Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Yngre læge til Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri, Psykiatrisk Center Ballerup

Om Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri
Ved Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri prioriterer vi høj faglighed, undervisning og forskning, men i en afslappet ånd med humor og gensidig respekt. Vi arbejder proaktivt på at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø, som kan give den nødvendige støtte i krævende psykosocialt arbejde. Vi har derfor både fast lægelig og tværfaglig supervision.

Vi arbejder med to målgrupper henholdsvis flygtninge med traumerelaterede lidelser som PTSD og depression samt andre psykiatriske patienter med anden etnisk baggrund end dansk, hvor kulturelle faktorer spiller en væsentlig rolle i sygdomsbilledet. Vores mål er at forbedre psykiatrisk udredning, diagnostik og behandling af vores målgrupper.

Vi arbejder med opsamling af viden og erfaringer, formidling, vejledning og supervision. Behandlingen er evidensbaseret og manualiseret. Vi arbejder struktureret med behandlingspakker, og behandlingen er tæt integreret med den igangværende forskning.

Vi er en stor lægegruppe med fire speciallæger i psykiatri samt aktuelt 10 yngre læger med arbejdsopgaver både i klinik og forskning. Vi er glade for at kunne give vores mange yngre læger ny viden om transkulturel psykiatri og et godt fundament til videreuddannelse indenfor psykiatri/almen medicin/samfundsmedicin eller lignede specialer.

Din nye hverdag
Du kommer til at bidrage til vores spændende arbejde, indgå i et meget dynamisk og engageret team af behandlere, forskere, sekretærer, tolke og studerende og få en indsigt i psykiatriske lidelser hos patienter fra andre kulturer.

Du vil få indsigt i diagnostik og udredning inden for transkulturel psykiatri. Du vil få erfaring med lægebehandling bestående af ressourceorienterende samtaler, struktureret psykoedukation samt medicinsk behandling i henhold til vores lægemanual. Du vil desuden få indsigt i hvordan randomiserede, kliniske effektstudier tilrettelægges og gennemføres.

Du kommer ind på en arbejdsplads med et top-godt arbejdsmiljø, fleksible arbejdsrammer, åbendørs politik og beskeden vagtbelastning. Du vil få tæt vejledning af Kompetencecentrets fire overlæger og god mulighed for faglig sparring med de øvrige yngre læger samt psykologer, sygeplejersker, fysioterapeuter og socialrådgivere.

Hvem du er
Du er en yngre læge, der ønsker at arbejde med traumatiserede flygtninge, er interesseret i at arbejde i et tværfagligt team samt med mennesker fra mange forskellige kulturer og ønsker at bidrage til forskning og videreudvikling af behandlingstilbud for vores målgruppe.

Du er desuden fleksibel, struktureret, ansvarsfuld og god til at samarbejde.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er fuldtid, uklassificeret med vagtforpligtelse på ca. 3 vagter om måneden. Stillingen er ledig pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Ønsker du nærmere information må du endelig kontakte overlæge Trine Nørregaard Hansen på 38 64 61 80 eller trine.maria.noerregaard.hansen@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 17. januar 2021.
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer fra udvalgte tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.VEN PRINT

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Yderligere information om kompetencecentret kan findes på vores hjemmeside: ctp-net.dk.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.