Ølgod Din salgskarriere starter her! Du bliver en del af teamet fra dag t, når du starter som butikselev hos Xpedit. Dine opgaver spænder vildt, hvor der vil være både praktiske og administrative opgaver. Du vil som butikselev i Xpedit opnå et indgående kendskab til alle områder inden for salg, service, butiksdrift, webshop, varebestilling og merchandising. Vi sørger for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personlig og faglig. Du kommer til at gennemgå en praktiskorienteret uddannelse, der strækker sig over to år. I løbet af din uddannelse vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, hvor du indgår på lige fod med dine øvrige kolleger. Kvalifikationer Du har afsluttet afslutter EUD EUX, HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse inkl. EUS Du brænder for at arbejde i butik og kan se din fremtid i detailbranchen Du er engageret og har lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer Du er udadvendt, har masser gå-på-mod, let til smil og kan lide at have meget kundekontakt. Du er indstillet til at skulle arbejde i en sæsonbetonet branche (travlhed i sommerperioden kan forekomme) Vi tilbyder Du bliver en del af en sund og tryg arbejdsplads med en fri omgangstone, hvor faglighed og trivsel står højt på agendaen. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og et af kardinalpunkterne hos Xpedit er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Susanne Mortensen på 29 23 24 92 eller kigge forbi.Send til din ansøgning til susanne@bmwmc.dksenest den 7. juli 2018 Samtaler vil blive afholdt løbende.11Jobnet599b456d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3286608XPEDIT A/S11Energivej 16870ØlgodDKDanmark155.811849208.63623030
susanne@bmwmc.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset590531JobNet48408391000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=599b456dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=599b456dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=599b456d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=599b456d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Detail_og_engroshandel/2.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Elev & trainee?12008001Dansk3Læse/ tale522043Butikselev15Elev & trainee27Detail- og engroshandel355631137Susanne Mortensensusanne@bmwmc.dkDKDanmarkDKDanmark329968314Butikselev til stor Shell StationRobot Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Shell Korskro, som butikselev, så er det måske lige dig, at vi står og mangler. Vi leder efter en ny kollega som vil komme til at indgå i den daglige drift sammen med forretningschefen, souschefen og resten af teamet. Du vil få dine egne ansvarsområder. Du skal deltage i realiseringen af butikkens salgsmål og være med til at skabe fortsat vækst. Vi leder efter en serviceminded personlighed som sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det forventede. Er du udadvendt, fleksibel og ikke mindst en fighter, er det dig vi leder efter. Det er naturligt for dig, at være med til at gå forrest og vise vejen som det gode eksempel ifht kundeservice og standarter i butikken. Du vil få rig mulighed for at udfolde dit salgsgen og udvikle dig. Vi er en virksomhed i konstant udvikling og har fornyelig gennemgået en stor ombygning og modernisering af butikken og cafeteriaet. Dine opgaver består bl.a. af: * Sikre, at butikken lever op til kundernes forventninger samt Shell standarter rengøring * Salg af brændstof, vask, tips og lotto, dagligvarer, konfekture, mad og drikke samt meget andet * Bestilling og opfyldning af varer -trimning af butik og forplads * Bogholderi Er du frisk og positiv og har du mod lyst til at prøve kræfter med et meget selvstændigt job, i en virksomhed under stor udvikling og har du sans for salg, så glæder vi os til at høre fra dig. Straffeattest skal fremvises

Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Shell Korskro, som butikselev, så er det måske lige dig, at vi står og mangler.

 

Vi leder efter en ny kollega som vil komme til at indgå i den daglige drift sammen med forretningschefen, souschefen og resten af teamet.

 

Du vil få dine egne ansvarsområder. Du skal deltage i realiseringen af butikkens salgsmål og være med til at skabe fortsat vækst.  

 

Vi leder efter en serviceminded personlighed som sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det forventede. Er du udadvendt, fleksibel og ikke mindst en fighter, er det dig vi leder efter.

