Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Yoga instruktør til onsdag fra 17:30-18:30 og evt. vikar lørdag fra kl. 10:00- 11:00 i Brønshøj

Brænder du for at undervise i yoga, og har du lyst til at bruge dine evner 1-2 timer om ugen i et anderledes og spændende trænings- og livsstilscenter?

Din personlighed tælller mere end dit eksamensbevis, men vigtigst af alt er, at du kan lide at omgås mennesker og formår at give vores motionister en god oplevelse med yoga. Deltagerne er primært plus 40 år og opefter og gennem de sidste 15 år har Hatha, Yin og Vinyasa yoga været de fortrukne yoga former i Kondigrafen.  Andre yoga former  er også velkommen, når bare deltagerne er glade og tilfredse, så betyder det ikke så meget, hvad det hedder.

Du skal have en god indlevelsesevne med venlig kommunikation og være med til at skabe en positiv ånd, præget af initiativ og gensidig respekt.

Som holdinstruktør er det desuden vigtigt med en god udstråling og en smittende energi. Det er også vigtigt for os og deltagerne, at holdet kører så stabilt som muligt, med så få aflysninger, som muligt.

Vi tilbyder et spændende og anderledes livsstilscenter, som ikke kun danner en perfekt ramme for den fysiske udfoldelse, men også inspirerer dine kreative evner. Centeret er 16 år gammelt, indrettet stemningsfuldt i en tidligere biograf og er ikke en del af en stor kæde.

Hvis du er indstillet på langvarigt at engagere dig i udviklingen af vores livsstilscenter, så kan Kondigrafen være stedet, hvor et spændende job venter på dig. Derudover værdsætter vi og vores søde motionister, stabile yoga instruktører, som møder op, så mange gange, som overhovedte muligt året rundt.

Vi har desværre ikke mulighed for personlig henvendelse i første omgang, men vores hjemmeside Kondigrafen.dk giver et godt billed af hvad vi står for.

Skriv en kort E mail ansøgning, gerne med foto og send den hurtigst muligt.

Husk venligst din bopælsadresse og telefon nummer, så vi har mulighed for, at kontakte dig, udover Email adressen.

Vi mangler yoga vikar instruktør til onsdag kl. 17:30- 18:30 og fast time, hver lørdag fra 10:00-11:00.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her