Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC Salgs- og Praktikcenter søger dygtige praktikkonsulenter

 

Brænder du for at rådgive, motivere og hjælpe unge mennesker, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, der ser fremad? Er du en dygtig sælger? Kan du rådgive og inspirere virksomheder til at skabe og besætte praktikpladser samt oplyse om muligheder for uddannelse og opkvalificering af faglærte og ufaglærte medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

 

I ZBC Salgs- og Praktikcenter er det vores opgave at være den foretrukne samarbejdspartner i forhold til praktikpladser og salg af efteruddannelse. Det er vores mål altid at være den udviklende og problemløsende samarbejdspartner, og vi lægger derfor stor vægt på kundefokus og løbende relationsskabende samarbejde med virksomheder gennem hele processen.

Da to af vores dygtige praktikkonsulenter har fået nye spændende opgaver i Praktikcentret, søger vi pr. 1. marts 2021 og gerne før to praktikkonsulenter, som skal skabe og besætte nye praktikpladser henholdsvis inden for det merkantile område (kontor, handel, detail og event) og inden for fødevareområdet (kokke, tjener, og receptionist).

Opgaven består i at rådgive og inspirere virksomheder til at skabe og besætte praktikpladser, samt oplyse om muligheder for uddannelse og opkvalificering af faglærte og ufaglærte medarbejdere. Det er vigtigt, at du har fokus på muligheder for salg gennem indsigt og forståelse for den enkelte virksomhed eller organisation.

 

Derudover vil opgaverne i Praktikcentret bestå af at:

 • Koordinere salgsarbejdet inden for uddannelsesområdet.
 • Inspirere og coache unge mennesker i forbindelse med praktikpladssøgning.
 • Udvikle relevante aktiviteter, der understøtter, at så mange elever som muligt får praktikpladser.
 • Holde dig ajour med udviklingen i branchen.
 • Være en aktiv del af det interne samarbejde med ZBC’s øvrige konsulenter, ledere, chefer samt ZBC’s administrative medarbejdere.
 • Foretage en løbende behovsafdækning, der skal resultere i at matche elever og virksomheder.
 • Indgå i mindre projekter som en del af Praktikcentrets løbende kvalitetssikring.

Om dig:
Som person arbejder du selvstændigt og løsningsorienteret. Du besidder et højt drive og har en imødekommende og fleksibel indstilling til kunder og opgaver. Du er igangsættende, vedholdende og resultatorienteret, og så er du god til at begå dig blandt andre mennesker.

Du har stærke kommunikative kompetencer, og du er god til at samarbejde og kommunikere på alle niveauer. Vi forestiller os, at du har nogle års praktisk erfaring med opsøgende arbejde/salg, og at du måske selv har oplært elever succesfuldt. Praktikkonsulentens forskellige opgaver gør, at evnen til at skabe struktur og have gode og stærke IT-kompetencer er en vigtig del for at opnå succes i jobbet.

Endvidere er det en fordel, hvis du har:

 • Bredt kendskab til arbejdsmarkeds- og erhvervsuddannelserne samt viden om relevant lovgivning på området.
 • Erfaring med brugen af CRM-systemer, som er en vigtig del af salgsarbejdet.
 • Et godt og stærkt netværk inden for ovennævnte brancher, så du er selvkørende i det opsøgende arbejde.
 • relevant uddannelsesmæssig baggrund, måske har du selv stået i lære i en af de ovennævnte brancher.
 •  

Vi tilbyder

 • En selvstændig stilling, hvor du selvstændigt får mulighed for at skabe unikke resultater.
 • En stilling med stor kontaktflade og mulighed for at opbygge et stort netværk.
 • Stor indflydelse og ansvar på vores elevers muligheder for at få en god uddannelse i virksomhederne.
 • Mulighed for at opnå succes ved at skabe øget tilfredshed hos de virksomheder, som ZBC samarbejder med.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et team af engagerede kolleger, der er indstillet på at give dig opbakning og medspil i et godt og inspirerende arbejdsmiljø under uformelle former, hvor alle bidrager positivt til fællesskabet. Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode, og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Sammen er vi stærkere.

 

Ansættelse

Der er tale om to stillinger på fuldtid med tiltrædelse den 1. marts 2021 og gerne før.

Ansættelsesområdet er ZBC, og tjenestestedet vil som udgangspunkt være fordelt mellem Næstved for det merkantile område og Slagelse for fødevareområdet.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftalen med HK for det statslige område.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 16. januar 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden, men beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Morten Lynnerup Christensen, Salgs- og Praktikcenterchef på tlf.: 4171 0922 eller på mail molc@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.