 

Det er naturligt for dig, at være med til at gå forrest og vise vejen som det gode eksempel ifht kundeservice og standarter i butikken. Du vil få rig mulighed for at udfolde dit salgsgen og udvikle dig.

 

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og har fornyelig gennemgået en stor ombygning og modernisering af butikken og cafeteriaet.

 

Dine opgaver består bl.a. af:

 

* Sikre, at butikken lever op til kundernes forventninger samt Shell standarter – rengøring

 

* Salg af brændstof, vask, tips og lotto, dagligvarer, konfekture, mad og drikke samt meget andet

 

* Bestilling og opfyldning af varer -trimning af butik og forplads

 

* Bogholderi

 

Er du frisk og positiv og har du mod/lyst til at prøve kræfter med et meget selvstændigt job, i en virksomhed under stor udvikling og har du sans for salg, så glæder vi os til at høre fra dig.

 

Straffeattest skal fremvises

 

Shell ServiceEsbjerg Ø2019-02-28T00:00:002019-04-25T00:00:00
329977246Butikselev søges til STOF & STIL i HerningRobot Går du med detaildrømme i maven, elsker du kundeservice, og kan du se dig selv være en del af et kreativt univers? Stof Stil søger en eleve, der elsker at give den bedste kundeservice, har en sælger gemt i maven, og som brænder for det kreative. Start 1. august 2019. Hverdagen Det skal være sjovt at være i en Stof Stil butik. Ikke bare for kunderne, men også for dig, der arbejder der. Du bliver oplært i salg og kundeservice, lagerstyring og visuel merchandise. Derudover bliver du en del af et stort team, som har ansvaret for, at butikken altid er tip top salgsklar. Dig i Stof Stil Det ene øjeblik hjælper du vores kunder ved klippebordet. Det næste styrter du efter en dame, der har glemt sine varer. Eller hjælper en kollega med en udstilling, åbner øjnene og er opmærksom på ting der kan blive bedre, får en kunde til at smile stort og sørger for, at butikken hele tiden ser lækker og indbydende ud. Det vigtigste er, at du brænder for at hjælpe, har et positivt livssyn, er arbejdsom og trives med stor travlhed. Du kan være kreativ, nørdet med detaljer, storsnakkende eller lidt stille i det, men frem for alt kan du bare så godt lide at få folk til at føle sig godt tilpas. Nogle kalder det service. Vi kalder det også nærvær og fokus på kunden. Det vigtige - skolen Inden du starter på et elevforløb, skal du have bestået en HG2, Grundforløb 2, HHX med uddannelsesspecifikt fag inden for detail eller STX, HF eller HTX suppleret med 10 ugers kursus. Du laver en uddannelsesaftale med Stof Stil for 2 år, og størstedelen af din oplæring sker i butikken sammen med dine kolleger og din oplæringsansvarlige. Der er 8 ugers skoleophold i forløbet på den nærmeste uddannelsesinstitution nær dig. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve. Under hele forløbet vil vi gøre vores bedste til, at du får en kompetent uddannelse inden for detail. Måske er du en kommende butikschef. Hvem ved? Butikken Vores butik er fyldt med metervarer, garn og hobbyartikler til den kreative kunde. Vi har en travl og aktiv hverdag, hvor vi vejleder og servicerer vores talrige kunder. Dine kolleger har alle et godt humør, er initiativrige og brænder for Stof Stil. Lønnen Som salgsassistentelev får man løn under sin uddannelse. Du vil få udbetalt elevløn iflg. overenskomsten under hele din uddannelse. Derudover kan du købe varer i vores butikker til fordelagtige personalepriser. Det altafgørende - ansøgningen Hvis du stadig tænker, at en elevplads i Stof Stil lige er dig, så glæder vi os helt vildt til at høre fra dig. Vi søger elever i hele hele landet, og du kan se alle vores elevstillinger på http: www.stofogstil.dk om-stof-stil stillingsopslag. Du kan også sende en ansøgning straks på job@stofogstil.dk. MÆRK annoncen med Butikselev Herning i annoncen Uddannelsesstart er 1. august 2019.

