Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC i Holbæk søger underviser til engelsk og samfundsfag

 

Vil du være med til sikre unge og voksne en meningsfuld uddannelse og være med til at præge fremtidens arbejdsmarked? Så kom og vær underviser på ZBC i Holbæk!

Vi har brug for en ny kollega, der har linjefag i engelsk og samfundsfag, til at facilitere læring for vores mange dejlige elever, både på vores grundforløb og hovedforløb. Stillingen er tidsbegrænset til 12 måneder.

 

Elevrelationer og faglighed i centrum

Vi kan give dig muligheden for at arbejde både med de helt unge og de voksne, de målrettede og de usikre, dem der går den lige vej, og dem, der skal have lidt hjælp og støtte til at kunne gennemføre en uddannelse.  

VI har brug for en underviser, der både kan arbejde tæt i et team og selv tage initiativ, en person som kan og vil være en aktiv del af en kompleks uddannelsesverden, hvor vi har elevens læring i centrum. Grundlaget for læring skabes i relationen, så du skal ville vores elever, og du vil få funktion af kontaktlærer.

Vi har samarbejde både internt på afdelingen, på tværs af ZBC og med elevernes arbejdsgivere.

 

Sådan er det at arbejde på ZBC

Vi uddanner til fremtiden! Derfor er vores hverdag levende og til tider uforudsigelig, så du skal trives med at dagen ikke altid begynder eller ender, som du havde planlagt.

Du går til arbejdet med krum hals og er gerne nysgerrig på din egen og dine kollegers praksis, så vi sammen skaber de bedste rammer for elevens læring. Derfor har vi fokus på dialog og tillidsbaseret ledelse.

Undervisningen baserer sig på vores digitale læringspakker, som underviserne på tværs af ZBC har udviklet sammen. Du skal derfor kunne arbejde på forskellige digitale platforme og kunne arbejde med materiale, som andre har udviklet og bruge dem på dine hold.

Vi må tilpasse os omverdenens behov, og derfor er der forskel på, hvornår på året, vi har mest travlt. Den ugentlige arbejdstid kan derfor variere fra uge til uge, men din arbejdstid vil i gennemsnit være på 37 timer/ugtl.

 

Arbejdssted

Du bliver en del af afdelingen i Holbæk, men der kan i mindre omfang være behov for, at du træder til på skolens øvrige afdelinger.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er gennemsnitligt på 37 timer pr. uge med udsving i arbejdstiden hen over året.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Afhængig af ancienniteten vil månedslønnen være mellem kr. 28.086 og kr. 32.627. Hertil kommer en pensionsordning på 17,6 procent.

I forbindelse med en ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

 

Ansøgning

Søg jobbet ved at klikke på knappen "Søg job" nederst i jobannoncen, hvor ansøgning, CV og uddannelsesdokumentation vedhæftes. Ansøgningsfristen er d. 20. januar 2021 og samtaler forventes at blive afholdt d. 22. og d. 25. eller 27. januar 2021.

Ansættelsessamtaler finder sted i SOSU ZBC´s afdeling i Holbæk, Slotshaven 3, 4300 Holbæk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Uddannelsesleder Lizette Høeg, tlf. +45 31 93 56 84 eller mail lhoe@zbc.dk

Uddannelseschef Susanne Marstal, tlf. +45 61 98 43 40 eller mail suma@zbc.dk

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

 

 

 

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.