Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger ernæringsassistentelev til vores Food Hall i Roskilde

Skynder du dig i køkkenet for at kokkerere lige så snart, du kommer hjem? Hvorfor kun lave det, du elsker, når du har fri? Måske din hobby kan blive din levevej.

ZBC søger pr. 1. september 2020 en ernæringsassistentelev, der brænder for at arbejde med fødevarer og ernæring med fokus på bæredygtighed og sundhed. Vi tilbyder en elevplads i vores Food Hall i Roskilde.

 

Uddannelsen til ernæringsassistent - der varer 2½ år - indebærer oplæring i at tilberede sunde og velsmagende måltider til forskellige grupper; det kan være til børn, ældre eller sportsudøvere.

Uddannelsen kombinerer teori og praksis, og du får en grundlæggende viden om sundhed, ernæring og madlavning m.m.

 

Om dig

  • Du har gennemført grundforløb 2 inden for retningen ”Ernæringsassistent”.
  • Du har lyst til at arbejde med fødevarer, og du er interesseret i kulinariske madoplevelser.
  • Du nyder at have daglige kreative udfordringer i løbet af din arbejdsdag.
  • Du tager ansvar for din uddannelse.
  • Du er mødestabil.

Vi forventer, at du kan vise selvstændighed, samarbejdsevne og initiativ. Du er kvalitetsbevidst og fleksibel, og du har let til det gode humør og smilet – også når det går stærkt.

 

Vi tilbyder
En elevplads, hvor udfordringer og indflydelse på arbejdsopgaverne vokser i takt med dit engagement.

Du får gode kolleger, der er klar til at lære fra sig og hjælpe dig med at lære i et uformelt arbejdsmiljø. ZBC er en mangfoldig og alsidig arbejdsplads, og du vil møde kolleger med mange forskellige faglige og personlige baggrunde, der hver dag arbejder for at spille hinanden gode. Samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

 

Ansættelse
Der er tale om ansættelse på fuldtid (37 timer om ugen), og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. september 2020.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Maglegårdsvej 8 i Roskilde.

Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og CO10 - Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse som ernæringsassistentelev.

 

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse, og har du lyst til at blive vores nye ernæringsassistentelev, så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser eller seneste karakterudskrift.

Vi skal have din ansøgning senest den 3. august 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33, 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Henrik Larsen, Leder af Food Hall i Roskilde på tlf.: 4172 1077 eller e-mail: hlar@zbc.dk eller Lasse Kruuse, Konferencecenterchef, på tlf.: 4172 1014 eller e-mail: lkru@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.