Går du med detaildrømme i maven, elsker du kundeservice, og kan du se dig selv være en del af et kreativt univers? 

Stof & Stil søger en eleve, der elsker at give den bedste kundeservice, har en sælger gemt i maven, og som brænder for det kreative. Start 1. august 2019.  

Hverdagen

Det skal være sjovt at være i en Stof & Stil butik. Ikke bare for kunderne, men også for dig, der arbejder der. Du bliver oplært i salg og kundeservice, lagerstyring og visuel merchandise. Derudover bliver du en del af et stort team, som har ansvaret for, at butikken altid er tip top salgsklar.

 

Dig i Stof & Stil

Det ene øjeblik hjælper du vores kunder ved klippebordet. Det næste styrter du efter en dame, der har glemt sine varer. Eller hjælper en kollega med en udstilling, åbner øjnene og er opmærksom på ting der kan blive bedre, får en kunde til at smile stort og sørger for, at butikken hele tiden ser lækker og indbydende ud. Det vigtigste er, at du brænder for at hjælpe, har et positivt livssyn, er arbejdsom og trives med stor travlhed. Du kan være kreativ, nørdet med detaljer, storsnakkende eller lidt stille i det, men frem for alt kan du bare så godt lide at få folk til at føle sig godt tilpas. Nogle kalder det service. Vi kalder det også nærvær og fokus på kunden.

 

Det vigtige - skolen

Inden du starter på et elevforløb, skal du have bestået en HG2, Grundforløb 2, HHX med uddannelsesspecifikt fag inden for detail eller STX, HF eller HTX suppleret med 10 ugers kursus. Du laver en uddannelsesaftale med Stof & Stil for 2 år, og størstedelen af din oplæring sker i butikken sammen med dine kolleger og din oplæringsansvarlige. Der er 8 ugers skoleophold i forløbet på den nærmeste uddannelsesinstitution nær dig. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve.  Under hele forløbet vil vi gøre vores bedste til, at du får en kompetent uddannelse inden for detail. Måske er du en kommende butikschef. Hvem ved?

 

Butikken

Vores butik er fyldt med metervarer, garn og hobbyartikler til den kreative kunde. Vi har en travl og aktiv hverdag, hvor vi vejleder og servicerer vores talrige kunder. Dine kolleger har alle et godt humør, er initiativrige og brænder for Stof & Stil.

Lønnen

Som salgsassistentelev får man løn under sin uddannelse. Du vil få udbetalt elevløn iflg. overenskomsten under hele din uddannelse. Derudover kan du købe varer i vores butikker til fordelagtige personalepriser.

Det altafgørende - ansøgningen

Hvis du stadig tænker, at en elevplads i Stof & Stil lige er dig, så glæder vi os helt vildt til at høre fra dig. Vi søger elever i hele hele landet, og du kan se alle vores elevstillinger på http://www.stofogstil.dk/om-stof-stil/stillingsopslag. Du kan også sende en ansøgning straks på job@stofogstil.dk.

MÆRK annoncen med Butikselev Herning i annoncen

Uddannelsesstart er 1. august 2019.

