Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger caterelev til vores Food Hall i Ringsted

Skynder du dig i køkkenet for at kokkerere lige så snart, du kommer hjem? Hvorfor kun lave det, du elsker, når du har fri? Måske din hobby kan blive din levevej.

Med uddannelsen ”Gastronom med speciale i smørrebrød og catering” får du en alsidig uddannelse, der giver dig kompetencer til at arbejde både selvstændigt og i team. Uddannelsen kombinerer teori og praksis, og du får grundlæggende viden om sundhed, ernæring og madlavning m.m.

ZBC søger pr. 1. april 2020, eller efter aftale, en caterelev, der brænder for at arbejde med fødevarer og ernæring med fokus på bæredygtighed og sundhed.

Vi tilbyder en elevplads i vores Food Hall i Ringsted.

Uddannelsen til Cater ”Gastronom med speciale i smørrebrød og catering” - der varer 2½ år - indebærer oplæring i kolde, lune og varme retter, anretning af mødevogne, forplejning til større arrangementer samt indkøb og hygiejne.

 

Om dig

  • Du har gennemført grundforløb 2 inden for retningen ”Gastronom”.
  • Du har lyst til at arbejde med fødevarer, og du er interesseret i kulinariske madoplevelser.
  • Du nyder at have daglige kreative udfordringer i løbet af din arbejdsdag.
  • Du tager ansvar for din uddannelse.
  • Du er mødestabil.

Vi forventer, at du kan vise selvstændighed, samarbejdsevne og initiativ. Du er kvalitetsbevidst og fleksibel, og du har let til det gode humør og smilet – også når det går stærkt.

 

Vi tilbyder
En elevplads, hvor udfordringer og indflydelse på arbejdsopgaverne vokser i takt med dit engagement.

Vi tilbyder gode kolleger, der er klar til at lære fra sig og hjælpe dig med at lære i et uformelt arbejdsmiljø. ZBC er en mangfoldig og alsidig arbejdsplads med mange forskellige typer af medarbejdere i alle aldre.

 

Ansættelse

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst, med en arbejdstid på 37 timer om ugen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. april 2020, eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Ahorn Allé i Ringsted.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse som caterelev.

 

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse, og har du lyst til at blive vores nye caterelev, så send en ansøgning, CV samt relevant(e) eksamensbevis(er)/seneste karakterudskrift.

Vi skal have din ansøgning senest den 28. februar 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 11, 2020.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Peter Svane, Leder af Food Hall i Ringsted, e-mail: psva@zbc.dk eller tlf.: 6013 1236, eller Poul Erik Rasmussen, Områdeleder, e-mail: per@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har cirka 6.000 årselever, over 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 30 forskellige erhvervsuddannelser og tilbyder også efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder. 

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.