Gem job

Yogalærer søges til Sønderborg

Vi søger en underviser til yoga i Sønderborg. Undervisningen skal tilrettelægges på hverdage efter kl. 16, men du er selv med til at bestemme hvornår og hvilken dag, samt ikke mindst hvilken type yoga, du vil undervise i. Vi forestiller os 1-3 hold om ugen til en start, men forhåbentlig får du så godt fat, at det kan udvikle sig til mere på sigt.

Du skal være uddannet yogalærer, men det er ikke afgørende, hvor meget erfaring, du har. 

Send dit cv og en kortfattet ansøgning hurtigst muligt, eller kontakt os pr. telefon.

Som underviser hos AOF er du selv ansvarlig for udviklingen af dit kursusmateriale, og du har på samme måde meget frie rammer i forhold til kursusindhold, -struktur og -længde. Dog sker planlægningen af kurset i dialog med vores leder af Folkeoplysningen, som du kan bruge til sparring efter behov.

Ansættelse sker efter reglerne i Folkeoplysningsloven, når der er deltagere nok på dit kursus. Aflønning sker ifølge Statens lønbekendtgørelse for Folkeoplysning. Timelønnen er pt. 286 kr. pr. lektion á 45 minutter (inkl. forberedelse). Hertil kommer 12,5 % feriepenge.

Hvis du vil være en del af vores skole, så skal du være indstillet på selv at gøre en indsats for at sprede budskabet om dit kursus. Vi hjælper gerne med materiale, men da du bliver ansat fra kursus til kursus, øger du ganske enkelt din egen jobsikkerhed, når du deler et opslag på Facebook, hænger en plakat op i Brugsen og lægger en flyer på biblioteket eller hos din frisør. Vi gør alt, hvad vi kan – men vi kan ikke klare os uden din hjælp.

Hvis du har lyst til at blive en del af os, så send os et kortfattet cv og fortæl os om din baggrund for at søge stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler.

AOF Center Sydjylland dækker 12 kommuner og dermed hele Syd- og Sønderjylland. Vi er 165 engagerede lærere og et lille, godt sammentømret administrativt team.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.