Stof & Stil, HerningHerning2019-03-13T00:00:002019-04-30T00:00:00
330010457DETAILELEV MED FLAIR FOR IT OG MED MASSER AF GÅ-PÅ-MODRobot I Labtech Data søger vi en elev til vores butik i Viborg Med start til sommer 2019 Labtech Data er en virksomhed i vækst med 17 butikker fordelt over hele landet. Vi søger derfor en energisk og udadvendt salgselev med ambitioner, som ønsker en karriere inden for både salg, handel og IT. Som firma lægger vi særlig vægt på kvalitet og service, og vi er således altid opsatte på at give vores dygtigste og mest engagerede medarbejdere mulighed for at udvikle sig. Derfor har vi gennem årene udviklet en virksomhedskultur, som baseret på vores flade organisationsstruktur tilskynder vores medarbejdere til at tage mest muligt ansvar. Det betyder, at vi som virksomhed kan tilbyde at blive en del af et unikt fællesskab, hvor man værner hinanden, og hvor det på sigt er muligt at gøre karriere. Udfordringer arbejdsopgaver Salgsarbejde i butikken betjening og servicering af vores kunder Butikslayout, varepræsentationen og skiltning Varemodtagelse og mærkning samt styring af varelager Salgsarbejde inden for IT og tilbehør. Flere ALL-AROUND opgaver for at dygtiggøre dig mest muligt Personlige egenskaber kvalifikationer Du er kvik og kan lide at arbejde i højt tempo Du er serviceminded, positiv og præsentabel Du vil fremad - og du er ivrig efter at udvikle dine kompetencer Du er et konkurrencemenneske, som stræber efter at være den bedste til det, du laver Du er interesseret i både IT og Vi tilbyder En god og solid grunduddannelse inden for branchen En effektiv intern uddannelse i godt købmandskab , salg og salgsteknik En unik mulighed for at vise hvad du kan og tage ansvar Efter endt uddannelse er der mulighed for at gøre karriere hos os Ønsker du at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger når de besøger os? Så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. Tiltrædelse 01.07-2019. ANSØGNING sendes til: hr@labtech.dk Se mere på http: www.labtech.dk

I Labtech Data søger vi en elev til vores butik i Viborg

Med start til sommer 2019

Labtech Data er en virksomhed i vækst med 17 butikker fordelt over hele landet.

Vi søger derfor en energisk og udadvendt salgselev med ambitioner, som ønsker en karriere inden for både salg, handel og IT.

Som firma lægger vi særlig vægt på kvalitet og service, og vi er således altid opsatte på at give vores dygtigste og mest engagerede medarbejdere mulighed for at udvikle sig. Derfor har vi gennem årene udviklet en virksomhedskultur, som baseret på vores flade organisationsstruktur tilskynder vores medarbejdere til at tage mest muligt ansvar. Det betyder, at vi som virksomhed kan tilbyde at blive en del af et unikt fællesskab, hvor man værner hinanden, og hvor det på sigt er muligt at gøre karriere. 

 

Udfordringer / arbejdsopgaver

 • Salgsarbejde i butikken – betjening og servicering af vores kunder
 • Butikslayout, varepræsentationen og skiltning
 • Varemodtagelse og mærkning samt styring af varelager
 • Salgsarbejde inden for IT og tilbehør.
 • Flere ALL-AROUND opgaver for at dygtiggøre dig mest muligt

Personlige egenskaber / kvalifikationer

 • Du er kvik og kan lide at arbejde i højt tempo
 • Du er serviceminded, positiv og præsentabel
 • Du vil fremad - og du er ivrig efter at udvikle dine kompetencer
 • Du er et konkurrencemenneske, som stræber efter at være den bedste til det, du laver
 • Du er interesseret i både IT og

Vi tilbyder

 • En god og solid grunduddannelse inden for branchen
 • En effektiv intern uddannelse i ’godt købmandskab’, salg og salgsteknik
 • En unik mulighed for at vise hvad du kan og tage ansvar
 • Efter endt uddannelse er der mulighed for at gøre karriere hos os

 

Ønsker du at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger når de besøger os? Så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. 

 

Tiltrædelse 01.07-2019.

ANSØGNING sendes til: hr@labtech.dk

 

Se mere på http://www.labtech.dk

Labtech Data A/S ViborgViborg2019-04-24T00:00:002019-06-19T00:00:00
329979039Handelselev - IndkøbRobot GPV International A S i Tarm søger en dygtig, initiativrig og lærelysten handelselev til vores indkøbsafdeling. Er du struktureret og talstærk? Har du flair for IT? Har du lyst til en karriere indenfor handel og indkøb i en større international produktionsvirksomhed? Så er det dig, vi er på udkig efter! Hos GPV specialiserer vi os i højteknologisk og kompleks produktion af elektroniske og mekaniske komponenter og løsninger. Vi er inde i en spændende udvikling, og har brug for en dygtig indkøbselev, som bliver en del af vores produktionskontor med 10 medarbejdere. Vi giver plads til læring Det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi arbejder hos GPV. I stillingen som indkøbselev i vores mekanikfabrik i Tarm sætter vi fuld skrue på læring. Efter den grundlæggende oplæring, får du stor mulighed for indflydelse på dit arbejde og frihed under ansvar i opgaveløsningen. Du vil fortrinsvis arbejde med at indhente tilbud og vedligeholde leverandørdata i vores ERP-system men vil også deltage i projekter som fx optimering af den interne logistik. Du får tilknyttet en fast mentor, som vil sørge for både din trivsel og læring på arbejdspladsen. Du har gode muligheder for fastansættelse efter din elevtid, og vi lægger desuden stor vægt på, at det skal være både sjovt og givende at gå på arbejde. Her er højt til loftet, og vi engagerer os i hinanden. Er det dig vi søger? Som elev hos GPV vil du få udfordringer, der passer til dit niveau og interesser, så du løbende udvikler dig gennem de opgaver, du får stillet. Derfor forventer vi, at du har gå-på-mod og viser initiativ. Du skal også kunne skrue bissen på når leverandører ikke overholder aftaler. Din personlighed er vigtigere end karakterarket. Formaliteterne Hvis du matcher ovenstående profil, så send os din ansøgning nu via linket. Ansøgningsfristen er den 1. maj med forventet ansættelse den 5. august. Stillingen er på fuld tid - 37 t u. Løn efter industriens funktionæroverenskomst. Har du lyst til at vide mere om jobbet, så kontakt HR Consultant Nicolaj Ulnits på telefonnr. 2224 1987.

GPV International A/S i Tarm søger en dygtig, initiativrig og lærelysten handelselev til vores indkøbsafdeling.

Er du struktureret og talstærk? Har du flair for IT? Har du lyst til en karriere indenfor handel og indkøb i en større international produktionsvirksomhed? Så er det dig, vi er på udkig efter!

Hos GPV specialiserer vi os i højteknologisk og kompleks produktion af elektroniske og mekaniske komponenter og løsninger. Vi er inde i en spændende udvikling, og har brug for en dygtig indkøbselev, som bliver en del af vores produktionskontor med 10  medarbejdere.

 

Vi giver plads til læring

Det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi arbejder hos GPV. I stillingen som indkøbselev i vores mekanikfabrik i Tarm sætter vi fuld skrue på læring. Efter den grundlæggende oplæring, får du stor mulighed for indflydelse på dit arbejde og frihed under ansvar i opgaveløsningen.

Du vil fortrinsvis arbejde med at indhente tilbud og vedligeholde leverandørdata i vores ERP-system men vil også deltage i projekter som fx optimering af den interne logistik. Du får tilknyttet en fast mentor, som vil sørge for både din trivsel og læring på arbejdspladsen.

Du har gode muligheder for fastansættelse efter din elevtid, og vi lægger desuden stor vægt på, at det skal være både sjovt og givende at gå på arbejde. Her er højt til loftet, og vi engagerer os i hinanden.

 

Er det dig vi søger?

Som elev hos GPV vil du få udfordringer, der passer til dit niveau og interesser, så du løbende udvikler dig gennem de opgaver, du får stillet. Derfor forventer vi, at du har gå-på-mod og viser initiativ. Du skal også kunne "skrue bissen på" når leverandører ikke overholder aftaler. Din personlighed er vigtigere end karakterarket.

 

Formaliteterne

Hvis du matcher ovenstående profil, så send os din ansøgning nu via linket. Ansøgningsfristen er den 1. maj med forventet ansættelse den 5. august.

Stillingen er på fuld tid - 37 t/u. Løn efter industriens funktionæroverenskomst.  Har du lyst til at vide mere om jobbet, så kontakt HR Consultant Nicolaj Ulnits på telefonnr. 2224 1987.

GPV International A/STarm2019-03-16T00:00:002019-05-01T00:00:00
329977098Butikselev til STOF & STIL i EsbjergRobot Går du med detaildrømme i maven, elsker du kundeservice, og kan du se dig selv være en del af et kreativt univers? Stof Stil søger en eleve, der elsker at give den bedste kundeservice, har en sælger gemt i maven, og som brænder for det kreative. Start 1. august 2019. Hverdagen Det skal være sjovt at være i en Stof Stil butik. Ikke bare for kunderne, men også for dig, der arbejder der. Du bliver oplært i salg og kundeservice, lagerstyring og visuel merchandise. Derudover bliver du en del af et stort team, som har ansvaret for, at butikken altid er tip top salgsklar. Dig i Stof Stil Det ene øjeblik hjælper du vores kunder ved klippebordet. Det næste styrter du efter en dame, der har glemt sine varer. Eller hjælper en kollega med en udstilling, åbner øjnene og er opmærksom på ting der kan blive bedre, får en kunde til at smile stort og sørger for, at butikken hele tiden ser lækker og indbydende ud. Det vigtigste er, at du brænder for at hjælpe, har et positivt livssyn, er arbejdsom og trives med stor travlhed. Du kan være kreativ, nørdet med detaljer, storsnakkende eller lidt stille i det, men frem for alt kan du bare så godt lide at få folk til at føle sig godt tilpas. Nogle kalder det service. Vi kalder det også nærvær og fokus på kunden. Det vigtige - skolen Inden du starter på et elevforløb, skal du have bestået en HG2, Grundforløb 2, HHX med uddannelsesspecifikt fag inden for detail eller STX, HF eller HTX suppleret med 10 ugers kursus. Du laver en uddannelsesaftale med Stof Stil for 2 år, og størstedelen af din oplæring sker i butikken sammen med dine kolleger og din oplæringsansvarlige. Der er 8 ugers skoleophold i forløbet på den nærmeste uddannelsesinstitution nær dig. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve. Under hele forløbet vil vi gøre vores bedste til, at du får en kompetent uddannelse inden for detail. Måske er du en kommende butikschef. Hvem ved? Butikken Vores butik er fyldt med metervarer, garn og hobbyartikler til den kreative kunde. Vi har en travl og aktiv hverdag, hvor vi vejleder og servicerer vores talrige kunder. Dine kolleger har alle et godt humør, er initiativrige og brænder for Stof Stil. Lønnen Som salgsassistentelev får man løn under sin uddannelse. Du vil få udbetalt elevløn iflg. overenskomsten under hele din uddannelse. Derudover kan du købe varer i vores butikker til fordelagtige personalepriser. Det altafgørende - ansøgningen Hvis du stadig tænker, at en elevplads i Stof Stil lige er dig, så glæder vi os helt vildt til at høre fra dig. Vi søger elever i hele hele landet, og du kan se alle vores elevstillinger på http: www.stofogstil.dk om-stof-stil stillingsopslag. Du kan også sende en ansøgning straks på job@stofogstil.dk. Mærk annoncen med Butikselev Esbjerg Uddannelsesstart er 1. august 2019.

Går du med detaildrømme i maven, elsker du kundeservice, og kan du se dig selv være en del af et kreativt univers? 

Stof & Stil søger en eleve, der elsker at give den bedste kundeservice, har en sælger gemt i maven, og som brænder for det kreative. Start 1. august 2019.  

Hverdagen

Det skal være sjovt at være i en Stof & Stil butik. Ikke bare for kunderne, men også for dig, der arbejder der. Du bliver oplært i salg og kundeservice, lagerstyring og visuel merchandise. Derudover bliver du en del af et stort team, som har ansvaret for, at butikken altid er tip top salgsklar.

 

Dig i Stof & Stil

Det ene øjeblik hjælper du vores kunder ved klippebordet. Det næste styrter du efter en dame, der har glemt sine varer. Eller hjælper en kollega med en udstilling, åbner øjnene og er opmærksom på ting der kan blive bedre, får en kunde til at smile stort og sørger for, at butikken hele tiden ser lækker og indbydende ud. Det vigtigste er, at du brænder for at hjælpe, har et positivt livssyn, er arbejdsom og trives med stor travlhed. Du kan være kreativ, nørdet med detaljer, storsnakkende eller lidt stille i det, men frem for alt kan du bare så godt lide at få folk til at føle sig godt tilpas. Nogle kalder det service. Vi kalder det også nærvær og fokus på kunden.

 

Det vigtige - skolen

Inden du starter på et elevforløb, skal du have bestået en HG2, Grundforløb 2, HHX med uddannelsesspecifikt fag inden for detail eller STX, HF eller HTX suppleret med 10 ugers kursus. Du laver en uddannelsesaftale med Stof & Stil for 2 år, og størstedelen af din oplæring sker i butikken sammen med dine kolleger og din oplæringsansvarlige. Der er 8 ugers skoleophold i forløbet på den nærmeste uddannelsesinstitution nær dig. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve.  Under hele forløbet vil vi gøre vores bedste til, at du får en kompetent uddannelse inden for detail. Måske er du en kommende butikschef. Hvem ved?

 

Butikken

Vores butik er fyldt med metervarer, garn og hobbyartikler til den kreative kunde. Vi har en travl og aktiv hverdag, hvor vi vejleder og servicerer vores talrige kunder. Dine kolleger har alle et godt humør, er initiativrige og brænder for Stof & Stil.

 

Lønnen

Som salgsassistentelev får man løn under sin uddannelse. Du vil få udbetalt elevløn iflg. overenskomsten under hele din uddannelse. Derudover kan du købe varer i vores butikker til fordelagtige personalepriser.

Det altafgørende - ansøgningen

Hvis du stadig tænker, at en elevplads i Stof & Stil lige er dig, så glæder vi os helt vildt til at høre fra dig. Vi søger elever i hele hele landet, og du kan se alle vores elevstillinger på http://www.stofogstil.dk/om-stof-stil/stillingsopslag. Du kan også sende en ansøgning straks på job@stofogstil.dk. Mærk annoncen med Butikselev Esbjerg

Uddannelsesstart er 1. august 2019.

Stof & Stil EsbjergEsbjerg N2019-03-13T00:00:002019-04-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Butikselev til stor Shell Station

Shell Service

Esbjerg Ø
Har du mod på at prøve kræfter med en spændende stilling ved Shell Korskro, som butikselev, så er det måske lige dig, at vi står og mangler. Vi leder efter en ny kollega som vil komme til at indgå i den daglige drift sammen med forretningschefen, so...
Indrykket:28. februar 2019
Udløbsdato:25. april 2019

Butikselev søges til STOF & STIL i Herning

Stof & Stil, Herning

Herning
Går du med detaildrømme i maven, elsker du kundeservice, og kan du se dig selv være en del af et kreativt univers? Stof Stil søger en eleve, der elsker at give den bedste kundeservice, har en sælger gemt i maven, og som brænder for det kreative. Sta...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

DETAILELEV MED FLAIR FOR IT OG MED MASSER AF GÅ-PÅ-MOD

Labtech Data A/S Viborg

Viborg
I Labtech Data søger vi en elev til vores butik i Viborg Med start til sommer 2019 Labtech Data er en virksomhed i vækst med 17 butikker fordelt over hele landet. Vi søger derfor en energisk og udadvendt salgselev med ambitioner, som ønsker en karri...
Indrykket:24. april 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Handelselev - Indkøb

GPV International A/S

Tarm
GPV International A S i Tarm søger en dygtig, initiativrig og lærelysten handelselev til vores indkøbsafdeling. Er du struktureret og talstærk? Har du flair for IT? Har du lyst til en karriere indenfor handel og indkøb i en større international prod...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Butikselev til STOF & STIL i Esbjerg

Stof & Stil Esbjerg

Esbjerg N
Går du med detaildrømme i maven, elsker du kundeservice, og kan du se dig selv være en del af et kreativt univers? Stof Stil søger en eleve, der elsker at give den bedste kundeservice, har en sælger gemt i maven, og som brænder for det kreative. Sta...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019